2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mehlikasu geçmiş olsun çnasıl çalındı ay bizde gidiyoruz..dikkatli olalım barim..

tv ile ilgili

otizm başkanı dr bi kadını dinledim
çocukların hayal kurması oyun kurması gerektiğini söyledi

fakat tv de herşey önünde olduğu için bunu yapmıyolar dedi
tv yede bakmadan yapamıyolar hemde pür dikkat ne uapacaksak

smhsmh loş ışıkta yatıyoruz gecede hiç muhattap olmuyorum onla ama bu ara sanki yeni doğmuş bebe gibi saat başı uyanıp emmek istiyor ne yapacağımı şaştım karnımı doymuyor nedir anlamadım ama gündüzde 3 saate bir emiyor hemde çok uslu gece bişey oluyor bu çocuğa mesela bütün gece ayaktaydık şimdide fosur fosur uyuyor

drun bir cenazesi varmış bakalım haber verecekler. acil dedim. akşam da olsa götüreceğim

sizin bebekler nasıl uyuyo benim kucakta gezecek iyce uykusu gelecekte öyle uyucak..

ayakta sallanmaktan nefret ediyo basıyo bagırtıyo..çok zor ayak çok rahattı..

anakucagınıda sevmiiyo iyce kucak kuşu oldu ..ohaoldumsmile

oo geçmiş olsun mehlika yaa.
valla çok oyalanmakla alakası yok, öyle hissettirmeden alıyorlar ki şerefsizler, haram olsun çaldıkları.

bende Aayz'ın huysuzluğu belki diştendir dedim ama hiç bişey yok daha.
ellerini felaket yiyor ama damaklar boş. anlamadım valla.
ben kıyafetleri deneyip çıktım baktım eşim beril kucağında geziniyor,çanta nerede dedim,orda(oturduğu yer) teyzeye emanet ettim dedi,eşimde suç aslında tanımadığın kişiye çantayı niye emanet ediyorsun,herkes sen mi?o yapmamıştır diyor ama belki de o yapmıştır..ama suç bana kaldı yine..
bu huysuzluk dönemsel bişey galiba benimkide çok mızmız bu ara hiç kucak sevmeyen çocuk sürekli kucakta gezdirin beni istiyor televizyon izlettirmiyorum ben uyumuyor yoksa onu farkettim.yanında radyo çalıyorum sese alışık olsun diye ama ne fayda yinede en ufak bir seste fırlıyor yerinden.birde Kuzey artık geceleri çok sık uyanmaya başladı ne güzel uykuları uzadı rahat ettim derken yine ayaktayız bütün gece niye acaba böyle yapıyor yakında işe başlayacağım bu kadarcık uykuyla nasıl çalışacağım ben
bizimki de sese pek alışkın değil,bir de çok korkak adanadayken babamın öksürüğünden korkuyordu,babam öksürünce patırayıp sonrada dudağı büzüp ağlamaya başlıyordu,40 güne yakın kaldım gelene kadar alışamamıştı,şimdi kreşte alışır umarım,çünkü çok sesli vıcır vıcır bebek sesleri,bir de bazı bebekler ağlayınca bizimki de etkilenip ağlıyor,
mehlikasu merhaba benimde oğlum kesinlikle biberon kabul etmiyor çalışmaya başlayınca ne yapacağımı bilemiyorum yassı uçlu biberon demişsin ya ne marka o bugün çıkıcam dışarı alayım bari alıştırmam lazım biberona çünkü
nuk marka cnm
mehlikasu geçmiş olsun bu arada

sağol cnm

benim oglan neden tv sevmiyo hiç bakmıyo bize bakıyo ama bizim ev kalabalık tvde farkı yok.

sanırım ondan tv ye bakmıyo sürekli ABLALARA bana bakıyo kucaga alsınlar die..guclubacismile

sağolun kızlar,
lcw de anneler gününe özel kampanya vardı 4 ürün alıyorsun en düşüğü bedava yani 3 alana 1 bedava,ana baba günü gibiydi,
bir kalabalık bir kalabalık sanki bedava dağıtılıyor,
ben de geçen hafta bir etek pantolon almıştım memnun kalmadım kumaşı pek hoşuma gitmedi onu değiştirmek için gitmiştim,
yerine alacak bişey ararken kızımı ve çantamı eşime emanet ettim oda oturuyordu önce sonra beril mızırdanmış sanırım eşyaları yanında oturan bayana emanet edip berili gezdirmeye başlamış sanırım o arar olan oldu
neyse kerşten aradılar ben şekerparemi emzirip geleyim..

mehlikasu geçmiş olsun cnm....
feyza nerede yaaa evet bende merak ettim...sabahta yazdım ama kimse görmedi sanırım...
feyza da yok bugün...
kaç gündür de pamuk yok...
,hayırdır inşallah...

tv ile ilgili

otizm başkanı dr bi kadını dinledim
çocukların hayal kurması oyun kurması gerektiğini söyledi

fakat tv de herşey önünde olduğu için bunu yapmıyolar dedi
tv yede bakmadan yapamıyolar hemde pür dikkat ne uapacaksak

bizim önceki evimizde hic TV yoktu, evime Tv almayi hic düsünmüyordum ama yeni tasindigimiz evde önceki oturan adam TV sini bize birakti hem de lcd ekran kocaman bisey, yusuf da ona cok bakiyor acik oldugunda. ben de acmiyorum ama yusuf iyice anlamaya basladiginda TV yi acmak isticek o zaman ne yapicam bilmiyorum belki ebay da felan satarim aklinialirimsmile

selam kızlar ben çok yoruldum buğlemi çapaya götrdk doktora üff nasıl bi yer ya çok kalabalık ben gittm ama muayen için değildi o yüzden o yoğunluğu farkedememişim .ayka parmağı için ama bi sonuç elde edemedik 10 mayısta götürcez bakalım en olcak .özele götrdük 2 defasındada çapaya götürn dediler .üff yavrum ya belkide alçıya alınacak parmağı yüzünden

günaydın gızlar
bebelere geçmiş olsun
mehlika boşver başının gözünün sadakası olsun
enee hımbıl ayazın gözü çıldı
tv konusunda kadir tuğcu izletebilirsiniz ama 2 saatten fazla olmasın diyo

mehlika geçmiş olsun öyle kalabalık bi mağazada gayet normal canım boşver geçmiş olsun başının gözünün sadakası olsun en önemlisi oo

ben çapaya gittm ya bugün üff neler var yaaa allaha binlerce şükür bizde neleri sorun ediyoruz .sağlığımıza dua etmiyoruzda olmadık şeyleri büyütüyoruz

selam kızlar ben çok yoruldum buğlemi çapaya götrdk doktora üff nasıl bi yer ya çok kalabalık ben gittm ama muayen için değildi o yüzden o yoğunluğu farkedememişim .ayka parmağı için ama bi sonuç elde edemedik 10 mayısta götürcez bakalım en olcak .özele götrdük 2 defasındada çapaya götürn dediler .üff yavrum ya belkide alçıya alınacak parmağı yüzünden

geçmiş olsun canım, biran önce iyileşir inşallah.

bende seni merak ettiydim feyza.
evet çapanın muayene kısmı feci kalabalıktır. perişan bi yer orası.
ama ordan iyisi de yok işte.

ne vardı ki buğlemin parmağında, unutmuşum ben sanırsam

bende seni merak ettiydim feyza.
evet çapanın muayene kısmı feci kalabalıktır. perişan bi yer orası.
ama ordan iyisi de yok işte.

ne vardı ki buğlemin parmağında, unutmuşum ben sanırsam

beni merak etmişisnz sağolun arkadaşlarım
sol ayak baş parmağı 2.parmağın üzerine çıkıyor elimle düzelttiğimde düzgün duryor bırakır bırakmaz baş parmak diğerin üstüne çıkıyor .2defa özele gittk film felan çekindik çapa en iyisi oraya götrn dediler ya alet takılcak yada alçıya alırlar bilmyorum moralim çok bozuk facede sormuştum çapada tanığı olan varmı diye neyse bi akraba sayesinde buldum ama oda ortopedi değilde plastik cerrahide almış .gittk ancak 10 mayısa sıra bulabildik

Arkadaşlar, benim eşim holıday ınn aırport otelinde müdür.9 mayıs pazar günü otelde anneler günü organizasyonu olacak.11.00-15.00 arası açık büfe brunch, palyaço ve canlı müzik ve çeşitli hediyeler(konaklama vs.) bu organizasyona dahil olacak.kişi başı fiyat 45 tl, 12 yaş altı çocuklara ücret alınmayacak.(isterlerse eşlerinizde gelebilir)
biz oğlumla orada olacağız, şayet sizde katılmak isterseniz bana bildirinki rezervasyonları yapabilelim.

Back
X