2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrincim şu kurabiyeni kurabiyeler topicine açsan ya sana zahmet daha kolay ulaşılır bende müsait bir zamanda deneyeyim

kızlar slm muhabbetinize limon sıkmam istemem ama dr bugün çorba pekmez kaşık maması muhallebi vermemi söyledi hepsini birden nasıl vericem hangi saatte neyi ne kadar
mamayla beslenip ek gıdaya geçenler hangi saatte neler vermeye başladınız yazabilir misiniz

ıslak kurabiye
1 yumurta
yarım paket margarin
1 çay bardagı sıvıyag
1 çay bardagı şeker
vanilya
kabartma tozu
bi paket kakao
aldıgı kadar un
.hepsini yogur kulak memesi kıvamında
sonra 2 bardak süte bir bardak işeker koy karıştır.fıırndan çıkardıgın kurabiyeleri ılık olsun ama çok sıcak degil süte batır.üstüne hindistan cevizi dök apiyet olsunnn.

sağol canım.

ceyce ecrin

kocalarınızın niye surat yaptığı hakkında bi fikrim var ama sölesemmi gündüz vakti bilmiyom :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

rapunzel afiyet olsun canım görmedim valla nasıl gözümden kaçmış yuh bana..
ceyce ne burcu eşin benimki akreppp offffffffffff.

ceyce ecrin

kocalarınızın niye surat yaptığı hakkında bi fikrim var ama sölesemmi gündüz vakti bilmiyom :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ne kız ? veriom kız veriom ama yok yani alıncaya kadar oda işe yaramıo vermeyecem artık ona hiç bişey.:umursamaz:

rapunzel afiyet olsun canım görmedim valla nasıl gözümden kaçmış yuh bana..
ceyce ne burcu eşin benimki akreppp offffffffffff.

başak kız senin kaynana bizimkisini bi kaç ay geç birisine evlatlık vermesin bi sor bakem uzaklarda oğlun varmı senin diyekaydirigubbakcemile2

ecrin

benimkide akrep

çoğunluk trip nedenimiz o oluyo

ama herzaman değil dönem dönem

chilek
anlasana bacım ekşın olayı

hımmmmmmmmmmmmmmmm

o zamaN MESELE DAHA FARKLI

ÇOCUKLUĞUNA ıNMEMıZ LAZIM :))))))))))))))

ben de barıştım koceynen
adamı çektim karşıma noluyo sana dedim büssürü saydım şöyle böyle işte dedim adam dinledi dinledi dinledi ve vayy bee ben ne odunmuşum ne kadar üzmüşüm seni hatırlamıyom bile dedi ben dde baba oldun ya unuttun beni sanki bensiz yptın bu bebeyi demi dedim
şimdi bi iyi bi iyi sabah öperek uyandırmalar gün içinde arayıp konuşmalar kahvaltı hazırlAMALAR FALAN

benimkine artık konuşmakta fayda etmiyor.sanki depresyonda gibi böyle herşeyden vazgeçmiş gibi havası var eşimin bende anlamadım cidden.

rapuzenl havalr çokta ısınmadı okadar kalın degil ama ben çıtçıtlı badiisni kısa çorap külotlu çorap pijama üstüne badi giydiriyorum..

Back
X