Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar
ben evdeyim bugun malum süt izni. birazdan sizinle birşey paylaşacağım az sonraa ege tepnişiyor şu annnnn azz sonraaa
aynen ya hele bide benim eşim gibi yemek seçen biri vrsa evde yemek bulmak dahada zorlaşıyo yapmak 2 dk kainsanın canı bişey istemyince olmuyor ben yemek bile yemedim akşam kek vardı 2 dilim yedim meyve suyuyla o işte.aslında yemek yapmak çok kolay ama ne yapcağını bilememek çok kötü
feyzacım yüklendi...
herkese günaydın hasta olan tüm bebişlerimize de geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirler.
emziren annelere bir sorum var.Kuzey gündüzleri 3 saatte bir beslenirken geceleri 2 saatte bir kalkmaya başladı sizde emme saatleri nasıl.geceleri uyanmaktan çok perişanım ben.2 saatte bir uyanıyor 20 dakika emiyor tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok yorgunum.
kreşi aradım hala uyuyormuş noldu kuzuma böyle,Allah'ım inş. önemli bişey yoktur..
kreşe gelmeye başladığımızdan beri sorunlar bitmedi,önce kerşteyken emmemeye başladı şimdi isal,
bir de şişko ,koca dötlü, mantar falan diyorlar nazar mı attılar naptılar..
Cok gecmis olsun bebislerimzie kiyamam hic ya mehlikacim sen bir doktora goster istersen meleginibuğlemde çok hasta burnu çok tıkalı öksürüyor ateş yok ama nefes alamıyor babası doktora götürcek kafam kazan gb moralim çok bozuk onu böyle bırakıp geldim ya bugün bana geçmez artıkmafoldumben
canim aksam uzerinden sonraki emem araligini 2 sate indir yani mesela 5ten sonrA 7 9 gibi emzir gece 11 de de verirrsin karni doydugu icin gece kalkmaz sanirimherkese günaydın hasta olan tüm bebişlerimize de geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirler.
emziren annelere bir sorum var.Kuzey gündüzleri 3 saatte bir beslenirken geceleri 2 saatte bir kalkmaya başladı sizde emme saatleri nasıl.geceleri uyanmaktan çok perişanım ben.2 saatte bir uyanıyor 20 dakika emiyor tekrar uyuyor ama ben uyuyamıyorum çok yorgunum.
oferta bu bbeklerin günü gününü tutmuyo valla. benımkıde üç gündür gece 12 de emip yatıyor sabah 6 ya kadarama ben bu sefer huzursıuz oluyorum acaba açmı uyuyor dıye uynadırmakta ıstemıyorum tekrar uyumazsa dıye sabah 6 da kendı uyanıp ıstıyo zaten..bakalım böyle düzene girer inşallah..
uff ben geldim kızlar ayris çok öksüüryor korktum sabah dr götürdüm buhar verdiler ilaç verdiler geldim ama daha kötü olursa mama yemezse yatırcam dedi moralim bozuldı.kar da kışta hasta etmedim bu havada hasta ettim çocuıgu offf.