Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoya tatlı krizin için bi tarif de benden
yalancı profiterol bence süper oluyor çok sevdim ben
1 lt süt
2 kahve fincanı un
2 kahve fincanı nişasta
8 yemek kaşığı şeker
50 gr kadar margarin
1 krem şanti
bunları karıştırıp pişir margarini en son ekle
5 dk sıcaklığı gitsin içine krem şantiyi toz olarak dök mikserle 2-3 dk çırp
içine etimeği küçük küçük kırkp at karıştır borcama dök
üzerine de çikolata sosu yapıp dök
ben bayıldım rsmen misafir için de iyi oluyor
hem pratik hem lezzetli
seninki de şapşallık sınırlarını zorluyo galiba
rüzgarımı yalıcakmış haspam
bana hediye alan kuzenim bugün tr geneli güvender sınavına girdi
1 yanlışı varmış
çok sevindim ona
ben de ıspartada olcem o zaman hacı nası gelemtemmuzun 2 sinde konyada olcem
gel de buluşak olma mı
ayy ne güzel yaakizlar acaip sevincliyim sabah yazmistim ya esim gelemiyo uzgunum diye esim aradi simdi 2 gunlugune geliyomus bu gece ay cok mutlu oldum ya kiyamadi yine bana ilk anneler gunumde yalniz kalmayayim diye suepr benim kocacim
ben çalışıyorummm:))hereksler gezmelerde galiba bugun kimsecikler yok burda yarinki programiniz ne kizlar anneler gunu icin
canim internet uzeridnen sizin firmadan cicek gonderebiliyomuyuz evetse soyle adresi de bundan sonra oyle yapayiminşallaaaah:)
kocalarınıza söleyin çiçek yollıcaklarsa para yabancıya gitmesin :))
haftaya yimeğe gideruk:)
selam kızlar a.s.
kaç gündür gesmelerdeeyiz kızımlan
herkes iyidir insallah
canim internet uzeridnen sizin firmadan cicek gonderebiliyomuyuz evetse soyle adresi de bundan sonra oyle yapayim
oo sefaniz olsun gezin bakalim ana kiz optum melisayi cok
sadece istanbul icine mi gonderebiliyrouz canim bir de tel numarani ozelden at arada lazim oluyor cicek gondermek bu arada bugun yarin isler iyidir sanirim malum anneler gunu sebebeiyle oh gelsin paraciklar :)gönderebilirsin canım ama telefonla vermek herzaman daha iyiir internette standart şeyler oluyor telefonla iletişime geçer siparişini veririsen daha güzel yardımcı olunur sürekli yeni şeyler çıkıyor çünkü verdiğin siparişin resmini çekip mail atıyoruz böylece ne gönderdiğini görmüş olyorsun