2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadı sen biberon mama ver daha doyurucu olur yada aptamil muhallebi aldım ben daha vermedim onu sulu yap içir biberonla daha çok tok tutar senide çok emmemiş olur rahat edersin madem:))
ya arkadaşımda başa bi markanın kini dedi ben verdim 5 aylıkken çok rahat ettim oda biraz sulu yapıp biberonla yiyomuş muhallebi tarzını çoğu bebe sever zaten
cadoloz senin işin cok zorr ben olsam sanirim dayanamaz veirrdim ek birseyler gerci kac aylik tam bilmiyorum ama

evetyaa memlekette ablam da öyle diyo gadaşım ben 3 çocuk büyüttüm mamayla büyüdü hepside diyo çağan gibisini görmedim ben diyo cumartesi gecesi çağana ablamla eniştem baktısa 4e kadar zordayandılar ablam emmeye getirdi bana anam mıçımızı oturtmadı nasıl çocuk bu yavdiyolar memede susuyo gerisinde mıyır mıyır gazından durmuyo hep gezdirin beni diyo bu kadar canım yanmasa 2 aydaha dişimi sıkarım ama artık inanın memerlimin ucu ilk zamanlardan daha çok acır hale geldi aşıdan beride iyice azdı çağan şuanda 4.5 aylık oldu ocak 4te doğdu şimdi meyceden başlıyım muhallebidenmi ne diyonuz
ceyce sanırım sendin sütün yetiyo ek gıda niye veriyon diyen bacıı sen benim yerimde olsan pilav yedirisindelikafadulden bu benim ikincibebem ama bu afet bişiy bu kadan gazmı olur yavvvv ostur gitsin işte dimi ama:1no2:

irem sagol valla dr dedi bana yap diye..
örtmenim antibiyotik burun açıcı birde ventolin verdi.

cadı muhallebiyle başla ama dr sorsaydın keşke yokmu diyo.dr.ben bu sene anneme tarhana falan yaptırcam annem süper yapar bebek için tarhana çok besleyiciymiş hazır da ne oldugu belli degil.

bu benim kociş komik yaa.mail attım pazar var bugunde ''pazara çıksammıki birşey olurmu? diye
o da ayrisi evde bırakıop çıkcam sandı demek cvp:istersen merdivene bırak aglayınca bakarlar:))

ecrin öyle bir kahkaha attımki yan odadan arkadaş geldi hayırdır noluyo diye dedim fıkra gelmiş mail ona bakıom alemsiniz haa siz:lepi:

cadalozcum yaa 4,5 aylık olmuş okadar gazın olmaması gerekiyor.bizim dr.bir gaz damlası verdi adını hatırlamıyorum şimdi çook iyi geldi yaa bakıyorum gazı var hemen damlatıyorum anında kesiyor.

cadalozcum yaa 4,5 aylık olmuş okadar gazın olmaması gerekiyor.bizim dr.bir gaz damlası verdi adını hatırlamıyorum şimdi çook iyi geldi yaa bakıyorum gazı var hemen damlatıyorum anında kesiyor.

bende zinco kullanıyordum cok memnunuz
bide cadaloz cok sık emziriyor ondandır
bana doktor her istediginde verme hava yutuyor gaz yapar demişti

cadalozcum yaa 4,5 aylık olmuş okadar gazın olmaması gerekiyor.bizim dr.bir gaz damlası verdi adını hatırlamıyorum şimdi çook iyi geldi yaa bakıyorum gazı var hemen damlatıyorum anında kesiyor.[/QUO
AHH bee ceycecim denemediğimiz damla şurup kalmadı sanırım çağan çok sık emdiği için böyle olluyo morarma huyu var diyede dayıyom memeyi hemen hırslanıyo gündür tkrar yalancı memeye uğraşıyom emsin diye ama pek başarılı olamıyorum

canım yanlış hatırlıyor olabilirim san simplex mi öyle bişey di bizim damlamız zinco fln bize hiiç kar etmedi neler kullandık neler gaz için birde benim sütüm bol iken dr.iki saatte bir emzir öncekini midesi hazmedemeden tekrar emerse gaz daha çok artar demişti.bir zamanlar

cadalozcum yaa 4,5 aylık olmuş okadar gazın olmaması gerekiyor.bizim dr.bir gaz damlası verdi adını hatırlamıyorum şimdi çook iyi geldi yaa bakıyorum gazı var hemen damlatıyorum anında kesiyor.[/QUO
AHH bee ceycecim denemediğimiz damla şurup kalmadı sanırım çağan çok sık emdiği için böyle olluyo morarma huyu var diyede dayıyom memeyi hemen hırslanıyo gündür tkrar yalancı memeye uğraşıyom emsin diye ama pek başarılı olamıyorum

çağanda bek bi inatcıymış yalancıyı alsa bari biraz rahatlarsın.zor senin işin birde büyük çocukta var.biz biriyle zor uğraşıyoruz.canım ozaman bu aptamilin pirinçli muhallebesi var ben onuda kullanıyorum akşam üstü 8-9 gibi onu veriyorum onu sulu yapıyorum biberona girecek gibi o bayağı keremi götürüyor 4 saat fln.göğsün rahatlar bari biraz ama istersen baştan bir dr.sor bakalım ne diyecek.benim arkadaşımda sadece bebeğini anne sütüyle emzir demiş dr.o dinlemedi benden önce çorbalarla başladı o tatlarıda öğrenmesi lazım dedi maşallah kızı yiyor oda biraz rahatladım diyor.ama istersen baştan bir sağ bakalım kaç cc içiyor çağan bir kerede

canım ben çok ık emzirmeyi stemiyorum hatta düzene girmesi için uğraşıyorum ama çağan çok azgın her uykudan ağlayarak uyanıyo ve çok baırıyo kucağıma alıp gezdiriyom bu seferde meme vermyince başlıyo ağlamaya dahada vermeyip eylemeye çalışınca birdenbire morartıyo hırsından kendini yani benim emzirmem çareszilikten başka şekilde durmadığı için yoksaki bende gecede 2 saat 4 saat uyumayı istemezmiyim:(
cadoloz
hic sagdin mi yani kac cc iciyor acaba biraz ugrasip sut biriktirip midesini doldursan ??
hiç sağmadım ama sütüm çok daha ufaakken bazen elimle sağardım 60lık yetmişlik süt çıakrırdım biberona ama sağma mikinesiyle hiç denemedim ama sütüm var emerken anlıyosun zaten cork cork emiyo bazı gğn az oluyo ozaman hırslanıyo zaten
canım yanlış hatırlıyor olabilirim san simplex mi öyle bişey di bizim damlamız zinco fln bize hiiç kar etmedi neler kullandık neler gaz için birde benim sütüm bol iken dr.iki saatte bir emzir öncekini midesi hazmedemeden tekrar emerse gaz daha çok artar demişti.bir zamanlar

zincoda sansımplexde ikisinide denedik o nöbet gelecekse hiçbişiy fayda etmiyoo doktorların tek dediği gaz geçicek ama huyuda geçiyo çok huysuz bi bebek olup çıkıcak başıma dediğini yaptırıyo katılma nöbeti için kan ilacına başladık yani morarması için doktorumza bakarsan kendine baktırıyo ama bu kadar gazman olunmaz nasıl emzirmeden duruyum şincik akıl verin bakım adam gezerken bile durmuyo ve tek bakan benimm:gitme:

feyza sende bendensin pratik hatun bende ketili doldurdum agzını açınca otomatigi atmıyoya oda da guzelce kaynattım buhar oldu heryer:))alsana buhar makinası ama bugun dr soguk buhar makinası alın dedi bakalım:)biz makinaylamı büyüdük:)

ne yapıyım bir daha buhar makinası almıyım dedim bir kışı boyu hasta olmadı yaza döndük oldu da güzelce buhar oldu birz rahatladı sanki.aslında eltimin varda tenezzül etmek istemyorum geçmezse alırı ama inş öksürükleri geçer

alem kızım senin koca :teytey:

cadalozcum senin oğlan hamdi alkanın karakteri vardı ya gazman onla yarış yapıyor herhaldelaelaelaelaelae işin esprisi bir tarafa maşallahıda var çağanın kilosuda iyi

ah be gözüm tam gazman vakllahi bu arada resminde fena çıkmış tekücük taşınla:)))) benimkinin kilosu iyide bende dirman klamadı yiter yaa yiterr mama yisin beni yimesin yiterrr

ay yalnış oldu tek taş delftedi karıştırdım :))) bak allah söletti ceyce yoksada olcek kesin yakında tek taş çift taş bişielr:)))

ay yalnış oldu tek taş delftedi karıştırdım :))) bak allah söletti ceyce yoksada olcek kesin yakında tek taş çift taş bişielr:)))

Back
X