ya arkadaşımda başa bi markanın kini dedi ben verdim 5 aylıkken çok rahat ettim oda biraz sulu yapıp biberonla yiyomuş muhallebi tarzını çoğu bebe sever zatencadı sen biberon mama ver daha doyurucu olur yada aptamil muhallebi aldım ben daha vermedim onu sulu yap içir biberonla daha çok tok tutar senide çok emmemiş olur rahat edersin madem:))
cadoloz senin işin cok zorr ben olsam sanirim dayanamaz veirrdim ek birseyler gerci kac aylik tam bilmiyorum ama
evetyaa memlekette ablam da öyle diyo gadaşım ben 3 çocuk büyüttüm mamayla büyüdü hepside diyo çağan gibisini görmedim ben diyo cumartesi gecesi çağana ablamla eniştem baktısa 4e kadar zordayandılar ablam emmeye getirdi bana anam mıçımızı oturtmadı nasıl çocuk bu yavdiyolar memede susuyo gerisinde mıyır mıyır gazından durmuyo hep gezdirin beni diyo bu kadar canım yanmasa 2 aydaha dişimi sıkarım ama artık inanın memerlimin ucu ilk zamanlardan daha çok acır hale geldi aşıdan beride iyice azdı çağan şuanda 4.5 aylık oldu ocak 4te doğdu şimdi meyceden başlıyım muhallebidenmi ne diyonuz
ceyce sanırım sendin sütün yetiyo ek gıda niye veriyon diyen bacıı sen benim yerimde olsan pilav yedirisindelikafadulden bu benim ikincibebem ama bu afet bişiy bu kadan gazmı olur yavvvv ostur gitsin işte dimi ama:1no2: