2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

uçakla önce halama gidecem ben hamileyken oğlu öldü güdemedim onun için antalyaya gidiyorum
eşim götürcekmiş kendine de bilet almış çok düşüncelidir sağolsun
ordan da babası gelip alacak

anladım gitmişken antalyada da gez bari biraz kal...

tutku nas ve ayetel kürsi okursna birşey olmaz...bugun forumda da araplar vardı ayrsite beyazya sevdiler:))maşalahhh tebarekelllaaah dediler sürekli:)))bende arapça bika.ç bişi deyince şaşırdılar nası sevindiler garipler:)))ing bilmiyolardı pek:)

okuyorum canım her akşam yatmadan fatiha felak nas ayetek kürsi..ama korkuyorum yinede..gelirken otobüste yaşlı bi adam bağıra bağıra ay yerim seni.hanım kıızım kusura bakma ama insanın yiyesi geliyo falan diye konuştu uzattıda uzattı lafı..bide çok yükses sesle konuşunca herkes dönüp baktı bi anda otobüs karıştı herkes sanki tanıdık gibi utku hakında yorumlar sevmeler falan filan..bu manyak çocukta güldü allah güldü inene kadar öldüm resmen

okuyorsan korkma birşey olmaz.ayriste gülüp durdu bayıldılar şebek bunlar bize okadar gülmüyor yaww:))

okuyorsan korkma birşey olmaz.ayriste gülüp durdu bayıldılar şebek bunlar bize okadar gülmüyor yaww:))

ayriste bembeyaz zaten oda çok dikkat çeker..

kızlar güneş kremi aldınızmı..ben mustela alcam galiba başka önerisi olan varmı..
bide ben önümüzdeki ay mama sandalyesi alcam..ne alsam arştıran varmı bi benmi aceleciyim

geçen sene yegenlerime almıştım niveanın 50 faktör yazlıkta bırakmıştık onu kullanırız giidnce:)))
mama sandalyesi şimdilik düşünmüyorum oyy evde yer yok koycak deli oluyorum her yer tıkış tıkış..

bebelere mi sürüceksiniz günes kremlerini

cok bunaldim bugün ben aksama yemek yapmadim kocam gelince eve kavga edecez :mymeka:

selam kızlar biz çok gezdik bugün oğlumla alışveriş yaptık..haftasonu kayınvalideme gidicem kastamonuya iki hafta kalıcam onlarada hediye falan aldım..
dışarısı çok sıcak ben evzaten çöl sıcağı hakim..iki gündür utku sırf zıbınla duruyo evde..bugünde dışarda kısa kollu giydirdim.zaten çok dikkat çekiyodu kısa kolluyla löp löp etler çıktı ortaya herkesin gözü utkudaydı dışarda..allahım her laf atana gülüyo bide deli ediyo beni..dua okuyorum sürekli ama çok korkuyorum nazar değecek diye:sinifsinif:
canım olmaz bırsey nazarlıta tak bence ben arada unutsam da takıyorum genelde gulcek tabıı annesı aaa sende masallah utkuya :nazar:

posi sen bunalmışsın bayagı yaa..yusuf durmadı falan dersin eşine..çıkıp gezme şansın yokmu neden evdesin hep..avrupada bebekler için kreş oluyor yarım gun bırakıp kurslara vs katılsan..alışveriş yap çık gez dolaş ohhhh...yada türkiyeye gel benimle takıl:))hergun gezmeye gideriss.

Hoya aman eslik etsin daha kola yoluyor esinle yolculuk

ben isvicreden viyanaya tek basima bebegi asiya gätürücem asi yaptirip ordan türkiyeye ucucam ve bunlari tek basima yapicam esim cok yogun gelemiyor benimle.:dilcikar:

posi sen bunalmışsın bayagı yaa..yusuf durmadı falan dersin eşine..çıkıp gezme şansın yokmu neden evdesin hep..avrupada bebekler için kreş oluyor yarım gun bırakıp kurslara vs katılsan..alışveriş yap çık gez dolaş ohhhh...yada türkiyeye gel benimle takıl:))hergun gezmeye gideriss.

canim bosuna demiyorum ya bunalima girdim diye icimden hic cikip gezmek gelmiyor zevk almiyorum artik hicbirseyden :bbo:

maşallah utkuya oku annesi yatarken de 7 ayetelkürsi 7 felak 7 nas 7 fatiha oku üfle avcuna ve utkunun vücuduna sür efendimiz öyle yaparmış nazar için
hem bi sünneti yerine getirmiş olur 100 şehit sevabı alırsın

ecrin antalyada bi gün kalcam akraba çok gezmeye kalksam hepsi gönül koyar zaten yaza abimin düğünü var gelinimiz antalyalı o zaman gezerim
antalyayı çok gezdim ben

canim bosuna demiyorum ya bunalima girdim diye icimden hic cikip gezmek gelmiyor zevk almiyorum artik hicbirseyden :bbo:

inşallah geçecek canım sabret ağla zırla eşine de söyle bu düşüncelerini
bak ay sonunda geliyosun tr ye çok iyi gelecek sana üzme kendini bize anlat derdini burdayım ben bak

posi aşı için neden viyanaya gidiyorsun nekadar sürüyor ordan?
evet çok bunalmışsın ama bunladım deyipte iyice kapatma kendini en azından çık yusufa bişiler al moralin yerine gelir..kuaföre git mesela saçlarını boyat kısalt bişeyler yap..herşeyi netten alma:)))hayata atıl:)

ecrin, hoya esim zaten cok yogun o yüzden onun da cani sikilmasin diye bisey demiyorum

anneler günüde hicbisey yapmadi diye biraz surat yaptim isinden basini cevirip gönlümü almaya calismadi

dogru diyorsun kuaföre gidiyim ben hem kartini da lamistim kuaförün

Viyana burdan 1 bucuk saat yusufun doktoru orda burda daha sigortamiz yok, 2 gün de arkadasta kalicam asidan sonra doktoruna yakin olalim diye

posi tr de arkadaşın yokmu sürekli görüştügün dertleştigin yada orada.tlf la görüş konuş..isviçre gibi yerde de sıkılıyorsan:)))))))))))biz napalım dermişlim:)))git kuaföre havan degişir.eşin yogun çalışıyor olabilir ama seninlede ilgilenmeli belirt bence ona..

annenler gunu için benim kozalakta bişi yapmadı.dedimya beklentilerimi sıfırladım onedenle artık üzülmüyorum çok tınnn diyorum...

bebelere mi sürüceksiniz günes kremlerini

cok bunaldim bugün ben aksama yemek yapmadim kocam gelince eve kavga edecez :mymeka:
evet canım bebekler için..
bu kadar bunaltma kendini ya türkiyeye gelince rahatlarsın biraz..ben gelene kadar buluşmayıda organize edin ben iki hafta nete giremicem kastamonudan..
canım olmaz bırsey nazarlıta tak bence ben arada unutsam da takıyorum genelde gulcek tabıı annesı aaa sende masallah utkuya :nazar:
nazarlığıda takıyorumdaolmaz inşallah ya..allahım korusun yavrularımızı
geçen sene yegenlerime almıştım niveanın 50 faktör yazlıkta bırakmıştık onu kullanırız giidnce:)))
mama sandalyesi şimdilik düşünmüyorum oyy evde yer yok koycak deli oluyorum her yer tıkış tıkış..
benim evde çok küçük ama napim canım almak istiyo..herşeye yer buldum bi mama sandalyesinede bulurum artık
tutkucum senın demı kocan kastamonulu? neresnden?

evet canım benim koce kastamonulu..dep dep
azdavaylı canım..senindemi aynı nereli

posi tr de arkadaşın yokmu sürekli görüştügün dertleştigin yada orada.tlf la görüş konuş..isviçre gibi yerde de sıkılıyorsan:)))))))))))biz napalım dermişlim:)))git kuaföre havan degişir.eşin yogun çalışıyor olabilir ama seninlede ilgilenmeli belirt bence ona..

bekara karı boşaması kolay tabi
sen canın sıkılınca git foruma
gız o hiç bilmediği bi ülkede tek başına eşi de ilgilenmiyormuş ne yapsın garipkötükedihüso

hoya forum yokken bende çok bunalıyodum ikeaya gıcık kapmıştım gitmekten:))foruma yakında mothercare açılıyomuş..

Back
X