2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

feyza parol yada minoset iç..
ya benim koca çanakkalden kabuklı badem almış çekiçle vuruyom vuruyom kırılmıyor nolcek bunlar yaww.alttakide inşaat yapıyo sancak garibim:)nasıl kırılır bu fikri olan bilen.

evde var gidince hemen içiyım kafamı kaldıramıyorum çokda yoruldum bugün

kız juliii kırmız al ben burdayım desin bende herife dedim ben tanga bikini istiyom dedim herfite baa dediki olsun sen hiç geyme karı dedi nasılsa senin dötünde o gözükmicek didikaydirigubbakcemile3 hayytta giymedim zaten giyememde ama sen genede kırmızı al hacıı üstede bşiy giyme ruslar türk malı görsün:)))

tamam hacı şimcik gideyim almayaaazemuszemus
su hava bi düzelsede kızımı alıp gitsem

biz de öyle düşündük örtemenim
şimdi ben ek gıdaya geçsem sanki 1 kilo mu alacak ki nur bugüne kadar en fazla 900 gr. aldı
2 kaşık elma suyunun ne faydası olcak başta
en iyisi ben de bildiğimi yapayım zaten sağlık ocağındaki ebemiz de 6 ay anne sütü ver 6. ay bakarız demişti

Selam kızlar bizde bugün 2.doz aşılarımızı olduk oğlum çok ağladı ve bize acaip tavır yaptı eve geldik halen devam etti babası sevince kafasını çevirdi sürekli birde hep mızır mızır konuşuıp durdu hep şikayetlendi yawrummm...

öğretmenim nasılsın ? Kerem nasıl oldu iyileştimi?

juliet Urasta sürekli saçlarını yoluyor ve kulaklarını çekiyor kulaklarımı ağrıyor acaba dedim ama emerken falan elliyorum tık yok niye kendi kendine bunu yapıyor bilmiyorum acaba saç diplerimi kaşınıhyor diyorum birde dr. kulak arkalarını yıkarken iyice temizle dedi baktım oraları kuru gibi artık krem sürüyorum oralarına

biz de öyle düşündük örtemenim
şimdi ben ek gıdaya geçsem sanki 1 kilo mu alacak ki nur bugüne kadar en fazla 900 gr. aldı
2 kaşık elma suyunun ne faydası olcak başta
en iyisi ben de bildiğimi yapayım zaten sağlık ocağındaki ebemiz de 6 ay anne sütü ver 6. ay bakarız demişti

bizede hem bugünkü sağlık ocağındaki dr. hemde kendi doktorumuz sadece süt diyor başka bişey demiyor ayrıca biz bu ay 630 gr almışız gayet iyi dedi dr.muz

Ecrin sen saraçhaneye takılıyon dimi bende mama sandalyesi için oraya bakıcam kuzenin eşi almıştı oradan çok memnundu model neyim bilmiyorum henüz bi oturmaya başlasında öğrenicem onu

rapunzel saol canim iyiiz ilaci azalltım.

sana da gecmiş olsun aşı huzursuz ediyor ama en azından sebebi belli ve cocuga zarar vermeyecegini biliyorsun.

hoya benim doktor iki yasına kadar bile sutun yeterse emzirirsin diyor:))

ben geldimmmmmm oyy sabahtan beri tubalete gidemedim. yanımdaki arkdaş izne çıktı 15 gün yok bitimm bennnnnn

rapunzel ben heryere takılıyorum canım:)))arabaları ordan aldım ben..mama sandalyesi düşünmüyorum şimdilik öyle bir fikrtim yok evde koycak yer yok sinir oluyorum zaten her yer tıkış tıkış.olmadı ikeadan alırım orda vardı.düşünüyorumda özenerek özellikli aldıgım şeylerin çogunu kullanmadım basit şeyler alcanm artık:)amaç iş görmekse....

ddelf kolay gelsin sana:))

yazdim ama gormemişsindir diye tekrar yaziyorum.ppncelikle tesekkur ederim cevabin icin:))bana dediler ki kokusu oluyor ilk bir kac kullanmmida o yuzden sordum siz ozel bisey yaptiniz mi
acan su ile mi caliştirsam diye:))

ddelf kolay gelsin sana:))

yazdim ama gormemişsindir diye tekrar yaziyorum.ppncelikle tesekkur ederim cevabin icin:))bana dediler ki kokusu oluyor ilk bir kac kullanmmida o yuzden sordum siz ozel bisey yaptiniz mi
acan su ile mi caliştirsam diye:))

sağol canım. yani tabi ılık ve sabunlu suyla yıkamıştım ilk kullanmadan önce ama koku yoktu makinede:kedi:

arzum mu delf seninkide??

canım ben sinbo almıştım ama daha sonra teyzemden daha kullanışlı bişii geldi. 40 sene önce almanyadan kuzenime almış hiç kullanmamış onu kullanıyorum .Markası Ismet çok gülüyorum zaten 40 senelik makine taş gibi valla-tatlicadiarzu-

Back
X