Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadan çabuk gördün olm daha yeni başladım 1 saat bilem olmadı
öğrenme çabalarındayım
sced:))senin blogunun icerigi ne olacakkk:))
cok guzle valla ahrika
facebook a eklesenize su bloglarinizin adreslerini
amin cnm,bugün 18 mayıs buğlemim tam 5 ayı doldurdu 5ay önce bu saatlerde yeni ayılmıştım meleğimi ilk kucağıma 10:05de almıştım canım yaa büyüdü sıpa .ben o günü öyle özlüyorum ki hep bi tebessümle hatrlıyorum dışarıda acayip bi fırtına yağmur-kar-rüzgar benim odam sıcacık tertemiz camdan dışarı bakıyorum meleğim yanımda yattığım yerden binlerce kez şükrediyorum ne güzel bi gün diye ziyarete gelenler dışarı çok soğuk diyorlar hatta gelemyenler bile olmuştu istanbulda fırtına uyarsı vardı.benim kızım öyle bi fırtınalı günde doğduki ben ve ikizimde öyle fırtınalı günde doğmuşuz iyiki doğmuş meleğim. tüm meleklerimze allah uzun ömürler ve sağlıklar versinler hepsi iyi doğmuş kızlar
he bizimki de direk ekşiyle başladı,kreşte limon yalatmışlarcanım hani doktorlar meyveyle yani şekerliyle başlamayın filn diyorlarya işte buda az mayhoşşzemuszemus
iyi fikiraklinialirimsmileesmer sen o kavonozlar boşalınca atma
içine kendi yaptıgını koy belkim yutar ayaz efendiidelikafadulden
ana bu daha da iyi fikiraklinialirimsmileaklinialirimsmile:roflol:
yok yaa herif fast food'cu çıktı iyi mi delikafadulden
bir de o kavanozlardan süper baharat kavanozu oluyor kaydirigubbakcemile3
cadaloz...dünkü yazdığını şimdi okudum...2 -3 gün daha bekleyeceği...sonra bi test yaptıryım..eyvahedigeldismile[/QUOTE
yaptır anacım yaptır ben 3 kez yaptırdım:)))) korkunun ecele faydası yok en iyi korunma yöntemi ayrı yatmak:teselli:
biz de öyle yapiikzemuszemus:gitme:
gülsemmi ağlasammı bilemedin ikisinin ortası bişey yok mu:bbo:
esmerrrrrrrrrrrr
biz ne zaman bulusuyoruzzzzzz
bu cumartesi bulusalim mi:))pazar yok benim ki yine
gunaydınn
dedemiz almişken bıdıgı hemen solugu burda aldim ev işleri hala bitmedi gerci
feyzae nasıl oldu basın??
merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var
kızlarya dün 4 aylık olduk aşı vurulduk kan damlası verildi kullanmaya başlamadım daha endişelendim acaba siz kullandınızmı
slm kızlar nasılsınız ne güzel buluşma var yine yaa izmit yakın aslında kocişe söylesem benide getirse ne güzel olur zemuszemus yaa bide bişey sorucam size öyküye bi haller oldu bu ara doktor bu ayda yabancılama başlayabilir demişti ama bizimki tam tersi herkese gülücük dağıtıo herkese şımarıyo ama bana millete güldüğünden daha az gülmeye başladı acayip sinirim bozuluyo valla beraberken üçüncü bi kişi gelsin yanımıza ağız kulaklarda hemen ben o kadar şebeklik yapıyorum hiç takmıyo bazen varmı böyle olan bana bi cevap versin lütfen yoksa çıktığı yeri hatırlatıcam bu sıpaya :CüvCüv:
benim kız tam tersi bana yaptığı şebekliği kimseye yapmıyor kahkahalar görsen çok beter oldu
:)))canim bos vakitlerirni degerlendiriyor, blogun icin konu arastiriyorsun,hatta sozu bile var:))
cok okuyan mi cok gezen mi okunur:)))
merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var
kızlarya dün 4 aylık olduk aşı vurulduk kan damlası verildi kullanmaya başlamadım daha endişelendim acaba siz kullandınızmı
slm kızlar nasılsınız ne güzel buluşma var yine yaa izmit yakın aslında kocişe söylesem benide getirse ne güzel olur zemuszemus yaa bide bişey sorucam size öyküye bi haller oldu bu ara doktor bu ayda yabancılama başlayabilir demişti ama bizimki tam tersi herkese gülücük dağıtıo herkese şımarıyo ama bana millete güldüğünden daha az gülmeye başladı acayip sinirim bozuluyo valla beraberken üçüncü bi kişi gelsin yanımıza ağız kulaklarda hemen ben o kadar şebeklik yapıyorum hiç takmıyo bazen varmı böyle olan bana bi cevap versin lütfen yoksa çıktığı yeri hatırlatıcam bu sıpaya :CüvCüv: