Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
sizde hareketleri henüz hissetmediğiniz için sürekli doktora gitmek istiyor musunuz? Korkuyorum aksilik mi var diye. kontrole 3 hafta var ama yarın yine gitmeyi planlıyorum. :)

sizde hareketleri henüz hissetmediğiniz için sürekli doktora gitmek istiyor musunuz? Korkuyorum aksilik mi var diye. kontrole 3 hafta var ama yarın yine gitmeyi planlıyorum. :)
Ben istiyorum ama her gidişimde de bir şey çıktığı için gitmekten vazgeçiyorum 😂😂 neyseki bugün bi kaç hareket hissettim 2 hafta Sonra 21. Haftamda detaylı randevum var beklicem inşallah temiz çıkar da rahat ederim bir süre

Ay harika.Zaten iskenderuna gidiyorum doktora.Hemen yerini araştırıp bi muayenesine gideyim.

geçmiş olsun.Bende dün fenaydım.acile gittim.sadece parol serum verdiler.yapacak bişeyimiz yok dediler.Boğazım ağrıyor diyorum boğazında bişey yok diyor.Evde kulaktan ateş ölçtüm 38,5-39 arası çıkıyor diyorum boynumdan ölçtüler ateşin yok diyorlar.Terliyorum ve üşüyorum.Tahlil falan da yapılmadı.Cumartesi kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek.İnşallah allahın izniyle hiçbir şey olmaz ilacınızı kullanın.Bende atlatırım inşallah.Gebelikte hasta olmak ekstra yorucuymuş🥲
Geçmiş olsunn bademciklerde kript dedikleri beyaz noktalardan görmüyorlarsa ilaç vermiyorlarmış ama yinede takip etmek lazım hamilelik artı emzirme boyu ilaçsız yaşamak baya zor oluyor 🫠

Ben istiyorum ama her gidişimde de bir şey çıktığı için gitmekten vazgeçiyorum 😂😂 neyseki bugün bi kaç hareket hissettim 2 hafta Sonra 21. Haftamda detaylı randevum var beklicem inşallah temiz çıkar da rahat ederim bir süre
her doktorun yanından çıktıktan sonra 4 hafta gelmem diyorum 1 hafta sonra gitmek istiyorum doğursam rahatlarım herhalde :D bana detaylı için 22. haftada gel dediler 4 haftam var daha

Benim hamileliğimin özeti.. 2 hafta önce gitmiştim ve daha 1 hafta var randevuma. Bugün sağlık ocağına gidip kalp atışı mı dinlesem diye kurtlanıyorum 🫠

Planlamayı bırak gitmişliğim oldu😂öyle bir anksiyete.Şimdi ben bir gün önce hissediyordum dün ve bugün hissedemedim.Triplerdeyim.Karnıma azıcık bastırdım yuvarlak bi sertlik hissettim.Chat gptye sordum ya poposu ya başı.Pozisyonuyla ilgili hissetmiyor olabilirsin dedi.

Benim hamileliğimin özeti.. 2 hafta önce gitmiştim ve daha 1 hafta var randevuma. Bugün sağlık ocağına gidip kalp atışı mı dinlesem diye kurtlanıyorum 🫠
çalışmasam hergün sağlık ocağına giderdim sanırım, rahat olmak istiyorum ama max 1-2 gün sonra başlıyorum yine :D

Diyorum ama benim kontrolüm daha 16 Ağustosta sen çok iyisin şuan :halay:
Sen 16 agustosta giderken bende 12 eylule randevu almis olucam o zaman bende sana iyisin derim🤣 bugun ciktiktan sonra 1 ay beklicem o da var😁 ama cinsiyet kesinlesir sanirim tam 16+1im

Back
X