- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
- 363
kızlar günaydın
nurun vücutsıcaklığı 37.8 yüksek mi
hoyacım geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın
nurun vücutsıcaklığı 37.8 yüksek mi
............
sormadan nası veriyolar yaa bide çilek bu alerjik bi meyve sinir oldum bak şimdi :mymeka:
mehlika çilek bir yaşından önce yasak alerjisi olabilir berilin.şikayet et ne buya çocuk bırakıyorsun kafalarına göre yediriyolar..
ayy senin yerine ben sinir oldum uyar gelip sık sık bakcağını söyle hem nie gözünde yaş elene kadr ağlatıyolarki üff ya tanıdık birine baktrsan keşke sen böyle anlattıkça üzülüyorum sık sık kontrole git bence .hem çilek yasak ya 1 yaşından önce
bizimki çok gözü sulu ya kucaklarına almadılar ondan o kadar ağladı ya da başka bir çocuk mıncıkladı...
tanıdık biri yok malesef,10-15 gün sonra görümcem gelecek,bir kaç ay kalacak ,
daha sonra yine kreşe devam...
8,5'ta bırakıyorum 10,5 gibi emzirmeye gidiyorum,öğle paydosunda tekrar gidip kontrol ediyorum bir de öğleden sonra 2-2,5 gibi emzirmeye gidiyorum,
onun haricinde çok ağlarsa durmassa arayıp çağırıyorlar...
bundan sık gidersem bir daha gitmeme gerek kalmaz zaten evimin kadını çocuklarımın anası olurum artık:)
kreşe gittim kızımı emzirmeye çok ağlamış yine gözünde yaş vardı bir de iç çekiyordu,
emzirmek için başka odaya geçtim acık sevdim,bir baktım üzerinde çilek lekeleri,bugün kurumda çilek çıkmıştı,tekrar içeri geçtim sordum çilekmi yedirdiniz diye,evet diyo biri az bişe verdik diyor,sinirim tepeme sıçradı,ben daha ek gıdaya geçmedim dedim,biri 4 aylık değilmi o diyor,ben de evet dedim ama 6 aya kadar sadece anne sütü vermek istiyorum dedim,istemiyorsan vermeyiz dedi ben de istemiyorum dedim,bütün personel ordaydı umarım anlamışlardır....
chilek sen de ıstanbuldasin gelcen mi bizim ıstanbul anadoluyakaksi bulusmamiza? 5 haziran olsun diyoruz
kreşe gittim kızımı emzirmeye çok ağlamış yine gözünde yaş vardı bir de iç çekiyordu,
emzirmek için başka odaya geçtim acık sevdim,bir baktım üzerinde çilek lekeleri,bugün kurumda çilek çıkmıştı,tekrar içeri geçtim sordum çilekmi yedirdiniz diye,evet diyo biri az bişe verdik diyor,sinirim tepeme sıçradı,ben daha ek gıdaya geçmedim dedim,biri 4 aylık değilmi o diyor,ben de evet dedim ama 6 aya kadar sadece anne sütü vermek istiyorum dedim,istemiyorsan vermeyiz dedi ben de istemiyorum dedim,bütün personel ordaydı umarım anlamışlardır....
ayy senin yerine ben sinir oldum uyar gelip sık sık bakcağını söyle hem nie gözünde yaş elene kadr ağlatıyolarki üff ya tanıdık birine baktrsan keşke sen böyle anlattıkça üzülüyorum sık sık kontrole git bence .hem çilek yasak ya 1 yaşından önce
canım devlet kurumu,kamuda çalışıyorum yani...mehlika sen nerede çalışıyorsun nekurumu?
aşama tost yapasun atuk:))ya da sucuklu yumurta ımmm:))anaaam yağmur başladı eşim de pikniğe gitmişti sucuk gibi döner artıkkaydirigubbakcemile3
kötükedihüsokötükedihüsoburda da öyle rezil bir hikaye duydum, adamin biri krese verirken cocugu keisnlikle domuz ürünleri vermeyin biz domuz yemiyoruz demis
bi gün cocuk evde domuz yediklerini söylemis adam gitmis krese ne cevap verseler iyidir o inanislar eskidendi o zamanlar etleri saklamak icin dolap imkani olmadigindan erken bozulup sagliga zarar veriyordu ama simdi öyle degil demis, ben olsam dava ederdim ama onu diyeni dövmek de iyi bir secenek tabiklava:
sanki kendi cocuklari
Allah koruyor :roflol:
yok yok koca korunuyor.
ah bi hastalansan spiral taktıracam da tık yok
burda da öyle rezil bir hikaye duydum, adamin biri krese verirken cocugu keisnlikle domuz ürünleri vermeyin biz domuz yemiyoruz demis
bi gün cocuk evde domuz yediklerini söylemis adam gitmis krese ne cevap verseler iyidir o inanislar eskidendi o zamanlar etleri saklamak icin dolap imkani olmadigindan erken bozulup sagliga zarar veriyordu ama simdi öyle degil demis, ben olsam dava ederdim ama onu diyeni dövmek de iyi bir secenek tabiklava:
sanki kendi cocuklari