Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam ben dellendimi gözüm görmez kimseyi kaynanama sinrlendim yatak odasının duvara çaktıydım parçalandı zaten bunalımdaydım bide 2 aydır kaynanam yanımda lak lak artık daralmıştım .kvklıydı götrdü eşim yeni almıştı bi yeremi düşürdünz demiş bu daha düzelmez bizm yapacağımız bişey yok demiş vermiş eline .oda sevgiller gününe almıştım değer vermyosun die almıyor şimdi
senin gibi kaynananın...bekle sen veririm kızımı sana...11 ocak olm...yuhh yaaa...
sen gelince uyumam ben saf mıyım...
canım anlaşmam akşam 19.00 a kadar ama force majeur durumlarda kalabiliyor. Ama şu ana kadar eşim işten çıkıp devraldı Egeyi. Mesela Haziran ayında 1 günlük bir iş gezim var kalmalı bakalım o zaman ne yapacağım. Artık annem ya da kayınvalidem kalacak
cok komik ya ben aglama numarasi yapiyorum yusuf da agliyor kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim FEYZAE
merhaba kızlar nasılsınız...
selinsel afiyet olsun..
feyza geçmiş olsun takoz gitmiş ama geri gelcekmiş üzldüm:)
kendiliginden uyuyan bebelere maşallah.
aklıma fazla gelmiyor...
afiyet olsun mehlikacım..yaw ben aşçılık kursuna mı gitsem ne aklıma geliyor:)
ya kuzen dun profiterol yaotı hiç guzel ddegil bilsem kendim yapardım koca tepsi çöpe gitcek.sıfır işeker nasıl yaptıysa:)et sote guzel yaparım dedi ona bıraktım eşim akşam zor yedi bende yemedim:)o da çöpe gitcek:)