2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

senin gibi kaynananın...bekle sen veririm kızımı sana...11 ocak olm...yuhh yaaa...
sen gelince uyumam ben saf mıyım...

Anam ben dellendimi gözüm görmez kimseyi kaynanama sinrlendim yatak odasının duvara çaktıydım parçalandı zaten bunalımdaydım bide 2 aydır kaynanam yanımda lak lak artık daralmıştım .kvklıydı götrdü eşim yeni almıştı bi yeremi düşürdünz demiş bu daha düzelmez bizm yapacağımız bişey yok demiş vermiş eline .oda sevgiller gününe almıştım değer vermyosun die almıyor şimdi

haklı bir sebebin varmış ama gene de sakin olmaya çalış cnm...

canım anlaşmam akşam 19.00 a kadar ama force majeur durumlarda kalabiliyor. Ama şu ana kadar eşim işten çıkıp devraldı Egeyi. Mesela Haziran ayında 1 günlük bir iş gezim var kalmalı bakalım o zaman ne yapacağım. Artık annem ya da kayınvalidem kalacak

Annen baksın canım ya ayrı kalcaksın çok zor olcak benim öyle iş gezim yok senin ki daha bi zor allahtan bakıcın iyi için rahat güveniyosun en azından

Kizlar 4 Mil yürüdüm dusumu aldim kahvaltimi ettim geldim tekrar

yusufun eline oyuncak verdim bakinirkene düsürüp duruyor ben de geri veriyorum

kızlarr benım kızda bugun 10 akadar uyuttu benı sagolsun ılk defa sabah 7de emzırdım attım yataga kendı kendıne konusurken uyumus kalmıs kaktımkı saat 10 bebem hala uyuyorrr ne gusaselmıs boyle kendılıgınden uyumasıı hayret ettım vallla:):)

merhaba kızlar nasılsınız...
selinsel afiyet olsun..
feyza geçmiş olsun takoz gitmiş ama geri gelcekmiş üzldüm:)
kendiliginden uyuyan bebelere maşallah.
aklıma fazla gelmiyor...

ecrin senin kurabiyeni ben de yaptım,güzel oldu,arada sen ver güzel tarifler iyi oluyor...
birazını kardeşimle gönderdim geri kalanın hepsini ben yedim,
bu akşam da vakit bulabilirsem ağlayan kek yapmayı düşünüyorum,

kuzenim gitti, şimdi annemlere gitti ordan gitcekmiş.pazar gunu dugun var ben gitmek istemiyorum.beraber gidelim karşıya dedi bende eşim izin vermedi dedim:=)gitmek istemiyorum da:)
oyyy oyyy.....

afiyet olsun mehlikacım..yaw ben aşçılık kursuna mı gitsem ne aklıma geliyor:)
ya kuzen dun profiterol yaotı hiç guzel ddegil bilsem kendim yapardım koca tepsi çöpe gitcek.sıfır işeker nasıl yaptıysa:)et sote guzel yaparım dedi ona bıraktım eşim akşam zor yedi bende yemedim:)o da çöpe gitcek:)

afiyet olsun mehlikacım..yaw ben aşçılık kursuna mı gitsem ne aklıma geliyor:)
ya kuzen dun profiterol yaotı hiç guzel ddegil bilsem kendim yapardım koca tepsi çöpe gitcek.sıfır işeker nasıl yaptıysa:)et sote guzel yaparım dedi ona bıraktım eşim akşam zor yedi bende yemedim:)o da çöpe gitcek:)

bence git ecrin..
tüh ziyan olacak desene..

uyy kreşten çağırdılar kızım ağlayii galiba gidem de avutam...

Back
X