2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar sayfa hep acik arada sirada bakiyorum yazilanlara ama ancak vakit bulabildim

ecrin nerde su kurabiye tarifi merak ettim

ay kızlar şimdi hediyeleşmeye baktımda özge hediyesini hala alamamış kim alcaktiki hediyeyi ikinci kez yollanmış gene gitmemişkızın hediyesi canım sıkıldı şimdi vallaha epeyde geçti bizler hediyelerimizi alalı tühhh

kızlarr bebeler bayaa huysuzlastı anlasılan bızım dr bıkmadan katlanacaksınız dıyo..
bu arada kendısı uyuyan var mı bızım kız bır ara kendım uyuyacam dıye aglıyordu bu ara o kadar huysuz kı her yolu denesem de yaramıyor ıse cok zor uyuyo kucak dız pıs pıs masal sarkı ne varsa denıyorum fıkrı olan var mı yaa bu arada rezene fılan versem mı acaba veren var mı ben hıc vermedım :(

anam ne kadan kötüyüz biz yaaa kadın sorduğuna soracağına pişman oldu tabii biz bebek poku temizliik o araba rengi diii muhahahahhaha yalnış yere anket açtı bize bebek bezi bebek arabası sorsa ok emme araba bize evden çıkmayan çıkamayan hatunlara uymadı

ayy kızlar anket açıcam bak oylamayan olursa küserim araba alcam re ngine karar veremiyorummmm:))))))))))

kızlar meyve lekelerı bebek deterjanıyla cıkmıyoo tecrubelı anneler bırsey deyın care bulun bu derdeee delikafadulden

Back
X