2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ayy çok kötüyüm gözlerim felaket yanıyo ayy temizlikten baksetmişiniz ay bende kadınla konuştum ama çağanın yüzünden almak nasip olmadı heryerim batık dipdoruk temzilik yapmam lazım çağan çok hasta burnu habire akıyo acayip öksürüyo uyanıkken sürekli ağlıyo çığlık çığlığaa geceden beri ayakyatız eşimde bende ayy ayy dua edinde hemen iyileşsin yaa

canım allah şifalar versin. bence öksürük varsa doktora götür.

2 ay buğleme bakacak canım eltimde eşiyle geliyor eşi 1 hafta kalcak o biraz daha kalıp gtcekmiş ilk geliyormuşya .ne yapcam bilmyorum cıldırmak üzüreyem hafta içi kadın tutcam kendi veim bitirmem gerek hafta sonuda anneme iş yapmamız gerek oda memelkete gitcek kaynanam gelince yani 10 güne kadr gelrler açıp sormadım ne zamn gelceksinz diye eşim dedi pazar günü arar sorarım.benim eşimde ablama bile izin vermez bi keresnde tamam sen git kal dedmişti gece 12de kapı çaldı baktım ki eşim bnde geldim diye geldi hiç bi yere yollamaz asla

allah kolaylık vede sabır versin canım 2 ayda çok uzun be öff ben bunaldım valla. benim eşimde beni asla göndermez değil bir yerde kalmak araba ile gidilecek hiç bir yere tek başıma gitmedim.

selam kızlar ayy çok kötüyüm gözlerim felaket yanıyo ayy temizlikten baksetmişiniz ay bende kadınla konuştum ama çağanın yüzünden almak nasip olmadı heryerim batık dipdoruk temzilik yapmam lazım çağan çok hasta burnu habire akıyo acayip öksürüyo uyanıkken sürekli ağlıyo çığlık çığlığaa geceden beri ayakyatız eşimde bende ayy ayy dua edinde hemen iyileşsin yaa

gecmis olsun canim

:))sonunda uyudu
çok sımarik oldu ya.hep insan istiyor yaninda.sagliklari iyi olsunda bunlar yoruyor ama uxmuyor en aından.

senin bonçuk nasıl geçti mi oksurugu

:))sonunda uyudu
çok sımarik oldu ya.hep insan istiyor yaninda.sagliklari iyi olsunda bunlar yoruyor ama uxmuyor en aından.

senin bonçuk nasıl geçti mi oksurugu

yok ya geçmedi bakalım geçmezse yine götürcem p.tesi günü doktora. benimkide hep insan istiyor ama yanında durmak yetmiyor ya konuşçaksın yada mıncıklayıp öpçeksin yoksa ya çığlık atıyo yada söyleniyo :)

ama işte öksürmeyi bilmediği için kendini çok paralıyor oda beni çok üzüyo bi geçeydi hayırlısıyla

çok komik ve tatli oluyorlar aslinda:))
bana doktorum balli limon ver demişti ama malum 1 yasin alitinda verilme diye bana verdirtmediler.risk fala diye

geçmiş olsun blu.dr bizede ıhlamur zencefil kaynatıp sabah akşam ver demişti.pekmezle tatlandırabilirisn demişti.sende yap istersen bayagı iyi geliyor.

slm kızlar..
jasmin geçmiş olsun cnm,
bebeği hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun,
berilin de burnu tıkanıp duruyor sabah açmıştım şimdi yine açacam aspratörle,ememiyor zavallım...

Back
X