2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anca okudum yazdiklarinizi ne hizlisiniz buugün kizlarmaasallah

ecrin bi yerde ne zaman gelcegimi sormusun yarin viyanaya persembe de türkiyeye geliyorum haftasonu ordayim ins. baktim bizim bulusma 1 hafta ertelendi ben de erken gelmiyim dedim

bende jasmin kullandım hiç problem yaşamdım

bende jasmin kullandım evlenmeden önce başlamıştım yaklaşık 6 ay fln kullandım benim hormonları allak bullak etti kanamalarım hiç kesilmedim ara ara kanamalarım oluyordu ve hızlı kilo almaya başladım sonra dr.kesinlikle kullanma dedi benim hormonlar pek bi nazlıymış hapı kesinlikle kullanma dediydi ogün bugün hap kullanmıom ama hala şişkoyum mafoldumben-tatlicadiarzu-

selam kızlar
doğum kontrl hapı konusuna igirilmiş sanırım ben de bidahaki ay başlıycam hapa dr a soracaktım bakalım hangisini diycek ben evlendiğimde desolett kullnmıştım

ist avrupa ykasındaki anneler bebeişleri enereye dr a götürüyorsunuz

nisa hastaneni
medical parf fatih-bahçelievler
29 mayıs hast giden varmı

bende kullanmıyorum hap...valla ne yalan söyleyim bu haplarada herkes bişey söylüyor ya korkuyorum...
bu seferde eğer ikinciyi istersem yok adet düzensizliği ya da başka bişey uğraş dur...
zaten eşimde istemiyor...bari kendi doğru dürüst korunsaalsanaalsanasmile

kızlar ben artık bu ay doktora götürmeyim diyorum...
gerek var mı sizce hala aylık kontrole?

valizini hazırladınmı posi yarın yola çıkıyorsan...

yok aksama hazirlicam, fazla bisey getirmicem zaten 1 bilemedim en fazla 2 hafta kalirim

Ben de hap kullanmiyorum zararli oldugunu düsünüyorum, kocam korunsun:1closedeyes:

Bir de saci dökülenlere sok bilgi, sakin panten kullanmayin... gecen gün demistim ya benim saclarim bir anda dökülmeye basladi neden simdi basladi topmar tomar saclarim dökülmeye demistim ya...

buldum neden döküldügünü panten sampuan almistim onu kullanmaya baslamisdim ama gecen banyoda dedim dur baska sampuan kullaniyim esimin sampuanini kullandim.. ve hic sacim dökülmüyor. pis panten bissürü sacimi aldi benden alsanaalsanasmile

ayça bizim zaten banka ödüyor bedava sayılır götürüyorum ben:)
ruzgar medacalpark fatih yakup bey ayrisin dogumdan sonraki doktoruydu iyi güleryüzlü birisi..biz eve yakın diye özel gaziosmapşa hast.de avni beye gidiyoruz.eşim araştırmış iyi bir drmuş vs dedi.başladık..

yaa benim gebeyken saçımın dökülmesi durmuştu, hiç dökülmezdi.
doğumdan sonra öbek öbek döküldü
şimdi gene durdu dökülmüyor :1ninca:

yaa cidden biri bana söylesin.
şu testlerin varolan gebeliği yok gösterme olasılığı nedir?
1-1,5 ay önce falan yaptım hiiç bişey çıkmamıştı.
ciddi ciddi çok korkuyorum yani.

posi şampuansan olcagını sanmam ben yaa.bu dogal birşeymiş hamilelik sonrasında.ama panten çok saç dökermiş onu duymuştum eskiden..

esmer bence dr git bi baksın yaa.cumartesiye al randevu.menopoz olur allah korusun:))))))))))))))))
bi geliyon 4 aylık gebesin..her kadın yılda birkez gitmeliymiş.dogumdan sonra smear yaptırdınmı git hem onu yaptır..

esmer bence dr git bi baksın yaa.cumartesiye al randevu.menopoz olur allah korusun:))))))))))))))))
bi geliyon 4 aylık gebesin..her kadın yılda birkez gitmeliymiş.dogumdan sonra smear yaptırdınmı git hem onu yaptır..

yaa ben kendi doktoruma gitmek istiyorum o da taa bakırköyde kaldı ve cumartesileri hastanede olmuyor.
yok bacım korumasın, ben menapoz olayım hiç sorun deel valla. nasılsa kapadık biz tükkanı.
yani umarım kapamışızdır akannehir

evet delf bende 5.yi bekliyorum. bizdemi bir problem var anlamadım

valla canım bende anlamadım.
sağol cnmmmm...darısı sana inşallah..böyle güzel haberler alasın emiilülülülülülülülülülülülü
kaydirigubbakcemile3

feyza hiçbir yan etkisi olmadımı merak ediyorum.banada onu dedi dr.

ben senelerce jasmin kullandım çok ta memnundum bana hiç yan etki yapmadı.

kızlar ben artık bu ay doktora götürmeyim diyorum...
gerek var mı sizce hala aylık kontrole?

biizmde dr 6. aya kadar getireceksiniz sonra 3 ayda bir göreceğim dedi. bende özel sigorta yaptırmıştım götürüyorum

ecrin zaten ben parasından değilde gerek varmı diye ya ne bileyim...artık yenidoğandan çıkalı çok oldu....5.ayda bitirdik çok şükür gerk var mı diye..bzmkini de özel sağlık sigortası karşılıyor yoksa...
ya cidden kızlar hala her ay düzenli götürecekmi...?

oğluşumu emzirdim geldim parkta üçüzbebekler vardı ikisi erkek biri kızdı
baka kaldım kafamçokkarıştı
aynı kıyafetlerden de giymişlerdi çok şeker lerdi

Back
X