Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğretmenim sen bioxin şampuan mı kullanıyorsun yoksa serum mu? şampuan bende işe yaramıyor serumları çok iyi geliyor
esra hoşgeldin nasılsın?
slm kızlar nasılsınız bugün son iğnemi oldum iyiyim çok şükür yarın olsun öpmekten soldurucam kuzuyu acısını çıkartmam lazım sırnaşık şey kızlar b,işey sorucam size benim sıpa yüzüstü yattığında kafayı doğrudüzgün kaldırmıyo daha doğrusu kollarını kullanmayı bilmiyo yanda kalıyo kolları öne getirmeyi akıl edemiyo yada yüzüstü döndüğünde kolu altında kalıyo çıkartamıyo benimkim çok tembel acaba bilmiyorumkismile ama sırtüstüyken her hareketi yapıyo anlamadım
esra güle güle kullansın demir bey
hangi modelini aldınız canım?
canım ne iğnesi bu
ayrıca benimkide sendenmiş
bizimkide kızıyo bide yüzüstü pozisyondan hatta nefret ediyo
feyza kolay gelsin
rylai, semiha ece de hiç sevmiyordu yüzüstü pozisyonu ama şimdi kendini kaldırabildiği için 10-15 dk oyalanabiliyor önceden dönünce çığlığı basıyordu yüzüstünden sırtüstüne dönmeyi bi öğrense rahatlıcam
valla bilmiyorum ki hangi model zaten başka rengi kalmamış minada nerede tek renk tek model kalan şey varsa eşim bulup alıyo mama sand ellerinde kalan tek rengi buymuşn koyu mavi renkli üzerinde çiçekler var
hasta oldum semiham yaa perşembeden beri yatıyodum bugün iyiyim çok şükür nefret ediyolar çünkü kafa kalkmadığı için zorlanıyolar işlerine gelmiyo sıpaların
kendini kaldırıyosa yakında onuda yapar cnm
ecrincim aynı yaşlardaymışız ne güzel kaydirigubbakcemile3
yaw kızımı dr ye götürdüm geldim moralim bozuldu
Geçen aydan beri 2 cm uzamş 250 gr almış
kasık maması ve meyve sularına başla dedi napçam ben büyümicekmi bu çocuk
çok geçmiş olsun rylai
ayy inşallah kendi işini kendi yapmış olur
günaydınnnn
canım evet gdo falan çok kafa karıştırıcı ama mamayla devam sütleri bir değil maalesef.
anne sütü almayan bebeğin mamaya geçse bile belli oranda devam sütü alması gerekiyor.
ama dediğin ne biliyim armutlu pirinçli mama yerine pirinç unu yapmaksa ona katılıyorum
canim bunu bende dusunuyorum bu ara annem ve kardesim dalga geciyor alinmadik elektronik esya kaldimi piyasada diye biz tencerede normal corba yapiyoduk mis gibi de yiyodu cocuk diyolar ama belki attile falan gittigimizde rahat olur diye dusundum pratik diyo kullananlar ben de dusunuyorum arastiriyorum cok pahali da degil ya alsam mi diyorum arceliginkini yazin otele tatile falan gittigimizde orda corba yapmak falan kolay olabilir diyeneyse ki artık buyudu bıdıklar ek gida ile mamaya bagimliliklari axalaçak....
smh mama robot alaak misin??
benim de moskovadaki evdeki ocak glass ceramic onun ozel sprey temzileyicileri var canim mis gibi yapiyor valla su an moskovada olmadigim icin markasini hatirlamiyorum ama glassceramic temizleyioci diye satiliyor buyuk marketelrde baska seyler cizerkizlar benim evde cam ocak var glasskeramik deniyor, üstünü temizleyecek bise ybulamadik hep cizik cizik oldu üstü bu evden cikarken bana kol gibi fatura cikaracaklar
bir öneriniz varmi neyle temizlenilebilir bu zimbirti
şimdi bebişlerimiz için bu aletler şartmı kendi yemeklerimizi tuzsuz yapsak ya da tuz atmadan önce onların payını biraz ayırsak olmaz mı?gereksiz gördüğümden degil evin her yeri oyuncak kıyafet bebek için alet edavat doldu bunların hepsini yapmaya çalışıyoz iyi güzelde bazen para tuzağıymış gibi geliyo...
hepimizin annesi her yiyeceğimiz gıdaya ayrı aletmi kullandı?
iste bir de bu var tezgahin uzeri sterlizator meyve sikacagi blender cay makinesi ketteler derken dolmus durumda koyacak yer de yok ama hala dusunuyorum alsam mi diyeben almayacağım
bırak robotu mutfakta ekmek kutusunu koymaya yer yok zaten akannehir
hadi kazan mubarek olsun ecrinim :) kardes kardes buyurler iste ne guzel diyelim mi bir de erkek olur kapatirsin sonra sezonu :) aman aman saka allah istedigimiz zaman versin ikincielri bi kendimize gelelim once dimi ben de test almayi planliyorum bu ara gerci ben sadece emziriyoruma guveniyorum adet de olmadim daha olmamistir sanirim yani umarimrengarenk topigin gezentesi benim he birde esmer var:)))
yaw kızlar dun kaza oldu hamile kalırsam şaşırmayın:)
üstelik dun adetimin 14 gunuydu yandımki ne yaqndım..
gecen hafta esimin kuzeni amerikan hastaensinde normal dogum yapti kiz inatla normel doguracagim dedi ben inanmamistim ama dogurdu valla catir catir detaylari dinleyemedim daha haftasonu esim gelince gidecegiz o zaman ogrenecegim ama dogum kocu falan girdi dogumuna ekip halidne dogurdu yani simdi de evde hemsire var surekli bebk bakimi icin o halde bile fena haldeyim diyor teldeevetya artık neden eskisi gibi normal dogum yok..bende devlet hastanesine gidilse kesin normal dogurturlardı bizi:)
ay bende bioxin alayim o zaman aklima gelmemisti yoksa kel kalacagim bu arada pantene krem kullaniyordum ben de o da etkiledimiki acaba posinin yazdigi gibi onu da birakayimçadi
gorunum menusunden metin boyutuna gel Orta yı seçebilirsin
sed ben hedp bioxin kullaniyorum 6.aya yaklasıyorum axaldi dokulmesi,yani sampuan da bene bir yere kadar.bir donem yasıyaagix.seninde amanla aalir dokulmesi