2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin kız sen daha burdamısın:)
ben alperenle beraber uyumuşum...
bir kalktım ablam arıyo ona uyandım...
anam siz bebeler iyi fırsat buluyonuz nete bizimki buara hep kucakta..

kızlar size bakamıyorumda aklımda burda buğlemi uyuttum bi dünya işim var bi ryığın ütü var sonra mutfak fırını temzlemyi düşünyorum bahartlıkları felan attım bulaşık makinasına işim çok

slm kızlar nasılsınız bugün son iğnemi oldum iyiyim çok şükür yarın olsun öpmekten soldurucam kuzuyu acısını çıkartmam lazım sırnaşık şey kızlar b,işey sorucam size benim sıpa yüzüstü yattığında kafayı doğrudüzgün kaldırmıyo daha doğrusu kollarını kullanmayı bilmiyo yanda kalıyo kolları öne getirmeyi akıl edemiyo yada yüzüstü döndüğünde kolu altında kalıyo çıkartamıyo benimkim çok tembel acaba bilmiyorumkismile ama sırtüstüyken her hareketi yapıyo anlamadım

canım ne iğnesi bu

ayrıca benimkide sendenmiş
bizimkide kızıyo bide yüzüstü pozisyondan hatta nefret ediyo

feyza kolay gelsin

rylai, semiha ece de hiç sevmiyordu yüzüstü pozisyonu ama şimdi kendini kaldırabildiği için 10-15 dk oyalanabiliyor önceden dönünce çığlığı basıyordu yüzüstünden sırtüstüne dönmeyi bi öğrense rahatlıcam

ayseda ben arada işlerimi yapıyorum pc açık sadece:)dün evi sildim süpürdüm eşimde geç gelcke nöbetçi yemek derdim yok.çamaşır yıkadım astım topladım birdaha attım.bulaşıkları makinaya koydum ayrise bakıyorum oynuyorum her işi yapıyorum işte:)

esra güle güle kullansın demir bey
hangi modelini aldınız canım?

valla bilmiyorum ki hangi model zaten başka rengi kalmamış minada nerede tek renk tek model kalan şey varsa eşim bulup alıyo mama sand ellerinde kalan tek rengi buymuşn koyu mavi renkli üzerinde çiçekler var

canım ne iğnesi bu

ayrıca benimkide sendenmiş
bizimkide kızıyo bide yüzüstü pozisyondan hatta nefret ediyo

hasta oldum semiham yaa perşembeden beri yatıyodum bugün iyiyim çok şükür nefret ediyolar çünkü kafa kalkmadığı için zorlanıyolar işlerine gelmiyo sıpaların

feyza kolay gelsin

rylai, semiha ece de hiç sevmiyordu yüzüstü pozisyonu ama şimdi kendini kaldırabildiği için 10-15 dk oyalanabiliyor önceden dönünce çığlığı basıyordu yüzüstünden sırtüstüne dönmeyi bi öğrense rahatlıcam

kendini kaldırıyosa yakında onuda yapar cnm

ecrincim aynı yaşlardaymışız ne güzel kaydirigubbakcemile3
yaw kızımı dr ye götürdüm geldim moralim bozuldu
Geçen aydan beri 2 cm uzamş 250 gr almış
kasık maması ve meyve sularına başla dedi napçam ben büyümicekmi bu çocuk

valla bilmiyorum ki hangi model zaten başka rengi kalmamış minada nerede tek renk tek model kalan şey varsa eşim bulup alıyo mama sand ellerinde kalan tek rengi buymuşn koyu mavi renkli üzerinde çiçekler var

confetti sanırım sizin aldığınız
başka rengini isteseydiniz getirtiyorlar
bize bebek arabasını geitrtmişlerdi
ama bence bu da güzel güle güle kullanın

hasta oldum semiham yaa perşembeden beri yatıyodum bugün iyiyim çok şükür nefret ediyolar çünkü kafa kalkmadığı için zorlanıyolar işlerine gelmiyo sıpaların

kendini kaldırıyosa yakında onuda yapar cnm

çok geçmiş olsun rylai
ayy inşallah kendi işini kendi yapmış olur

sced az kaldı zamanla ozaman bakalım
rylai geçmiş olsun tatlım
bizde oğlan ben hastayız baklaım sağlık olsun
ben dr a gitmedim fakat katlanıyoruz hasta hasta

büyüyücek canim, yaslari ilerledikce büyüme hizlari da yavasliyor, dert etme
ben de 83 lüyüm.

kızın tam olarak ne kadarlık oldu?
ayda 2 cm uzaması normal sanırım ama 250 gr biraz az gibi
3. ve 4. aylarda benim kıızımda çok az kilo almıştı
geçen ay tadımlık meyve suyu ve yoğurda başladık
bir de emzirme düzenine dikkat ettim 700 gr aldı
bu ay kahvaltı, çorba vs veriyorum günde 2 öğün olacak şekilde ayarlıyorum
5-6 kez de emziriyorum sanırım bu ay daha iyi olacak

günaydınnnn

canım evet gdo falan çok kafa karıştırıcı ama mamayla devam sütleri bir değil maalesef.
anne sütü almayan bebeğin mamaya geçse bile belli oranda devam sütü alması gerekiyor.
ama dediğin ne biliyim armutlu pirinçli mama yerine pirinç unu yapmaksa ona katılıyorum

evet pirinc unu yapip icine istedigimiz meyvelerio katsak ayni sey olmaz mi daha da guzel ve saglikli olabilir gibi geliyor neyse ben bunlari daha 2 ay dusunurum ek gidaya gecene kadar malum bizim garip oglan daha annesinin emmeelrinden baska bisey gormuyor
neyse ki artık buyudu bıdıklar ek gida ile mamaya bagimliliklari axalaçak....

smh mama robot alaak misin??
canim bunu bende dusunuyorum bu ara annem ve kardesim dalga geciyor alinmadik elektronik esya kaldimi piyasada diye biz tencerede normal corba yapiyoduk mis gibi de yiyodu cocuk diyolar ama belki attile falan gittigimizde rahat olur diye dusundum pratik diyo kullananlar ben de dusunuyorum arastiriyorum cok pahali da degil ya alsam mi diyorum arceliginkini yazin otele tatile falan gittigimizde orda corba yapmak falan kolay olabilir diye
kizlar benim evde cam ocak var glasskeramik deniyor, üstünü temizleyecek bise ybulamadik hep cizik cizik oldu üstü bu evden cikarken bana kol gibi fatura cikaracaklar

bir öneriniz varmi neyle temizlenilebilir bu zimbirti
benim de moskovadaki evdeki ocak glass ceramic onun ozel sprey temzileyicileri var canim mis gibi yapiyor valla su an moskovada olmadigim icin markasini hatirlamiyorum ama glassceramic temizleyioci diye satiliyor buyuk marketelrde baska seyler cizer
şimdi bebişlerimiz için bu aletler şartmı kendi yemeklerimizi tuzsuz yapsak ya da tuz atmadan önce onların payını biraz ayırsak olmaz mı?gereksiz gördüğümden degil evin her yeri oyuncak kıyafet bebek için alet edavat doldu bunların hepsini yapmaya çalışıyoz iyi güzelde bazen para tuzağıymış gibi geliyo...
hepimizin annesi her yiyeceğimiz gıdaya ayrı aletmi kullandı?

ben almayacağım
bırak robotu mutfakta ekmek kutusunu koymaya yer yok zaten
akannehir
iste bir de bu var tezgahin uzeri sterlizator meyve sikacagi blender cay makinesi ketteler derken dolmus durumda koyacak yer de yok ama hala dusunuyorum alsam mi diye
rengarenk topigin gezentesi benim he birde esmer var:)))
yaw kızlar dun kaza oldu hamile kalırsam şaşırmayın:)
üstelik dun adetimin 14 gunuydu yandımki ne yaqndım..
hadi kazan mubarek olsun ecrinim :) kardes kardes buyurler iste ne guzel diyelim mi bir de erkek olur kapatirsin sonra sezonu :) aman aman saka allah istedigimiz zaman versin ikincielri bi kendimize gelelim once dimi ben de test almayi planliyorum bu ara gerci ben sadece emziriyoruma guveniyorum adet de olmadim daha olmamistir sanirim yani umarim
evetya artık neden eskisi gibi normal dogum yok..bende devlet hastanesine gidilse kesin normal dogurturlardı bizi:)
gecen hafta esimin kuzeni amerikan hastaensinde normal dogum yapti kiz inatla normel doguracagim dedi ben inanmamistim ama dogurdu valla catir catir detaylari dinleyemedim daha haftasonu esim gelince gidecegiz o zaman ogrenecegim ama dogum kocu falan girdi dogumuna ekip halidne dogurdu yani simdi de evde hemsire var surekli bebk bakimi icin o halde bile fena haldeyim diyor telde
çadi
gorunum menusunden metin boyutuna gel Orta yı seçebilirsin

sed ben hedp bioxin kullaniyorum 6.aya yaklasıyorum axaldi dokulmesi,yani sampuan da bene bir yere kadar.bir donem yasıyaagix.seninde amanla aalir dokulmesi
ay bende bioxin alayim o zaman aklima gelmemisti yoksa kel kalacagim bu arada pantene krem kullaniyordum ben de o da etkiledimiki acaba posinin yazdigi gibi onu da birakayim

Back
X