2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

confetti sanırım sizin aldığınız
başka rengini isteseydiniz getirtiyorlar
bize bebek arabasını geitrtmişlerdi
ama bence bu da güzel güle güle kullanın

çok geçmiş olsun rylai
ayy inşallah kendi işini kendi yapmış olur

sağol canım evet şimdi baktım confettiymiş güzel de ne bileyim bana biraz koyu geldi rengi safari daha güzelmiş mesela sizinki hangisi

sced canım ne güzel maşallah
bizimkide meyvaya bayılıyo gibi bendemi başlasam
400 gr almış azmı

semiha geçen ay ece 400 gr almıştı bana çok az geldi ama dr normal olabilir demişti
bu ay 700 gr aldı
tadımlık başla istersen
biz günde 2 öğün doyumluk yiyoruz artık

merve talha belkide daha az almıştır bilmiyorumki evde 300 çıkmıştı geçen acişle gittiğimizde tarttılar farklı tartı benim sütüm baya azaldı bizimki ise az emiyo
meyvaları falan nasıl çekiştiriyo dün mama vereyim dedim bizimkinin işine gelmedi illa meme
geceleri daha çok emmek istemeye başladı
açmı kalıyo diyorum bu yüzden

sced dr 5, ay itibari ile tadımlık başla dedi zaten meyva meyva püresi çorba ve yoğurttan

ben de kisinin genetik yapisina göre degisebilir diye biliyorum eger bir sikinti varsa doktor uyarir zaten,

pose,yaş ilerledikçe azalır diyosunda bizim ki daha 4 ay 10 günlük
sced,250 gr tabi ki az bakalım bu ay bende dikkat edicem umarım büyür meleğim
merve talha,ewt cnm doktorda az dedi
Ay bi de annem stres yaptırıyo yok uyumuyomuşum,bol sıvı almıyomuşum,kayınvalidemi kafama takıyomuşum vs vs
Sanki ben istemiyorum bebeğimin doymasını....
Eşimde bi alem oh ne güzel ek gıdaya geçtiğimize göre normal insan sıfatına erdiğinde bebeğe verdiği yiyeceklere karışamayacakmışım

benim Aptamil mamasi 800gr tam bir hafta yetiyor bana. ecrin 900gr mamayi 5 günde bitirdigini söylemisti. benim ki az yiyor demek
mama verenler siz kac grem mamayi kac günde bitirdiginizi hesapladiniz mi hic ?

Lennn bu yazılar pİre gİbİ nasıl bÜyÜtÜcem deyİn baaa kocamı arıyam bakmıyoo aloooo sopa gelİİ sopaa

kocacın yapmış işte cnm....:lepi:
güle güle kullann büyük harfleri....

valla bilmiyorum ki hangi model zaten başka rengi kalmamış minada nerede tek renk tek model kalan şey varsa eşim bulup alıyo mama sand ellerinde kalan tek rengi buymuşn koyu mavi renkli üzerinde çiçekler var

olsun cnm bence o da güzel...olumunekankayizsmile
bzmkide sunny baby hungry modeli...valla ben gün içinde ön tablasını çıkarıp eceyi sürüyorum evin içinde bayılıyor

kızlar ya yanlış mı biliyorum düzeltin yanlışsa
500 gr dan aşağı kilo artışı olması
sıkıntıymış

yok cnm ya illa sorun var dememk lazım...sadece ek gıdalara başlamanın zamanı gelmiş olabilir bebiş doymuyor olabilir...
ben sabah uyandığında emziriyorum tabi doymuyor.
10 gibi aptamil1 veriyorum..
12.30 13.00 gibi çorbasını içiriyorum..
15.00da meyve suyu yada püre veriyorum..
arada beni emiyor...
20.30 gibi mama veriyorum ve uyuyor...
bzm düzenimiz böyle her gün....
geceleride mama veriyorum uyanırsa eğer...zemuszemus

valla bizde 900 gr aptamili sadece mama içtiği zamanlar 6._7 günde bitiriyorduk...
ama şuan 10günü buluyor...

ben geldim kızlar bim'e haftaya cuma gunu çelik 750 ml lik termos gelecekmiş.7,5 lira:))
almak isteyenler bakabilir.ben birtane daha alıcam:)

irem olmadı kendimize piknige giderken çay yaparız:)))şeye benzedi yaşlı amca hanım suyu ocaga koy olursa olur olmazsa çay yapar içeriz demiş:roflol:

Back
X