Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı bebeklerin huyu böyle olabilir...kuzey hep mi böyleydi?
sevcan Kuzeye annem bakıyor ama kendi evinde bende işten çok geç eve dönüyorum valla kafayı yicem az kaldı yada işi bırakacağım böyle giderse
feyzae..canım...işe başlamışmıydın?
annenin senin evinde bakma imkanı yok mu?
evleriniz yakınsa o sana gelsin
yada Kuzey'i bebek arabasıyla çıkarıp 1-2 saatliğine sana gelsin haftada bikaç gün
yada arabanız varsa, eşin anneni alıp size getirsin
valla kafayı yeme konusunda seni çok iyi anlıyorum
ben çoktan yedim bile delikafadulden
Feyzae dediklerinin hemen hepsini yapıyorum artık çocuğun neresinden tıkacağımı şaırdım sütü mamayı ama yok yinede 4-5 kere uyanıyor gece valla 4 ayda veremediğim kiloyu 10 günde verdim yorgunluktan dikkatimide toplayamıyorum dediğin gibi işimde yeni çok zor durumdayım anlayacağın.Kuzeyede annem bakıyor canım sabah babası bırakıyor bende akşam yedide alıyorum eve giderken bütün gün annemle çok şükürki biberona alıştı gündüzde işte iki kere süt sağıyorum yetmediği yerde mama yiyor idare ediyor yani.
merhaba kızlar yeni kaklktım gözlerim çok fena şiş:))
bugun başarabilirsem lahana diyetine başlıcam.pişirdim az önce:)))
merhaba kızlar yeni kaklktım gözlerim çok fena şiş:))
bugun başarabilirsem lahana diyetine başlıcam.pişirdim az önce:)))
feyza uyanıyor canım.bu sabah şansıma 11 de uyandı:)))yanıma aldım altını degiştir mama ver söyleniyordu:)uyuya kalmışız ikimizde:)sonra uyanmış konuşuyordu baktım kötü kokular geliyor kaka yapmış altını aldım yanımdaydı ben uyumuşum oda konuşuyordu kendi kendine:)sonra baktım saat geç kalktım hemen:)
feyza uyanıyor canım.bu sabah şansıma 11 de uyandı:)))yanıma aldım altını degiştir mama ver söyleniyordu:)uyuya kalmışız ikimizde:)sonra uyanmış konuşuyordu baktım kötü kokular geliyor kaka yapmış altını aldım yanımdaydı ben uyumuşum oda konuşuyordu kendi kendine:)sonra baktım saat geç kalktım hemen:)
kızlar bitki çaylarını uzun süre vermeyin,etkisi olan herşeyin yan etkisi de oluyormuş,
bitki deyip geçmemek lazım