2010 ocak annelerin emzirme durumu

basakk600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
190
1
96
İstanbul
kızlar ocak 8 de bebkıme kavustum ama sütüm yok agırlıklı mamayla gidiyoruz.sizler ne alemdesiniz umarım mamayla beslemenın bebkıme zararı olmaz içim rahat degıl ama sütümde cok az.doktorda mama dedı cok az buldu kilosunu

canım ben sadece anne sütü veriyorum çok şükür gelişimide iyi.ama sen sakın ihmal etme emzirmeyi çünkü bebek emdikçe artıyor.ne kadar aldıki dr az buldu kilosunu

sadece mama.
bi lokmacık oaln sütümü de kartal eğitim araştırma hastanesinin odasına bırakıp geldim 1 hafta önce. :sinifsinif:

ilk günler emzirmeye çalıştım belki geri gelir diye, ağzına tıkıştırdım ama süt gelmedikçe oğlum daha da sinirlendi habire tükürdü mememi. mafoldumben
baktım gelmiyor çocuğa da eziyet etmeyi bıraktım zaten.
varsın mamayla beslensin napayım.
bende emmemişim mamayla büyümüşüm, çok şükür pek de gerizekalı olduğum söylenmez.. kaydirigubbakcemile3

ben de sadece anne sütü veriyorum
dr umuz 1. ay için gelişimi iyi demişti
ama bana çok az geliyor kilosu
2,500 doğmuştu 1. ay sonunda 3360 olmuştu
haftaya cuma kontrolümüz var
çok küçük benim kızım ya bücür olacak galiba

benim sütüm geceleri cok iyi geliyor ama gündüz doymuyor bebegim akannehir

kızlar sut ıcın kuru kayısı yıyın.
dun kardesım getırmıs
uykusuzdum sutum yoktu
yedım 2 saat ıcınde etkı gosterdı
uyumus gıbı yanı ona yakın sutum oldu
bugece de uyudum sukurler olsun
sabah sutum vardı....

sadece anne sütü veriyorum
bazen geceleri huysuzluk ettiğinde mama veriyorum 50 cc kadar
gündüz o kadar cok emiyoki geceye süt bırakmıyo

bebişim 3 haftalık sadece anne sütü veriyorum sanırım doyuyor :) dr. kontrolüne götürdüğümdede baya kilo almış bnm fındıkım şimdiik sütüm yetiyor.
kızlar sütü az olanlara tavsiyem humananın still tea çayını için inanılmaz farkediyor günde 4kupa içiyorum, bide bol bol su tüketin ben günde 4 litre kadar da su içiyorum şimdilik maşalahımız var...

sadece anne sütü veriyorum
bazen geceleri huysuzluk ettiğinde mama veriyorum 50 cc kadar
gündüz o kadar cok emiyoki geceye süt bırakmıyo
juli benim de gündüz öyle aman aman sütüm olmuyo hele akşamüstü iyice çekiliyo sütüm ama gene de veriyorum boş memeyi çekiyo bebek ve gece artıyo sütüm.boş memeyi çekmesi işe yarıyo yani.zaten emdikçe prolaktin hormonu uyarılıyo.dün preaptamil mama aldırdım eşime.ne olur ne olmaz diye.çok sıkışırsam arada vermeyi düşünüyorum ben de mama.

benim oğlumun sorunu ilk günden beri memeyi zorla alması emme sorunumuz var..

memeyi alıp 2 fırt çekip bırakıyo zorla tıkıyorum ama nafile. emse güzel geliyo 2 saatte bir emziriyorum .
gece hep emiyo sabah 11 re kadr uyuku arasında emiyo. zaten ama gündüz zorla..
almadıgı zaman mama veriyorum bebelac..
yoksa çok huysuz oluyo..
esmeralde sana katılıyorum bende anne sütü almamışım hatta inek sütüyle büyümüşüm ...övünmek gibi olmasın ama okulun birincisiydimm....sempatiksalakcinni

kızlar mama vermekten dolayı huzurlu degılım bugun saglık ocagına gıttım mama vermeme kızdılar mutlaka gelır sütün dedıler ama bende takat kalmadı mamayla devam sigarayada basladım of yaaaaaaaa

anne sütüyle besliyorum doğumunda 3050 kgdı ocak 18nde tam 1 aylıkken 4760dı.şuan 6 kiloya yakın kesinlkle emzirin onun antiboyotik özellğini vitaminini hiçbirşey vermez 1 damla dahi olsa bırakmayın çektikçe gelir süt .sütü gelmesi için ben aşure yiyorum bol kayısılı üzümlü kuru dut incir ne varsa koyuyorum deneyin mutlaka yararı var arkadaşlarım

kıslar ben ne çektim ya ilk günler.almadı meme.zorladım uğraştım sonra birini aldı diğerini almadı.pompa aldık sağmak için .şimdi çok şükür.ama yetiyomu bilmiyorum.geceleri sürekli emmek istiyo hiç uyku yok. bi kere sağdığımı verdim kaşıkla uyudu .yetmiyomu ki. ama gündü öle olmuyo.ne biliim işte.gerçi emerken ağzından süt akıyo bazen.doktorumuz mama verme dedi.ilk bebeğim bilemiyorumki.çişini kakasını yapıyo kilosuda iyidir inş salı görecez.yoksa mamaya talim

bide benim göğüsler ilk günki gibi deli gibi dolmuyo sık emzirmekten mi acabafisfisfis

bizim bebişlerin gelişimi aynı canım utkuda 2940 doğdu birinci ayda 4700 olmuştu şimdi iki aylık 6300 civarı..pozitif düşünce bence sütte en önemli etken..bende senin gibi çok aşure yiyorum daha doğrusu ne bulursam yiyorum kilo takıntısını tamamen attım kafadan..iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama bebeğim için değer ne yapalım
bide benim göğüsler ilk günki gibi deli gibi dolmuyo sık emzirmekten mi acabafisfisfis

evet canım sık emzirmekten..benim göğüsler bazen 90 beden oluyor bazen 70 e düşüyo:roflol:ama yukarda yazdığım gibi oğlumun gelişimi çok iyi..zaten göğüsler tek seferlik süt üretimi yaparlarmış.yetiyodur senin sütünde

kızlar mama vermekten dolayı huzurlu degılım bugun saglık ocagına gıttım mama vermeme kızdılar mutlaka gelır sütün dedıler ama bende takat kalmadı mamayla devam sigarayada basladım of yaaaaaaaa

tabiki senin kararın ama keşke pes etmeseydin hemen bebeğinin sütüne ve senin pozitif olmana ihtiyacı var..sigaraya başlamanada çok üzüldüm.

En besinli şeyler aşurede var çok vitaminli ben hep zayıf olduğum için bu yaşa kadar hatta eşim doğuma girdiğim gb olmamı istyr ama ben doğumdan sonra 10 kilo verdim yani kiloda umrumda değil iyi yapıyorsun kiloyu takma onlar nasıl beslnrse ne kadr iyi o kadr hasta olmaz güçlü olur şimdi aldıkları vitamin sayesinde dişleri bile kolay çıkıyormuş onun için yemeye devam diyorum ben

bizimde öyle canım sürekli bişeyler ye süt yapacak bol bol su ben akşam 1 kase aşure gecede yatarken 1 kase yiyorum yoksa yetmiyor mama vermektense kendim kilo almay göze aldım artık

ay ne güzel vermişsin canım ya ben nerde zaten 10 kilo fazlamla hamile kalmıştım 20 kiloda hamilelikte aldım..doğumdan sonra 11 kilo verdim ama 4 kilosunu geri aldım..şu anda 24 kilo fazlam var ve ben takmıyorum yinede.bravo banadelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…