juli benim de gündüz öyle aman aman sütüm olmuyo hele akşamüstü iyice çekiliyo sütüm ama gene de veriyorum boş memeyi çekiyo bebek ve gece artıyo sütüm.boş memeyi çekmesi işe yarıyo yani.zaten emdikçe prolaktin hormonu uyarılıyo.dün preaptamil mama aldırdım eşime.ne olur ne olmaz diye.çok sıkışırsam arada vermeyi düşünüyorum ben de mama.sadece anne sütü veriyorum
bazen geceleri huysuzluk ettiğinde mama veriyorum 50 cc kadar
gündüz o kadar cok emiyoki geceye süt bırakmıyo
bide benim göğüsler ilk günki gibi deli gibi dolmuyo sık emzirmekten mi acabafisfisfis
bizim bebişlerin gelişimi aynı canım utkuda 2940 doğdu birinci ayda 4700 olmuştu şimdi iki aylık 6300 civarı..pozitif düşünce bence sütte en önemli etken..bende senin gibi çok aşure yiyorum daha doğrusu ne bulursam yiyorum kilo takıntısını tamamen attım kafadan..iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama bebeğim için değer ne yapalımanne sütüyle besliyorum doğumunda 3050 kgdı ocak 18nde tam 1 aylıkken 4760dı.şuan 6 kiloya yakın kesinlkle emzirin onun antiboyotik özellğini vitaminini hiçbirşey vermez 1 damla dahi olsa bırakmayın çektikçe gelir süt .sütü gelmesi için ben aşure yiyorum bol kayısılı üzümlü kuru dut incir ne varsa koyuyorum deneyin mutlaka yararı var arkadaşlarım
bide benim göğüsler ilk günki gibi deli gibi dolmuyo sık emzirmekten mi acabafisfisfis
kızlar mama vermekten dolayı huzurlu degılım bugun saglık ocagına gıttım mama vermeme kızdılar mutlaka gelır sütün dedıler ama bende takat kalmadı mamayla devam sigarayada basladım of yaaaaaaaa
bizim bebişlerin gelişimi aynı canım utkuda 2940 doğdu birinci ayda 4700 olmuştu şimdi iki aylık 6300 civarı..pozitif düşünce bence sütte en önemli etken..bende senin gibi çok aşure yiyorum daha doğrusu ne bulursam yiyorum kilo takıntısını tamamen attım kafadan..iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama bebeğim için değer ne yapalım
evet canım sık emzirmekten..benim göğüsler bazen 90 beden oluyor bazen 70 e düşüyo:roflol:ama yukarda yazdığım gibi oğlumun gelişimi çok iyi..zaten göğüsler tek seferlik süt üretimi yaparlarmış.yetiyodur senin sütünde
En besinli şeyler aşurede var çok vitaminli ben hep zayıf olduğum için bu yaşa kadar hatta eşim doğuma girdiğim gb olmamı istyr ama ben doğumdan sonra 10 kilo verdim yani kiloda umrumda değil iyi yapıyorsun kiloyu takma onlar nasıl beslnrse ne kadr iyi o kadr hasta olmaz güçlü olur şimdi aldıkları vitamin sayesinde dişleri bile kolay çıkıyormuş onun için yemeye devam diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?