2010 ocak annelerin emzirme durumu

aman niye takcaksın ki allah aşkına onlar iyi olsunda ben takmıyorum kiloyu 20 kiloda alsam boşvercem 6-7 ay emsin sonra düşünürz boşver delikafadulden

aman niye takcaksın ki allah aşkına onlar iyi olsunda ben takmıyorum kiloyu 20 kiloda alsam boşvercem 6-7 ay emsin sonra düşünürz boşver delikafadulden

kocalar kaçmadıkça problem yok:roflol:
eşimde takma bebek hareketlenince onun peşinde koşturmaktan verirsin sen diyo.tığ gibi olcaksın görürsün diye moral vermeye çalışıyo garibim.bilmiyoki bendeki iştah hep vardı ve hep olucak..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar asureyi nasıl yapıyonuz
içşne nohut falan koymuyonuz değil mi

kızlar asureyi nasıl yapıyonuz
içşne nohut falan koymuyonuz değil mi

koyuluyo canım.nohut,kuru fasülye ,buğday ,pirinç, fındık, fıstık ,badem ,kuru üzüm ,ceviz ,kuru kayısı ,incir ,nar..
aklıma gelenler bunlar.ama nohutla kuru fasülyeyi ben 2 gece önceden ıslatıyorum yapmadan öncede haşlıyorum.gaz falan kalmıyo yani..

teker teker ekleyerek yapılıyo işte..tam tarif istersen detaylı anlatırım canım

Son düzenleme:

allah ilini versin ya çok güldüm walla bende emmemişim annemi mamayla büyümüşün bende kalmamışım geri:lepi:sempatiksalakcinni benimde sütün az benimki mamanın üstüne cila yapıyo sütle doyumluk yok çünkü sütüm ama geliyo azda olsa olancasını vermeye çalışıyorum naaapak

benim sütüm çok güzel geliyordu ta ki kızım idrar yolları iltahaplanana kadar dr iğne verdi 5 tane ilk iğne yaptırdığımız gün üzüntüden sütüm çekildi yani 1 hafta önce bide kızım o kadar çok ağlıyo ki eridim resmen şimdi günde 2 kez mama veriyorum 60 cc akşam üzeri ve gece yatmadan önce sütüm eskisi gibi gelsin diye yemediğim içmediğim şey kalmadı vita malt humana still tea kuru maya bunlardan 1 kaçı önceden sadece sabah kahvaltısıyla geceye kadar sütüm taşardı resmen bence bu işin başı moral bir daha eskisi gibi olurmu bilmem gece çok güzel geliyor sabah ve öğlende öyle iyi ama akşam üzerine yetmiyo

draje çok geçmiş olsun canım
kızın nasıl şimdi iyileşti mi?
bir de idrar yolu iltihabını nasıl anladınız?

malesef bebeğime 15 gün süt verebildim
arada memeden emdi, arada pompayla sağıp biberonla içti
ama sütüm az olduğu için mamaya dayandık bizde
emziremediğim için çok ama çok üzülüyorum

canım ya niye vazgeçtin20 gün sonra gelenler var ilk zamnlar az oluyor emdikçe çoğalırdı vermey çalış onların emiş gücü çok fazla pompa değilde ver çeksin kanallar açılır belki

canım ya niye vazgeçtin20 gün sonra gelenler var ilk zamnlar az oluyor emdikçe çoğalırdı vermey çalış onların emiş gücü çok fazla pompa değilde ver çeksin kanallar açılır belki

canım bizim büyüklerimiz yani babanemle kaynanam sütümü verdirmiyolar bebeğe
aslında sütüm var şu anda
göğüs ucumu sıktığım zaman süt geliyo ama
babanemle kaynanam aradan 15-20 gün geçti
o süt bebeği bozar, hasta olur bebek, verme artık diyolar
çok üzülüyorum yaaa
bebeği bozar mı gerçekten

yok artık sevcan daha neler
bizimde basımızda büyükler vardı ama
birini bile dinlemedim bildiğimi yaptım
ilk pomoa ile sık sonra bebişe ver emsin canım
sakın canım vermemezlik etme

ısrar et emzir canım her öğün içeriği yenilenir sütün böyleyken nası bnozulsun ki hem oğlunun hakkı o süt
sütün nolup da emzirmezsen hakkına girersin bebenin

benimde ilk 10- 15 gün sütüm çok gelmedi. sık sık verdim .annem banada mama alalım dedi . ben hiç vermedim. allah a şükür düzeldi sonra. sende geliyorsa sütün ver . boşver eskileri.onları dinlersek yandık...

sevcan oyle sey olur mu hci anen sutu alan bebekelrin hayat boyu saglik ve bagisiklik durumlari cok guzlu oluyor her derde deva bisey anne sutu varsa sutun niye heba ediyosun ay cok kizdim simdi annelere doktorunuza ara sor icin rahat etsin diye ama o da bizim soyledigimizi soyleyecek bu buyuklerin mama verme istegini de anlamiyorum ben kendileri eskiden oyle yapmis hala o iyi saniyolar ne olur bebisini mahrum etme sutunden ne kadar versen o kadar iyi yetemzse yine mam takviyesi yaparsin ama sutunu de geldigi kadar evr canim mutlaka dogal antibiyotik anne sutu

valla bizimde demir bey saolsun doğumdan itibaren 15 güne yakın emmeyi reddetti daha hastanede sağmaya başladık biberonla verdik hep demir iin içmek koladı ama benim için çok çok zordu sağ sakla içeceği zaman ısıt ver özelliklede geceleri biz zaten annesütü+mama veriyorz
anne sütünü tüm gün geceleri sadece mamaveriyorz daha kolay oluyo uykusu bölünmüyor
ondan sonra birden bire demir beyin kafasına bişi düştü be mememi emmeye başladı ve benim için inanılmaz bir kolaylık oldu memeden direk emmesi süpermiş valla
tüm gün emiyor dışarda oldğumuz anlar ve gece dışında tabi
gerisinde mama takviyesi yapıyoruz:) anca bizim tosun paşaya şükür sütümde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…