lohusalıgımın en zor günleriydi kızımı emzirmeye çalışmak resmen depresyona girecektim çok ugraştık memeyi alması için ama oda direndi almamak için gittim süt sağma makinası kiraladım. 20 gün boyunca sagıp verdik biberonla sabah akşam ama aradada yine meme verme çalışmalarım devam etti ve 20 gün sonra memeyi almaya başladı allahıma çok şükür.o kadar üzülüyordumki anne sütü alamayacak diye.ş,imdi tek meme veriyorum digerini almıyo meme ucu yok diye uğraşmıyor çıkarmak için.ama tek memede olsa veriyorum ve alabildiği kadarda verecegim inşallah.. sakın sizlerde pes etmeyin ben diğer memeyide almıyo diye çok üzülüyorum ama yapabilecegim bişey yok..
biz artık emerken savas verioruz
gece hiç bi sorun yok
uyanıkken emerken kendini paralıyo sacını yüzünü yoluyo
sütün tadınca hiç bi değişiklik yok neden böle yapıyor annamaım
benimkide gece yapıyo canım onu..kıvrım kıvrım savaş içinde emiyoruz..gecede değilde yatmadan önceki son emişimizde..her zamanda olmuyor..benim tahminim çok uykusu gelip uyyamayınca yapıyor onu
bende mama takvıyesi yapmak zorunda kaldım, gün boyu cıyaklayan ve 15-16 saat uyumayan bir bebiş, fazla sık emmekten pörsümüş memişler... dedık yoksa bu cocuk acmı kalıyorda böyle huysuz. aptamıl hazırladık 90lık cork dıye bıtırdı ve tomtok huysuzluklarını atıp bı uyudu 5 saat. ogun bugundur gunde 2 kere mama verıyorum ama annnecıgını emmeyede devam edıyor, yani doyuracak kadar gelıyormu bılmıyorum ama öyle böyle kesılmedık henüz memeden, inşallah da kesılmez...
ben de sadece anne sütü veriyorum
dr umuz 1. ay için gelişimi iyi demişti
ama bana çok az geliyor kilosu
2,500 doğmuştu 1. ay sonunda 3360 olmuştu
haftaya cuma kontrolümüz var
çok küçük benim kızım ya bücür olacak galiba
malesef bebeğime 15 gün süt verebildim
arada memeden emdi, arada pompayla sağıp biberonla içti
ama sütüm az olduğu için mamaya dayandık bizde
emziremediğim için çok ama çok üzülüyorum
canım bizim büyüklerimiz yani babanemle kaynanam sütümü verdirmiyolar bebeğe
aslında sütüm var şu anda
göğüs ucumu sıktığım zaman süt geliyo ama
babanemle kaynanam aradan 15-20 gün geçti
o süt bebeği bozar, hasta olur bebek, verme artık diyolar
çok üzülüyorum yaaa
bebeği bozar mı gerçekten
valla bizimde demir bey saolsun doğumdan itibaren 15 güne yakın emmeyi reddetti daha hastanede sağmaya başladık biberonla verdik hep demir iin içmek koladı ama benim için çok çok zordu sağ sakla içeceği zaman ısıt ver özelliklede geceleri biz zaten annesütü+mama veriyorz
anne sütünü tüm gün geceleri sadece mamaveriyorz daha kolay oluyo uykusu bölünmüyor
ondan sonra birden bire demir beyin kafasına bişi düştü be mememi emmeye başladı ve benim için inanılmaz bir kolaylık oldu memeden direk emmesi süpermiş valla
tüm gün emiyor dışarda oldğumuz anlar ve gece dışında tabi
gerisinde mama takviyesi yapıyoruz:) anca bizim tosun paşaya şükür sütümde var
benimkide gece yapıyo canım onu..kıvrım kıvrım savaş içinde emiyoruz..gecede değilde yatmadan önceki son emişimizde..her zamanda olmuyor..benim tahminim çok uykusu gelip uyyamayınca yapıyor onu
bana en çok süt süt yapıyor bunu keşfettim
yaklaşık 1-2 haftadır doğru düzgün süt içmiyordum sütüm azalmaya başlamıştı
2-3 gündür süt içmeye başladım özellikle gece yatarken içtiğimde göğüslerim doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?