aklınızda bulunsun anneler bebek 4 kilo olduğu an 3 numara beze geçin,2 numara bez pişik yapar...arada havalandırın,kaka yaptığında ılık suyla yıkamaya çalışın.Popolin pişik kremi çok iyi geliyor,pişik oluştuğunda bir-iki sürüverince geçiyor tavsiye ederim.
havalandırmayı o kadar isterimki yavrumun poposunu ama benim yaramaz hiç boş bırakmaya gelmiyor..suratımıza kıyafetlerine nereye denk gelirse fıydırıveriyorzemuszemusbütün erkek bebeklermi öyle benimkimi anlamadımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE
canım, erkek bebekler için üçgen bezi huni gibi kıvırıp dikiyolar,bez değiştirirken koyuyolar,hatta resmi de vardı kkda..
havalandırmayı o kadar isterimki yavrumun poposunu ama benim yaramaz hiç boş bırakmaya gelmiyor..suratımıza kıyafetlerine nereye denk gelirse fıydırıveriyorzemuszemusbütün erkek bebeklermi öyle benimkimi anlamadımkaydirigubbakcemile3
yavrucuklarım oğluşun ne kadar yakışıklı maşallah.Allah bağışlasın...ben günde çok deiiştiroyorum kaka yaptıkca açıyorum...
havalandırmayı o kadar isterimki yavrumun poposunu ama benim yaramaz hiç boş bırakmaya gelmiyor..suratımıza kıyafetlerine nereye denk gelirse fıydırıveriyorzemuszemusbütün erkek bebeklermi öyle benimkimi anlamadımkaydirigubbakcemile3
yavrucuklarım oğluşun ne kadar yakışıklı maşallah.Allah bağışlasın...
ben ayın 4 ü pazartesi günü gideceğim o zaman bana gün verecek ya 6 sı ya da 7 si diyecek büyük ihtimalle...saol tatlım benim herkes öyle diyo....
kerata fotojenik..birazda fotolarda güzel çıkıyo..
senin ne kadr kaldı sezeryan günü belli oldumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?