2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

benim oğlum 4700 gr olmuş ya ben bu kadar hızlı kilo alacağını hiç tahmin etmemiştim 3 numaraya geçmem gerekirmi acaba artık.2 numaradan 2 tane 98 lik var stokta ne yapıcam ben..:1no2:

benim oğlum 4700 gr olmuş ya ben bu kadar hızlı kilo alacağını hiç tahmin etmemiştim 3 numaraya geçmem gerekirmi acaba artık.2 numaradan 2 tane 98 lik var stokta ne yapıcam ben..:1no2:

maşallah güzel gelişmiş..

bakalım benim oglum kaç kilo oldu 18 de aşısı..
artık 3 numaraya geçersin......
4 9 kilo ve 3 numara primaya gecersin artık

bizimki daha 1 numarada 2 numara büyük geliyo sızdırıyo
prima kullanıyoruz huggies 2 numune göndermişti milupa sanki lastikleri çok sıktı gibi geldi yavrumu izi çıktı lastiğin sevmedim
eltimde kendine küçük gelmiş 3kiloya kadar molfiks getridi biraz kullandım ama oda minnacık sıktı
en iyisi prima ama daha 1 numaradayız :))

ay benim minik fındık oğlum yaa
sağlıcakla büyürsün inşallah:Saruboceq:

smh cım fazla bez deiştirme..pişik olur ogluşun huggies çok kalın ve pişik yapıyo..markette prima kalmamıştı eşim huggies almış pişik yaptı bida töğbeledik..neyseki hemen bittidede primaya geçtik. yada benim oglumun cildi çok hassas bilmiyorum...

bizim kız 3400 gr. 2 numara kullanıyoruz ama bacaklarında lastik izi kalıyor acaba bu paket bitince 3 numaraya mı geçsem

HOYA bilmiyorum aslında büyük bez bacak çarpıklıgı yapıyo ve sızdırıyo bende şuan 3 numara kullanıyorum..
oglum 4 kilodan fazla sanırım ...
ev tartısıyla tartıyorum..ben mamada veriyorum
1hafta sonra aşımız var..

benim oglan sürekli emmek istiyo canım.. doymadıgını hissetigimde mama takviyesi yapıyorum...

bugün dr kontrolümüz vardı dr eğer ayda 500 gr ve fazlasını alıyorsa süt yetiyor demektir her istediğinde emzirme gaz problemini arttırırsın dedi. 2,5-3 saatte bi emzir arada isterse papatya, rezene, ıhlamur ver dedi ama aktardan alıp demleyeceğiz granüllerden değil.
emzik de verebilirsin dedi
bir de kızlar çok önemli inşallah çok kişi görür burda yazdığımı
burun aspiratörü olarak pompalı olanlar(vakumlu gibi) çok zararlıymış ilerde durdurulamayan burun kanamalarına sebep oluyormuş bize otribebenin nazal aspiratörünü alın dedi. serum fizyolojik damlatıp otri bebe ile çekecekmişiz.

rezene çayı aldım liptonun markette oglumun gazı için verebilirmiyim...

canim cok saol otribebeyi bende aldim

bebekleriniz ne kadar memede duruyor benimki 10dk.dan fazla pek kalmiyor .2.5 saat idare eder mi ??ac bırakmim bebeği:))

canım sana özelden yazacaktım bunları burdan okumuşsun tekrar etmeyeyim
benimki de genelde 10-15 dk arası kalıyor zaten 20 dk'dan fazla tutmayın emzik gibi kullanmaya başlar demişlerdi hastanede
bugün dr'da eğer sen 2,5-3 saatte emzirirsen o da birkaç kerede ona göre emmeye başlar aç kalmaz dedi. anne sütü midede 3 saat kalıyormuş daha önce emzirirsek midesi rahatsız oluyormuş gaz sıkıntısı daha fazlalaşıyormuş

canim cok iyi oldu soyledigin ne guzel aciklamiş.bana doktor aglasın oyala demişti.
cocuk surekli rahatsiz,raahtsiz olunca emmek istiyoragzi surekli ariyor ben de veriyorum tabi.bi ciziellge hazrliyim aklımda kalmiyor artik en son ne zaman kac dk emdigi valla.

tutku
ben vermedim sadece doktorum verebilecegimi soyledi.aktardan ya da poset olabilri dedi.granul kullanma dedi

tutku evet canım bebeğe veriyoruz ben biberona koyup veriyorum papatya çayını sevmedi rezeneyi içiyor ama öyle fazla değil günde 2-3 kere veriyorum her seferinde 10-15 ml içiyor en fazla içtiği 20 ml oluyor

ya ben suyu bile korka korka veriyorum sadece anne sütü verin diyolar ya..gerçi gaz problemimiz olmuyo ama çok sık emmek istiyo benim oğlum nerde 2,5 3 saat beklemek:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…