2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

ben huggies ve prima arasında kararsızım kızlar.
şimdilik prima aldık bakalım hazırlık olsun diye, ama aklım huggies'te kaldı.
bi deneyelim, olmazsa huggies alıcam ben.

huggies sakın alma yalel..

eltim hiççte memnun kalmadı .pişik yapmış oglunda..

primada kalite hiçbirinde yok..

helede yeni dogan bebekler için..
belki pahalı diger bezlere göre 5 . 6 ytl fazla ama deger bence..

esra iyi yapmışsın 2 paket aldıgına..

yeni dogmuş bebekler çok kaka yapıyo bez dayandıramıyoruz.............
2 haftada ikinci paket yarı oldu bizim..

Ben prima yenidoğan 1 numara 50 adet olandan aldım. Kimileri 1 numara çok fazla kullanılmıyor dedi kafam karıştı benim de. O yüzden şimdilik bunu aldım eşime de söyledim duruma göre ya 1 numara ya 2 numara alır artık. Sizce de 50 tane 1 numara fazla mı?

ÖZGE FAZLA DEıL BENCE..
yeni dogan bebekler çok küçük oluyo ve bacakları sürekli topluyolar...

anne karnındakı gibi yani 50fazla deil...

çok bez gidiyo ilk günlerde. hala da öyle.

biz 17 günde 2 paket prima 1 numara 50'li, 1 paket 66'lı prima 2 numara bitirdik şu anda 98'li olan paketten de 20-30 tane kullanmış durumdayız. gerisi siz düşünün artık. benim kızım henüz 3 kilo bile değil ama ben 2 numara bezle daha rahat ettiğini düünüyorum bence 1 numara fazla almayın 1-2 paket yeterli olur.

ben 2 paket 98 li yeni bebek prima aldım çok mu aldım acaba 1 paket mi alsaydım kızlar
yok canım mıçma konusunda o kadar potansiyelliler ki aklın durur

ben 2 kullanıyorum 1i bilmiyorum

ya bizimki 2 numara sanki büyük gibi geliyo bana..

bacakları egri olur die korkuyorum.. bebişimin..

ilk doğduklarında büyük bez kullanmanın sakıncası yok bildiğim kadarıyla hatta kalça çıkıklığı riski varsa doktorlar özellikle büyük bez öneriyorlar

BEN 2 numara kullanıyorum erkek bebek fazla sıkıntıya gelemiyo..

küçük şişini rahat yapamıyo.. sıkı bez iyi olmaz heralde..

sağolun kızlar ya valla 2 paket fazla gelmişti gözüme çok kirletiyorlarsa sorun yok ozaman neyse kalırsada artık ne yapalım

esracım merak etme kalmaz
özellikle ilk hafta çok bez kirleniyor
2 paketi 10 günde bitirirsiniz

esracım merak etme kalmaz
özellikle ilk hafta çok bez kirleniyor
2 paketi 10 günde bitirirsiniz

sağol canım valla bende fazla aldık diye üzülmüştüm eşimde ancak yeter dedi ama sizden duyunca daha rahatlıyorum duymasın kociş beni takmıyon der valla :roflol::roflol::roflol::roflol:

bizim 98 lik 10 günde bitti bile :roflol:
annem zamanında demişti cok sakız ciğneme die :roflol:

valla siz ilk günlerden 2 numara kullanmaya başlamışsınız bile, oysa biz ilk günlerde sıfır numara bez arıyorduk, her markette bulunmuyordu, ve her firma da üretmiyor, sadece molfix in vardı, 1 numarayı takınca göğsüne kadar çıkıyordu bez bebişimin, gerçek anlamda 1 numaraya geçince hatta 1 dar gelip 2 ye geçince nasıl sevinmişik..

35 günlük olduk
2 tane prematüre
2 tane 1 numara bitirdik
3. 1 numaradayız yarısı bitti bu bitince 2 numara alacağım
mmolfix kullaınıyorum çok çpk memnunum ıslak mendilimizde uni
prematüreler dar gelince pişik oldu bepantene sürdüm geçti o bezleride 2 saatte bi değiştirerek bitirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…