krizalit canimmburak da alti acilinca nasil keyifli resmen gulcukler dagitiyor etrafa hep oyle kalsa ondan mutlusu yok valla sesli sesli gulucukelr laflar atiyor etrafa alti acilinca ay icim eriyor benim de oyle gulucukler atinca allah tum yavrularimizi bize bagislasin onlarin hep boyle gulcuklerini gostersin insallah
gıdı gıdı mahalles ( gıdığına dokun)
yumurta sokak....çenesine dokun
ahçılar.....ağzına dokun
horhor çesmesi..burnuna dokun
aynacılar......göz çevresine dokun
düz bayır....alnına dokun
bitli çayır saçlarına dokun
bu oyun yüzündeki organları tanıması için çok güzel bi oyun deneyin
scedcedu
Masallah Ece ye dönmeye baslamis.Biz oyun halisinda öyle yatiyoruz. Bende yanina yatarsam anlatirsam ilgi gösteriyor yoksa alt acma yerinde daha egleniyor.Bu gün dis kasima icin bi oyuncak gelmisti hediye onu verdim eline bayildi agzina soka soka bi hal oldu.Bi kac gündür isaret parmagi ile damaklarini kasir gibi bi hareket yapiyordu acaba bunun disleri erkenmi gelecek dedim verdim bayildi kasina kasina bi hal oldu.
selam kızlar benim minik kızım da 2 ocak doğumlu,bizimkinin de durmadan ağzının suyu akıyor ve ne bulsa hemen ağzına sokuyor,ben de doktorumuza sordum asya dişleri erken mi çıkaracak ,ağzının suyu çok akıyor diye,hayır dedi.bu dönem çocukların tükürük salgılarının arttığı dönemmiş.ve henüz tükürüklerini yutmayı başaramıyormuş o nedenle de ağzının suyunun dışarı akması hiç eksik olmuyormuş :)
ben oyun halısı almadım pişmanda oldum bu saatten sonrad almam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?