özgecim ayaklarına sakın bastırma
şimdiki bebekler nerdeyse kalkıp yürücek vallaa
zamane cocukları işte....
melisa artık oyuncakları tutup ağzına götürüyo
yabancı seciyo
emerken bişeyler anlatıyo sonra kusuyo herhalde doydum diyo kaydirigubbakcemile3
şimdilik aklıma gelen bunlar
neden ayaklarını bastırmıyoruz canım yaa...bız hep bastırıyoruz ve cok gusel adımlar atıyoruz. ama bıldıgın önemlı bır ayrıntı varsa yaptırmayayım ??
oğlusumun 3 ayı dolmak üzere ama hiç ayakları üzerine basmıyo bazıları a basmıyo diyolar çok üzülüyorum diğer herseyi sizinkiler gibi ....
kızım doğduğundanitibaren dimdik bi çocuktu zannedersinsopa hatta 6 aylık olduğunda otururken ayakları 1 karıs havada otururdu görenler bu ne yapıyo derdi
oglusum kafayı dimdik tutuyo hatta pusetinde oturunca kafa bel kaldırıyo yüksek yastıktada aynını yapıyo ama bitürlü tembel basmıyo
böyle basmayanlyar varmı bebeklerinizden
dr göre normal ama
oğlusumun 3 ayı dolmak üzere ama hiç ayakları üzerine basmıyo bazıları a basmıyo diyolar çok üzülüyorum diğer herseyi sizinkiler gibi ....
Kızım doğduğundanitibaren dimdik bi çocuktu zannedersinsopa hatta 6 aylık olduğunda otururken ayakları 1 karıs havada otururdu görenler bu ne yapıyo derdi
oglusum kafayı dimdik tutuyo hatta pusetinde oturunca kafa bel kaldırıyo yüksek yastıktada aynını yapıyo ama bitürlü tembel basmıyo
böyle basmayanlyar varmı bebeklerinizden
dr göre normal ama
buraya niye kimse bişe yazmıyor
halbuki ençok merak ettiğim yer burası
hadin arkadaşlar
bakalım bebişlerimiz neler yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?