- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
kızçemde oynak havalarda ayak ve kollarla tempo tutuyor
atta ve baba diyor...
oturmayı hiç sevmiyor...
2 dişimiz cıktı....
bıyıklı erkeklere ağlıyor...
hadiya melisayı gören zaten arkası irkek diyiijuli bbeke ilk baba derse arkası erkek olurmuş anne derse kız:))))
Maşşallah konuşmaya mı başladı?Bilinçli mi söylüyor peki? Bizimki de babaya benzer sesler çıkarıyor ama bilinçli değil tabii...
arac canım diğer mesajındada yazdım
sakın bebeğini baskalarıyla kıyaslama
hepsi kendine munhasır bebelerin....
hem tanıyordur neden tanımasın sana öle geliyordur
mesela benim kızımda baskalarına yaptığı gülme leri bana o kadar yapmaz..
canım o zaman sık sık dısarı cıkart kalabalık görsünbenim oğlum malesef günlerce ben ve babasından başka kimseyi görmüyor gördüğü zaman sürekli gözlerini kaçırıyor alışdıkdan sonra bidaha aynı şeyi yapmıyor
kıyaslamaya gelince daha önce hiç bebek büyütmedim etrafımda da tecrübeli kimse olmadığı için haliyle oğlumla aynı dönemde doğan bebeklere bakıyorum bu kim daha iyi diye değil daha çok benim bebeğimin gelişimi normal mi bunu ölçmek için yanlış anlaşılmak istemem nitekim burdaki tecrübeli annelerin yazdıklarından çok faydalandım....
aynen yaa herkese gidiyo sinir oluyorum bendebenimkide yarım yamalak oturuyor
cıglık atıyor
hiç yabancılık cekmiyor
herkese gidiyor (beni sinir ediyo bu konuda)
ayaktakine gülücükler atıyo kimseye atılmıyo,
benim yüzüme bile bakmıyo sadece cok acıkıpta emmek isterse başkasının kucagındayken bana gelmek istiyo
herkesle oynuyo bana gelince emzircem yatırcam zannediyo herhalde bagırıyo sıpa(
benim kızım çok tükürüyo :)
kucağımda oturuyo (ama desteksiz mümkün değil bir saniye duramıyor).
erkeklerin kucağında duruyo uslu uslu,
kadınların kucağında alt dudak büzülüp büzülüp çığlık çığlığa ağlıyo sonra.
sağa sola dönüyo ama öyle bir yuvarlanma durumu yok
yüzüstü yatırdığımda birkaç dakika içinde sıkılıp bağrıp çağrıyo bana.
ona güzel resimli kitaplar aldım 2-3 tane, yatağa uzanıp emzikle masal gibi o kitapları okuyorum ona, çok huzurlu oluyor... bayağı dikkatle dinliyo, kitabı tutuyo çekiştiriyo falan... acayip sesler çıkarıyorum ara sıra, ses taklitleri vs, dönüp bana bakıyo, öpüyorum gülüyo... ben de kafayı yiyorum bu ne tatlılık diye, mıncık mıncık yapıyorum, daha çok gülüyo sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?