2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

hoya esmeralda maşallah yavrularınıza..doğan büyüyor işte zaman nasıl akıp gidiyor hiç anlamıyoruz..bugünler bi daha gelmicek tadını çıkartalımopuyorumnanaktan

aynen öyle canım. göğsümde uyurken seyrediyorum da hep böyle kalsa diyorum o zaman
bütün bebişlere maşallah.

esmer oglun babasına benziyo facede resmiini görmüştüm.

evet canjm ya herkes öyle diyor.
olsun benim oğlum büyüyğnce değişcek, annesine benziycek kaydirigubbakcemile3

nur'a,ayaz'a da yiğit'e de kirkbir kere masallah.cok ta guzel giydiriyor canim bu anneler

oyy canımm 43 cm'lik boyumuza kıyafet bulmak öyle zor ki anlatamam. 3-5 parça bişey var minnacık yıkayıp kurutp aynı şeyleri giydiriyorum mecburen delikafadulden

Esmeralda ve Hoya...maşallah bebişlerinize....allah sağlık,sıhhat,akıl,fikir versin inşallah....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hoya esmeralda maşallah yavrularınıza..doğan büyüyor işte zaman nasıl akıp gidiyor hiç anlamıyoruz..bugünler bi daha gelmicek tadını çıkartalımopuyorumnanaktan

bütün bebişlere maşallah.

esmer oglun babasına benziyo facede resmiini görmüştüm.

benim canım oğlum yiğit...

nur'a,ayaz'a da yiğit'e de kirkbir kere masallah.cok ta guzel giydiriyor canim bu anneler

Esmeralda ve Hoya...maşallah bebişlerinize....allah sağlık,sıhhat,akıl,fikir versin inşallah....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

teşekkürler teyzoşlar

ya deli oldum demin, bilmemkaç sayfa geri gittim, tüm resimlere baktım, alıntılarımı yaptım... cevabımı yazdım... kk gitti, cevabım yok oldu

arkadaşlar, tüm meleklerimize çok çok çoookkk maşallah subhanallah.
hepsi birbirinden tatlı .. aman allah nazar edenden sakınsın.

darısı bekleyen bizlerin başına olsun inşallah... ne güzel, aylardır beklediniz beklediniz.. sonunda bebeler kucaklarınızda... allahım bize de göstersin.

Buda bizim oğlumuz Murat Çağan, abisi illa benide koyun dedi.. Resimlere tıklayıp büyütebilirsiniz.. :)

kızlarr.. meleklerine maşallah diyorum kırk birbin kere :))

allahım ne şeker şeyler.. misgibi kokularıı burnuma geldi inanınn.. rabbim güle güle sağlıkla büyütüp hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

bende nisan annesi olacağım inşallah.. :Saruboceq:

benim oğlumda 2-3 nisan gibi alınacak sezeryanla.. inşallah sağlıkla sorunsuz alırım meleğimi kucağımaa... :Saruboceq:

41 kere masallah oyle tatlılar kı her gun gırıp gırıp bakıyorum bebıslere Allah nazarlardan saklasın

ay bu bebekler melek melek
dünyanın en tatlı şeyleri
hepsine 41 kere maşallah
cadalos ne şirin oğlun var
esmer büyüyo maşallah size kıyafetini sefsinler
rylai canım ne şirin pembe pembe kızın var yaa
Allah evlatlarımızı bağışlasın inşalalh

kızlar maşşallah bebişlerinize hepsi birbirinden tatlılar. sizin aranızda benimde çook yakın bi arkadaşım var tülin87 oda ocak annesi ve cuma günü hayırlısıyla sezeryana giricek büyük ihtimallede bu yazımı birazdan kk girer okur :) o hep söylüyo bende arada girip ocak annelerinde takılıyorum :) bende 2009 ekim annelerindenim kızım 3 buçuk aylık oldu sizin yeni yaşadıklarınızı bende yaşadım çok kısa bi süre önce ve yaşadıkça tecrübebleniyo insan bişey sormak istersenniz ben burdayım yardımcı olurum. bebişlerinizede allah sağlık sıhat versin inşallah oğum yapmamışlarada allah bi avazda kurtarsın sağlıkla hepinizi öpüyorum ... sezin....

saolun teyzeleri bugün doktor kontrolüne gittik oğluşum 4.5 kilo olmuş maşallah dedi doktor amcası 2 gün aç kalmasına rahmen kilo kaybını hemen toplamış geri dedi bende gel bana sor dedim bana ineğe bakar gibi bakıyo sırf yalanıyo meme diye dedim:ecrin_bebek: ayrı ayrı yazmıyım hepinizin bebeği birbirinden tatlı yerim ben onlarının tatlarını maşallah 41 kere rabbim nazarlardan saklasın hepsini:Saruboceq:

tutkucum maşallah bebişine çok tatlı olmuş beyazlar çok yakışmış maşallah bende az daha toparlanıyım ilk aklaımda mevlütümüz var hemen yaptırıcam nasip olursa bi 20 günlük olalımda annem daha erken bir haftalıksın ayakta gezmen sakıncalı diyo her fırsatta yatırıyo benilmaz: annem varken kaynanama ihtiyaç yok zaten fazlasıyla yetiyokaydirigubbakcemile3

sağol canım senin bebeğinede maşallah çok tatlı ne güzel kilo almış.bugün bizim 40mız çıkıyo normalde bizde 40 çıkınca yapılırmış mevlüd ama daha fazla dayanamadım yaptım bekledikçe kafamda büyüdü hazırlıklar yaptımda kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…