sağol canım nasıl tatlı anlatamam bütün bebekler gibitutku, kızım kocaman olmuş senin utku ata... kırkbir kere maşallah, çok da tatlanmış annesi...
teşekkür ederiz teyzesiMaşallha...Allah nazarlardan saklasın..Pek de yakışıklıymış oğlumuz.....zemuszemuszemuszemus
sağol canımrylai,tutku,cadaloz
bayıldım bu bebeklere ben
hepsine maşallah
çok güzeller ya
evet ya oyuncağım oldu artık benim her anın resmini çekiyorum..kendime engel olamıyorum
hiii ben bunu nasıl kaçırmışım. akannehir
melekler gibi yavrum maşallah. :ecrin_bebek:
çok güzel fotoğraflar bunlar tutkucum, katalog resimleri gibi çıkmış; bayıldım.. opuyorumnanaktan
sağol canımayy ben görmemişim bu kuzuyu maşallah tutku oğluna
cdaloz seninki de iyice semirmiş
sağol canım benim evet senin oğlunda çok yakışıklı allahım nazarlardan korusun hepsiniaman allahım tutku bende görmemiştim çok tatlı ve yakışıklı oglun tıpkı benim ogluşum gibi..:kedi:
evet canım mevlüd işini hallettik çok şükür.darısı size artıkrylai kızın çok tatlı maşallah...
tutku yeni gördüm ogluşunu çok tatlı olmuş büyüdü mevlüt bile yaptınız vay bee...
cadoloz maşallah bebişine..ve abisine.
ayaklarımız büyükte biraz ayakkabılarımız şimdiden oluyor:kedi:masallah ya masallah Allah'ım hayırlı uzun omurler versın yerım o ayakkabıları ben yerım kaydirigubbakcemile3
sağol canımmaşallah maşallah rylai,tutkucum,cadalozcum hepinizin bebikleri muhteşem maşallah rab bim nazarlardan saklasın
Buyrun teyzoşlar bu da benim Yiğit'immmopuyorumnanaktan
aman allahım
bunlar ne böyle yaa
hepsini yemek istiyorum
rabbim nazarlardean saklasın hepsini
vay bee bu günleride görecekmişiz
önceden hayal gibi gelirdi bebişleri kucağımıza almak değil mi
Allahım Allahım böyle yanaklı bebeleri gördükçe ısırasım geliyor.
kız özge sen sitem ediyorsun diye resim ekledim bi baktım bacı doğurmaya gitmiş.
siz eklemiyorsanız ben doğurur kendiminkini eklerim mi dedin hihoyyyt
çok güzel çok güzel maşaallah size yaa..
buda benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?