2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

merhabalar ben 2008 ocak annesiyim kzuların hepsi birbirinden güzel minicik melekler onlar kıyamam ben onlara ağızları mis gibi süt kokar şimdi:ecrin_bebek:
bebişleri sağlıkla mutluluk büyütmeyi nasip etsin allahım hepinize.
:asigim:

ayy ben görmemişim bu kuzuyu maşallah tutku oğluna
cdaloz seninki de iyice semirmiş

aman allahım tutku bende görmemiştim çok tatlı ve yakışıklı oglun tıpkı benim ogluşum gibi..:kedi:

rylai kızın çok tatlı maşallah...
tutku yeni gördüm ogluşunu çok tatlı olmuş büyüdü mevlüt bile yaptınız vay bee...
cadoloz maşallah bebişine..ve abisine.

maşallah maşallah rylai,tutkucum,cadalozcum hepinizin bebikleri muhteşem maşallah rab bim nazarlardan saklasın

ah masalah hepsine ya nazar degmesin ay kizimi da cok ozluyorum boyle bal gibi tatli bebekler gorunce

tutku, kızım kocaman olmuş senin utku ata... kırkbir kere maşallah, çok da tatlanmış annesi...

massallah tum bebislere bu ocak bebelerimizin de hepsi birbirinden tatli annelelrinin hepsi birbirinden guzeldi bir de cok tatli yedielr o yuzden boyle oldu galiba bu melekler allah nazarlardan saklasin

BENDE KISMETSE HAZıRAN ANNESı OLUCAM
ALLAHIM NE DE GÜZEL YARATMIŞ BUNLARI
RABBıM HEPıSıNE UZUN UZUN UZUN VE SAĞLIKLI NıCE ÖMÜRLER
NASıP ETSıN ıNŞALLAH
HEPSıNE KIRK BıR KERE MAŞALLAH ÇOK TATLILARRRRR

pazar günü utku atanın mevlüdünü yaptım..mevlüd öncesi resimlerimiz

hiii ben bunu nasıl kaçırmışım. akannehir
melekler gibi yavrum maşallah. :ecrin_bebek:
çok güzel fotoğraflar bunlar tutkucum, katalog resimleri gibi çıkmış; bayıldım..
opuyorumnanaktan

oyy ben bi daha yorum yazacam dayanamadım utku yavrum maşallah pek yakışılısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…