yerim ben o yanakları ya..bu gerinme seanslarına bayılıyorum bebeklerin..maşallah melisaabu sabahki hallerim
çok çapkın olcak bu ya maşallah demire
o da seni yerlaelaelaelaelaeyerim seni utkuuu
allah nazarlardan saklasın
he he evet valla tam topaç sanırım bugün tarttım 7 kilo olmuşmaşallah topaç gibisin utku
teşekkürler canımAllah nazarlardan korusun maşallah canım
teşekkürlermaşallah utku sana
ye bakalım bizde göremedik senin bebişi yamasallahhhh masallahhh.Allah nazardan saklasinnnnnn yerim o dudaklariiiiii
sağol canımmaşallah utku cuk....çok tatlı cnm ya yerim o dudakları çok şeker
amin canım..biizimkininde doğduğunda simsiyahtı saçlar kızıla dönüyor artık..baba gibi kızıl olcakmaşşalh utkuya. kaşlar ,kirpikler, saçlar.... allah nazarlardan korusun..benim oğlum sarışın olacak sanırım. kaş diye bişey yok. kirpiklerimiz yeni yeni çıkıyor. saçlarda 10 - 15 tel:))
teşekkür ederiz özge teyzesi..benimkinin döküldü saçlar ama biz farketmeden yenileri çıktı..örtüsünde çok saçı oluyo dökülmüş ordan anladım..Maşallah utkucuğuma :))) yerim ben onun dudaklarını cokacimcoook Benim oğlanında saçlar ensesine birikmiş durumda tepesi neredeyse kel,bayılıyorum ben saçlı bebeklere...
yavrummmmmm masllah sana
esmerrr cok sevimli ya buuu masallah masallahhhhhh
esraaa adam olmuş ya maşallah ayakkabılarını yesinler onun
ayaz beyede maşallah ne güzel bakıyor öyle
hepsi birbirinden tatlı rabbim hepsini nazarlardan korusun
demir maşallah sana
ayaaaaz yerimseniben yerim seni ben
minik aşkım benimopuyorumnanaktan
maşallah kızlar çok tatlılar 41binkere maşallah hepsine meleklerin....
ohh canım ya çok şeker..maşallah canımbi<z geldiiiiiiikk
her kelimemizin başında maşallah var bizim..içinde art niyet fitne olmayan herkesinde bu kelimeyi kullanması gerekir..kaldıki gerçek hayattada kimler kimler görüyo yavrularımızı olacak olan öylede olur..allah tüm kötü gözlerden korusun meleklerimizi..valla bebekler cok tatli masallah ama annelerin cesaretine hayran kaldim sitede okadar cok cocugu olmayan kadin varken hic nazar deyebilicegini düsünmüyormusunuz
ay ben bu pozu kaçırmışım..maşallah ayaz sana allahım ne güzel bişey oldun sen yazemuszemus
yerim ben senin yanaklarını şeker kız
esra bu çok yakışıklı olmuş o yandan bakış ne öyle bayıldım valla
maşallah ayaz'a o da çok tatlı
hepsini yemek istiyorum
bi<z geldiiiiiiikk
valla bebekler cok tatli masallah ama annelerin cesaretine hayran kaldim sitede okadar cok cocugu olmayan kadin varken hic nazar deyebilicegini düsünmüyormusunuz
ohh canım ya çok şeker..maşallah canım
her kelimemizin başında maşallah var bizim..içinde art niyet fitne olmayan herkesinde bu kelimeyi kullanması gerekir..kaldıki gerçek hayattada kimler kimler görüyo yavrularımızı olacak olan öylede olur..allah tüm kötü gözlerden korusun meleklerimizi..
ay ben bu pozu kaçırmışım..maşallah ayaz sana allahım ne güzel bişey oldun sen yazemuszemus
ohh canım ya çok şeker..maşallah canım
her kelimemizin başında maşallah var bizim..içinde art niyet fitne olmayan herkesinde bu kelimeyi kullanması gerekir..kaldıki gerçek hayattada kimler kimler görüyo yavrularımızı olacak olan öylede olur..allah tüm kötü gözlerden korusun meleklerimizi..
sadece bir uyariydi ben olsaydim yapmazdim
kimse kimseye haset etmez diyorsaniz ekleyin tabi fikrimi belirttim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?