2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

MAŞALLAH tüm bebişlerimize. Gözü olanın gözü çıksın demekten başka bişey diyemeyeceğim

valla bebekler cok tatli masallah ama annelerin cesaretine hayran kaldim sitede okadar cok cocugu olmayan kadin varken hic nazar deyebilicegini düsünmüyormusunuz

burada olanların çoğunun kolay bebek sahibi olmadığını düşünüyorum
bende çok bebek stedim arada grip bakardım maşallah diyip bana ve tüm diletyenlere bebek sahibi olmaları için dua ederdim

kötüniyetli insanlar hayatımızda hep var buraya koymasak illa hayatta karşımıza çıkacaklar biz sevdiklerimizin dualarıyla beraber koruruz onları Allahın izniyle meleklerimize gözleri değemez zarar veremezler

ohh canım ya çok şeker..maşallah canım

Alalhım bu ne topaç bir bebe olmuş..
maşallah size çok güzelsiniz..

sağolun kızlar büyüyoruz işt yavaş yavaş

yine utku ata..

varmı böyle bir uyku şekli

Aman allahim su uyuyusa bak kelimenin tam anlamiyla bir melek öldüm öldüm bittim insallah benim bebegimde buna benzer öyle bir sansim var cünki benim esimde böyle uyuyor ve böyle kalin dudakli sırnaşık şey Hele su cenesi yokmuu masallaah

duru çağan melisa utku tutku nur ay kızlar maşallah hepsi kocaman olmuşlar benim kocam beceripte ekleyemedi daha oğluşumun yeni hallerini size bu böyle olmycak benim resimeklemeyi öğrenmem lazım en kısa zamanda hele ayazıma tühh maşallah kocaman olmuş annesi rabbim nazarlardan saklasın hepsinide:Saruboceq:

lahavle ve la niye bu kadar tepki verdiniz anlamadim sergileyin bebeklerinizi kardesim banane yaaa allah allahhhh ben sadece fikrimi söyledim yok ttopik topik geziyomusun bilmemne gezmiyorum topiklere bebek bakmayami gidicem ilk sayfada baslikta gözüme carpti baktim ve sadece iyi niyetimden söyledim yani lütfen yorumlariniz size kalsiniz allah bebeklerinizi güle güle büyütmek nasip etsin insallah kimseninde naazarida degmez ne diyebilirimki

Son düzenleme:
valla bebekler cok tatli masallah ama annelerin cesaretine hayran kaldim sitede okadar cok cocugu olmayan kadin varken hic nazar deyebilicegini düsünmüyormusunuz

Vallahi benim cocugum yok. Yinede asla bu tatli seylere bakipda haset etmem. Ömrüm boyunca cocugum olmasa yine haset etmem bunlar birer melek. Bir cocuga haset edecek en son kisi cocuk özlemine kavusamayan bayanlardir bunuda unutmayalim.

size lahavle çektirecek bir tepki vermedim.
siz nasıl ki fikrinizi söylediyseniz ben de sizin buraya bunu yazmanız hakkındaki fikrmi söyledim.
yorumlarımı da kendime saklayamam; sizin saklayamadığınız gibi..

ayrıca sizin kardeşiniz falan da değilim.
:dilcikar:

esmer bosver
bu da bir cesit ilgi cekme, muhatap alinma istegi rahatsizligi falandir belkisempatiksalakcinni

Allah sifasini versin insallahkafamçokkarıştı

Arkadasdim ben senin oglusuna asik oldum bunlar nekadar güzel gözler kirkbirkere masallah bu güzelligin resimlerini esirgeme bizden dewamini bekleriz

Canım çok teşekkürler. Bütün bebişler birbirinden güzel. Rabbim hepsini kem gözlerden korusun inşallah.

Gözler şimdlik mavi ama dönebilir diyorlar bilemiyorum. 6. ayda belli olurmuş.

Eklerim bir resim daha az sonra...

masallah demıre
kocaman olmus

ulkeryıldızı sızede masallah mavılım hyırım ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…