valla bebekler cok tatli masallah ama annelerin cesaretine hayran kaldim sitede okadar cok cocugu olmayan kadin varken hic nazar deyebilicegini düsünmüyormusunuz
ohh canım ya çok şeker..maşallah canım
Alalhım bu ne topaç bir bebe olmuş..
maşallah size çok güzelsiniz..
şimdi ay ay paylaşım kısmında 12 ay dolayısıyla 12 bölüm var.
bu bölümlerde de 2010 bebekleri, 2009 bebekleri diye topikler var.
cidden merak ettim her ayın bebeklerinin topiğine girip bu uyarıyı yapıyor musunuz?? CADIARZU
ayrıca hasetlenen kişnin kötülüğü kalbindedir.
başkasının bebeğine hasetlenene bebek verip vermemek de Allah'a kalmıştır..
valla bebekler cok tatli masallah ama annelerin cesaretine hayran kaldim sitede okadar cok cocugu olmayan kadin varken hic nazar deyebilicegini düsünmüyormusunuz
lahavle ve la niye bu kadar tepki verdiniz anlamadim sergileyin bebeklerinizi kardesim banane yaaa allah allahhhh ben sadece fikrimi söyledim yok ttopik topik geziyomusun bilmemne gezmiyorum topiklere bebek bakmayami gidicem ilk sayfada baslikta gözüme carpti baktim ve sadece iyi niyetimden söyledim yani lütfen yorumlariniz size kalsiniz allah bebeklerinizi güle güle büyütmek nasip etsin insallah kimseninde naazarida degmez ne diyebilirimki
Arkadasdim ben senin oglusuna asik oldum bunlar nekadar güzel gözler kirkbirkere masallah bu güzelligin resimlerini esirgeme bizden dewamini bekleriz
size lahavle çektirecek bir tepki vermedim.
siz nasıl ki fikrinizi söylediyseniz ben de sizin buraya bunu yazmanız hakkındaki fikrmi söyledim.
yorumlarımı da kendime saklayamam; sizin saklayamadığınız gibi..
ayrıca sizin kardeşiniz falan da değilim.:dilcikar:[/QUOTE
iyi ki degilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?