2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

maşallah sana onur gözlern ne güzel

demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir akannehir
bittim ulaa sana
rabbim kem gözlerden korusun
maşallah subanallah
2 aylık bebe gibisin
esra ısırasım geldi
sölee bacakan bi ısırık al benum için

ülkeryıldızı maşallah bebeciğine, o gözleri otur seyret bütün gün tablo gibi valla..

toparlak demir efendi, kaldıramıyon dimi totoyu.
ye iç yat böyle yuvarlak bişy olursun tabe.:roflol:
maşallah sana kem gözlerden korusun seni Allahım..
:Saruboceq:

hepinizin bebklerine maşşallah.sanırım tüm bebeklern genel özelleği altı açıkken keyif yapmak. benim oğlanın altını aç hiç ağlamak yok. kapatırken benimle savaş veriyor. 2 aylık olmadı ama bizi dize getirdi.
benim oğlumun gözler mavi gibi duruyor inşş. değişmez.

:))
melisayla kapışıo bunlar juli:))
hemen alıyorum sen merak etmee:)

aynen öleee:) hala memede takılıyo

onur çok tyakışıklısın bi öpücük versene

demir olum maşallah yakında ananın tükanın başına geçersin sen kasaya

scheker canım bilmiyorum diğer kızlar ne der ama ben tartışma istemiyorum uzatmayın daha fazla gel bebelere bek güzel yorumunu yap başımızın üstüne ama ne olur daha fazla uzamasın bu olay
biz yeni doğum yaptık bak sinirlerimiz pek iyideğil çatacak yer arıyoruz biraz daha bu tartışma uzarsa herkees sana yüklenir benden demesi

maşallah bebişlerimize bakmaya doyamadım.bende koyacağım resim ama beceremiyorummm

masallah demıre
kocaman olmus

ulkeryıldızı sızede masallah mavılım hyırım ben onu

hepsineeeeee benden de masallahhhhh
cok tatli bebekelrimizzz

onur çok tyakışıklısın bi öpücük versene

demir olum maşallah yakında ananın tükanın başına geçersin sen kasaya

maşallah bebişlerimize bakmaya doyamadım.bende koyacağım resim ama beceremiyorummm

Teşekkür ederiz teyzeleri hepinize... Hoyacım sana bimem ama güzel kızına mutlaka verir öpücük. Çapkın olacak beni oğlum :)) sempatiksalakcinni Şeniz

Kızlar artık bende resim yüklemeyi öğrendim. Artık bol bol resim eklerim.. Bu gece özel ders aldım. Şimdilik Çağan ve Abisini ekledim. :lepi:

maşallah cadalozum ne yakısıklı bunlar
büyük oğlan capkın olacağa benziyor
küçükte cok tatlımaşallah dombişe

teşekkür ederiz teyzeleri aslında büyük oğlanın burda resmi ne alaka diye düşünebilirsiniz biraz 2010 bebeklerine göre hormonlu abimiz ama akşam oda yanımdaydı etkilenmesin tek çağanı koyuyon demesin diye teyzeler seni çok merak ediyomuş dedim senide ekleyelim oğlum görsünler dedim hemen havalandı paşamdakaydirigubbakcemile3 juli teyzesi çapkın zaten daha şimdiden ikinci sevgiliyi eskitti sınıfta 1.yi terketme sebebini diyimde gülün doğumgününde hediye almamışkaydirigubbakcemile3 babasına öyle söylüyo şimali sattım şimdi nursena sevgilim oldu diyo naparız büyüyünce bilmiyorum artıkmafoldumben

cadaloz;
bütün gece seni ayakta mum eden bu ufaklık mı şimdi, pek bi melek görünüyor burdan.
maşallah çok güzelsiniz. abi ayrı güzel ufaklık ayrı güzel.
Allah bağışlasın evlatlarını sana.
:Saruboceq:

aman masallah msallah çağanada abisinede
abide epey hızlıymış bu arada:))

teşekkürler esmeralda anne olmak istiyorum sorma ya esmercim bebeğimi gören bumu yaraamaz çocuk diyo ama evet malesef bu yaramaz hemde ne yaramaz

canlarım uzun zamandır doğru düzgün siteye giremiyorum,iki çocukla baş etmek çok zor oluyoralsanaalsanasmilehepinizi ve güzel sohbetlerimizi çok özledimopuyorumnanaktan
bütün resimlere bakamadım malesef,ama tüm bebeklerimizi öpüyor ve maşallah maşallah maşallah diyorum
işte bunlarda Duru ve Çağan'ın son halleri
Duru

Çağan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…