2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

Yalel cim
Seni merak ediyordum burada mesajini gördüm iyi olmana sevindim.

merhaba meltemcim, nasılsın?
iyiyiz hamdolsun.. zor bi süreç geçirdik kızımla ama, şimdi iyiyiz.. içerde hala, doğmadı, keyfi yerinde şimdilik... mümkünse 15 gün daha bklesin ve şu 36. haftasını da doldursun diye allaha yalvarıyorum sürekli..
senden naber? oğluşlar nasıllar?
tamam mısınız.. hazırlıklar bitti mi?
bebek odaları topiğine koyduk odamızı biz de, alelacele yaptık bişiler.. oldu bitti :) bak bakalım teyzesi..

hoya'cım maşallah kızına,çok güzel...a.s.
bunlarda duru ve çağan

bugün hastaneye giderkene zemuszemus

duru, çağan, melissa.... yicem ben bunları anneleri... maşallah subhanallah hepsine... cümle meleklerimize maşallah..

maşallah bunlara insnaın ısırası geliyo işallah bizde alırız kucağımıza

maşallah kızlar hepsi birer melek gibi yaaa rabbim bizlerede o güzel duyguyu tattırır zamnımız gelince gerçi bizim daha 3 buçuk ayımız var ama((

bunlarda duru ve çağan

ah esracım maşallah maşllah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun

maşallah kuzuna kız bunun yanaklar tam sıkıştırmalık benim demirinde böle oluck sanırım yanakları:))
maşallah hepsine 41 kere maşallah

di mi yaa... ben bööle ısıra ısıra yicem o yanakları, butları falan :)

maşallah kızlar hepsi birer melek gibi yaaa rabbim bizlerede o güzel duyguyu tattırır zamnımız gelince gerçi bizim daha 3 buçuk ayımız var ama((

olur olur.... geçiveriyor valla zaman zeyra.
ilk 3 ay yavaş geçiyor, aradaki 3 ay çok hızlı ve keyifli geçiyor.. son 3 ay yine yavaş ve azıcık sıkıntılı geçiyor..
her haftanın kendine göre bi zevki-keyfi oluyor....
allah sizlere de yaşatsın inşallah... bizlere de... isteyen herkeslere...

sağol canım.)) 35 haftalık doğdular canım,ikişer kilo doğdular,şimdi yaklaşık 3 kilo oldular
ay canım ya ne tatlı şey bunlar böyle.Allah bağışlasın maşallah ikisine de.kaç haftalıkken doğmuşlardı pumpkins?

teşekkür ederiz teyzoşlar :kedipuyorumnanaktan
teşekkürler teyzeler
duru ve çağana da bizden kocaman maşallah

masallah yaaa sapkalarıda buyuk gelmıs ay yesınler sızı sekerler opuyorumnanaktan

pump
Masallah prensle prensese cok tatlilar bunlar.Sizin fotolari göre göre benim oglani cikartip bi bakiptekrar yerine koyasim geldi :))))))))))))))))))))

evet benziyolar canım,ama karakterleri çok farklıkaydirigubbakcemile3
esracım maşallah ya ne tatlı bunlar bayıldım valla ben birbirlerinede çok benzettim çift yumurta ikizleri ama ne bileyim bence çok benziyorlar benzeten var mı benden başka:)

maşallah...bebişlerine.....yerim ben onları...:ecrin_bebek:

anam diyeyim kız bunların güzeligi ne büyle mevlam nazarlardan korusun bu kuzucukları

hoya-pump maşallah bebişlerinize
yerim ben onları yer

maşallah diyen tüm teyzoşlarımıza çok teşekkür ederiz,bugünleri görmekte varmış,çok duygulandım gerçektenopuyorumnanaktana.s.

anam büyümüş bu ya.....juliet o üzerindeki sevibebenin kundağı değil mi?ben de aldım ondan....

ayy maşallah tam ısırmalık o yanaklar.. hiç yeni doğmuş bebek gibi değil...

julii, doktorun ölçümleri ile doğum kilosu birbirine yakın mı? 3500 gr olduğun biliyor muydunuz daha önce?
bizimki şu anda 3670 gr çıkıyor ölçümlerde, daha az olabilir mi kilosu acaba?? :1shok:

juli
Ne tatli olmus bu kiz valla sizin fotolara bakmadan yatamiyorum aksamlari masallah masallah

pazartesi 3400 civarıbdaydı cumartesi 3500 doğdu
hastaneden cıkarken 3200 dü şimdi 3300

anam büyümüş bu ya.....juliet o üzerindeki sevibebenin kundağı değil mi?ben de aldım ondan....

maşallah yaa melisaya bak yanakistan olmuş:ecrin_bebek:

duru, çağan, melissa.... yicem ben bunları anneleri... maşallah subhanallah hepsine... cümle meleklerimize maşallah..

Oy tombişe bak:asigim:
maşallah ona
hepine cok tesekkürler teyzoslar
ısırmaya bekleriz

ay kızlar bebekler çok tatlı rabbim nazarlardam saklasın jullicim melisa hanım çok tatlı pumpkins ikiz olmalarına rahmen gayet toplu bebeklerin maşallah canım çok tatlılar hepside 1 hafta daha sabredicem sora bende alıcam bebeğimi nasipse kucağıma:Saruboceq:

bunlarda duru ve çağan

pump canım çok tatlılar maşallah tek yumurta ikizlerimi çok benziyorlar birbirlerine allah ananlı babalı uzun ömürler versin canım..

jjulıı maşallah kızına sana benzettim birden bakınca anası gibi güzel olacak belli allah bahtınıda güzel etsin hepimizin bebişlerinin inşallah..

Pumpcumşimdi gördüm ikizlerim maşallah canım çok tatlılar ama laf aramızda sakın Çağan duymasın Duru'nun yarı bir sevimliliği var.Allah her ikisinide sağlıklı bir ömür nasip etsin canımopuyorumnanaktan

Juliii Ben ısırırım bu kızın yanaklarınıııı,maşallah Allahım ya büyüyor bu bebişler biz hala doğuracaz,Rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…