bugün hastaneye giderkene zemuszemus
Yalel cim
Seni merak ediyordum burada mesajini gördüm iyi olmana sevindim.
maşallah bunlara insnaın ısırası geliyo işallah bizde alırız kucağımıza
maşallah kızlar hepsi birer melek gibi yaaa rabbim bizlerede o güzel duyguyu tattırır zamnımız gelince gerçi bizim daha 3 buçuk ayımız var ama((
ay canım ya ne tatlı şey bunlar böyle.Allah bağışlasın maşallah ikisine de.kaç haftalıkken doğmuşlardı pumpkins?
teşekkürler teyzeler
duru ve çağana da bizden kocaman maşallah
masallah yaaa sapkalarıda buyuk gelmıs ay yesınler sızı sekerler opuyorumnanaktan
pump
Masallah prensle prensese cok tatlilar bunlar.Sizin fotolari göre göre benim oglani cikartip bi bakiptekrar yerine koyasim geldi :))))))))))))))))))))
esracım maşallah ya ne tatlı bunlar bayıldım valla ben birbirlerinede çok benzettim çift yumurta ikizleri ama ne bileyim bence çok benziyorlar benzeten var mı benden başka:)
maşallah...bebişlerine.....yerim ben onları...:ecrin_bebek:
anam diyeyim kız bunların güzeligi ne büyle mevlam nazarlardan korusun bu kuzucukları
hoya-pump maşallah bebişlerinize
yerim ben onları yer
merhaba meltemcim, nasılsın?
iyiyiz hamdolsun.. zor bi süreç geçirdik kızımla ama, şimdi iyiyiz.. içerde hala, doğmadı, keyfi yerinde şimdilik... mümkünse 15 gün daha bklesin ve şu 36. haftasını da doldursun diye allaha yalvarıyorum sürekli..
senden naber? oğluşlar nasıllar?
tamam mısınız.. hazırlıklar bitti mi?
bebek odaları topiğine koyduk odamızı biz de, alelacele yaptık bişiler.. oldu bitti :) bak bakalım teyzesi..
duru, çağan, melissa.... yicem ben bunları anneleri... maşallah subhanallah hepsine... cümle meleklerimize maşallah..
maşallah diyen tüm teyzoşlarımıza çok teşekkür ederiz,bugünleri görmekte varmış,çok duygulandım gerçektenopuyorumnanaktanah esracım maşallah maşllah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun
maşallah kuzuna kız bunun yanaklar tam sıkıştırmalık benim demirinde böle oluck sanırım yanakları:))
maşallah hepsine 41 kere maşallah
pazartesi 3400 civarıbdaydı cumartesi 3500 doğduayy maşallah tam ısırmalık o yanaklar.. hiç yeni doğmuş bebek gibi değil...
julii, doktorun ölçümleri ile doğum kilosu birbirine yakın mı? 3500 gr olduğun biliyor muydunuz daha önce?
bizimki şu anda 3670 gr çıkıyor ölçümlerde, daha az olabilir mi kilosu acaba?? :1shok:
anam büyümüş bu ya.....juliet o üzerindeki sevibebenin kundağı değil mi?ben de aldım ondan....
ah esracım maşallah maşllah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun
maşallah kuzuna kız bunun yanaklar tam sıkıştırmalık benim demirinde böle oluck sanırım yanakları:))
maşallah hepsine 41 kere maşallah
maşallah yaa melisaya bak yanakistan olmuş:ecrin_bebek:
maşallah bunlara insnaın ısırası geliyo işallah bizde alırız kucağımıza
duru, çağan, melissa.... yicem ben bunları anneleri... maşallah subhanallah hepsine... cümle meleklerimize maşallah..
hepine cok tesekkürler teyzoslarOy tombişe bak:asigim:
maşallah ona
juli
Ne tatli olmus bu kiz valla sizin fotolara bakmadan yatamiyorum aksamlari masallah masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?