coğunluk bana benzetiyorpump canım çok tatlılar maşallah tek yumurta ikizlerimi çok benziyorlar birbirlerine allah ananlı babalı uzun ömürler versin canım..
jjulıı maşallah kızına sana benzettim birden bakınca anası gibi güzel olacak belli allah bahtınıda güzel etsin hepimizin bebişlerinin inşallah..
Allahım bu ne şirinliktir sevin beni öpün ısırın diyor sanki maşallah annesi kızına
Juliii Ben ısırırım bu kızın yanaklarınıııı,maşallah Allahım ya büyüyor bu bebişler biz hala doğuracaz,Rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin
hepsine maşallah yaa cok tatlılar :))
tüm bebeklerimize kocaman maşallah, hepsi çok güzeller çok tatlılar Allahım hepsini nazarlardan korusun bahtlarını açık etsin bizlere bağışlasın yavrularımızı
saolu kılzarmaşallah kuzucuklarınıza çok tatlılar ya 41 kere maşallah hepsi yemelik
darısı bizimde başımıza bizde ocakta başlarız herhalde minişleri karşılamaya bizde şubat anneleri olarak sizin bebişleri görünce şimdiden başladık heyecanlanmaya ve sabırsızlanmaya :asigim:
bugün hastaneye giderkene zemuszemus
hoya, pump, juli süper bebeklerin hepsi. bayıldım bayıldım. nasıl da masumlar, nasıl da tertemizler. :ecrin_bebek:
ayrıcana çok da hasetlendim. hepinizin bebikleri eldivenli. benim bebike eldiven giydirdiğim anda elini havaya kaldırınca düşüyor, çünkü çoook minicik elleri.
o yüzden benim oğlumun ellerinde çorap var. elini kafasına koyunca sanki ayağını kafasına değdirmiş gibi görünüyor.. akannehir
pufffsssss
kızlar merhaba bende Allah izin verirse nisan annesi olacağım.Allah analı babalı büyütsün.çok tatlılar ya yerim ben onları,çok güzeller.Allah nazarlardan saklasın....
anaaaammm 41kere maşallah kız ayy allah ömrünüde bahtınıda böyle güzel etsin ya walla iiki yakının biri değilim yoksa çok fena mıncıklardım kızını haa
oyy kuzularım yaa nasılda büyüdünüz aynı yerde çok tatlılar canım hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün canım
kızlar hepinizin bebişlerine maşallah
hepsi çok ama çok tatlılar
doğanlara allah uzun ömürler versin
doğacak olanlarada rabbim hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
kısmetse bende haziran annesi olacağım
2. çocuğum olacak inşallah
bebişleri görünce bende bir an önce doğsun istiyorum
rabbim yar ve yardımcınız olsun
saol jasminimhoya pumpkins julii massallah tum meleklerimize hepsi birbirinden tatlı hep mutlu saglıklı olsunlar insallah
juli ben de sana benzetim canım bu arada yanaklar da tam ısırmalık yalnız dogum sonrası gorusursek insallah ısıracagım o yanaklardan simdiden soylemesi
oyy kuzularım yaa nasılda büyüdünüz aynı yerde çok tatlılar canım hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün canım
saolun teyzzoşlarMaşşşalllahhhhh...Yanaklara bak Allah'ım.....Isırırım ben onları.:ecrin_bebek:...Ama kıyamam....a.s.
yerim ben onu
saol canımyırım senın o yanaklarını yırım yırım julıcım masallah kızına canım yaaa Allah'ım nazarlardan saklasınopuyorumnanaktan
dimiii zemuszemus zemuszemuszemuszemusjuli bu aynı sen ya nekadaaaa benziyor anasına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?