2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

hoya,juliett,pumpkins,esmer bayıldım bebişlerinize allahım analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah..çok şekerler yaaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende oğlumun resmini koyucaktım ama beceremedim yine..çok büyük yada çok küçük oluyo:çok üzgünüm:

hizliresim.com adresine giriyorsun tutku.
istediğin resmi yüklüyorsun, ordan siteler ve mailler için seçeneğini seçiyorsun boyut olarak
sonra gelen linklerden 3.yü alıyorsun, buraya yapıştırıyorsun.. hepsi bu canım

yalel sağol canım ama hızlı resimde hata verdi..küçük koydum bende şimdilik böyle idare edin..bebeğimin 2 günlük resimleri..şimdi 25 günlük oldu çok daha farklı

tutku maşallah canım çok kıskandım sizi şimdi ne güzel kucağınızda yavrularınız allahım uzun ömür versin

tutkucum haticecim maşallah ya bu ocak bebeklerinin hepsi mi böyle güzel olur Allah nazarlardan korusun inş.darısı hayırlısı ile başımıza inş.

tutkucum haticecim maşallah ya bu ocak bebeklerinin hepsi mi böyle güzel olur Allah nazarlardan korusun inş.darısı hayırlısı ile başımıza inş.

amin canım vallahide bütün bebekler birbirinden güzel.darısıda senin başına az kaldı hayırlısıyla kavuşursun meleğine inşallah

Tutku,scedcedu,esmer yerim sizin bebiklerinizi yaaaa Allah nazarlardan saklasın. Aceba biz ne zaman resim ekleyebileceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…