2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

bütün bebişler maşallahhhhhhhh bunlara canlarım ya yerim ben bunları ne tatlı olmuşlar doğurasım geldi kızlar iyi bakın bebeklerimize

bugün itibariyle 29 günlük oldular canım,Melisa'da çok tatlı maşallah,Allah nazarlardan saklasın
41 kere maşallah
çağanla duruya

kaç günlük oldular pump

maşallah diyen tüm teyzelerimize çok teşekkür ederiza.s.opuyorumnanaktan

teyzeleri bunlarda benim prematürelerimin son halleri,iyice büyüdüler,4 kiloya yaklaştılar
duru

çağan

41 kere maşallah ikisinede..çok tatlı olmuşlar annesi

uyusunda büyüsün mirmirmirmir

ay canım benim ya ne kadar huzurlu uyuyo maşallah çok tatlı ya
işte bu da bizim geçen haftaki halimiz

oy oy ciicileride çok güzel olmuş allahım nazarlardan saklasın hepsini çok güzeller kızlar

Kızlaaaaarrrr bunlar çok tatlı maşallah.Allah'ım nazarlardan korusun onları...Darısı bizim başımıza.Ben de şubat annesiyim.

amannnnnnnnnn allahımmmmmmmmmmmm nasıl tatlı bu bebişleeeeeeeeeerrrrrrr...maşşaaaalllahhh hepsine..

Maşallahh hepinizin bebeklerine, güle güle , sağlıkla büyütün inşallah....Çok tatlı bebekleriniz..
Smhsmh'in Kaan'ı iyi miymiş? Smhsmh toparlamış mı biraz bilgisi olan var mı? Doğumdan beri hiç girememiş siteye merak ettim..

kızlaar bebeişlerinizi güle güle büyütün darısı bizim başımıza,
fotolara kaç haftalık falan olduklarını eklerseniz ilerisi içinde dönüp baktığınızda kolaylık olıur hem biz meraklı ziyaretçilerde bakarlar bebeişler kaç haftada kaç ayda ne kadar büyüyorlaraklinialirimsmile

yerim ben bu kuzucukları yerim
41 kere maşallh

Masallah masallah kizlar ne güzel olmus bunlar cok tatlilar Allah nazardan korusun.

kizlar masallah cok sekerlerrrrrryaaaa.gecensene bu zamanlar bizdeböyle güzel heycanlar yasiyodukkkkkk.herkesin tatmasi dilegiyleeee.

maşallah hepsine maşallah severim ben bunları yaa ne şekerler ne tatlılar 41 kere maşallah hepsine rabbim bizlerede yaşatsın kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah amin

oy maşallah hepsin ekırkbir kere bizim yerimizede koklayın kuzuları benim şafak çok daha

bu da benim kızım defne :) 14 ocakta doğması bekleniyordu.29 aralıkta sezeryanla 2620 gr ağırlık 50 cm boy ile dünyaya geldi.

Eklentiler

• $Görüntü016.webp
    13 KB · Görüntüleme: 54
  • $Görüntü020.webp
    24 KB · Görüntüleme: 57
bu da benim kızım defne :) 14 ocakta doğması bekleniyordu.29 aralıkta sezeryanla 2620 gr ağırlık 50 cm boy ile dünyaya geldi.

Maşallah,ilk fotoğrafa bittim ne de masum bakıyor opuyorumnanaktan Bu arada boyuna ve kilosuna bakılırsa manken gibi kızın desenekaydirigubbakcemile3 Allah sizlere bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…