2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

pump... maşallah çağan ve duruya...
çok tatlılanmışlar bunlar :) bal mı sürüyorsun annesi sen her gün..
kırkbir kere maşallah...

hangi birine yazacağımı bilemiyorum..bunların hepsi de tam yemelik,ısırmalıkk her taraflarındann..

Julliett ne bu insan bunun yaninda hic uyumak istemez hep seyretmek ister,
Önce tavsandi simdi kedi olmus
maasallah.

Allahım yarbbim maşallah sübhanallah hepsi birbirinden tatlı
juli-pump- scedcedu hakikaten bunların hepsi tam ısırmalık:)) maşallah 41 kere rabbim nazarlardan korusun
ah bizde alsak kucağımıza sağlıkla inşallah

hepsi birbirinden tatlı bunların yaaaa...hepsine maşallah!!! bir de bunların hepsi cin gibi anam..sanki yeni doğmuş değil de, görmüş geçrimiş gibi bi cinlikleri var, bakışlarına gülüşlerine bak şunların!!!!

scedcedu,juli,pump maşallah meleklerinizeee... Hepsini yerim ben yeriiiimmmm Bu arada pump ikizler baya toparlamışlar canım maşallah onlara

yaaa sa salim benimkide gelsin artık
maşallah kızlar bebişlerinize

hepınızı yırım ben yırrrr
hemıde ekmeksızzzzz

masallahh yavrulara....

kızlar maşallah bebişlerinize

ayy ben bunları gördükçe sabrım kalmıyorya....

oooyy oooyyy 41 kere maaşallah kuzucuklara allahım nazarlardan saklasın bizleride sağlıcakla kavuştursun

ama kızlar ayıp oluyo ya burda hamileler var canımız çekiyo bebiş yanağı ısırmaya aşeriyoz nolcak böylecokacimcoook delikafadulden neyse bütün kuzucukların anneleri mis mis öpsünler bebişlerini bizim aşermemizde geçer allah analı babalı büyütsün hepinizin bebişlerini şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…