2010 Ocak bebeklerinin fotoları..

buda benim meleğimm

merhaba teyzoşlar
nihayet biz de fotomuzu ekliyoruz
10. günümüzde çekilen fotolarımız

en gözüaçık halimiz :ecrin_bebek:

küçük bey'in anasını gıda hazırlama makinası olarak gördüğü anlar cokacimcoook

yalel sağol canım ama hızlı resimde hata verdi..küçük koydum bende şimdilik böyle idare edin..bebeğimin 2 günlük resimleri..şimdi 25 günlük oldu çok daha farklı

MAŞALLLLLAAAAHHHHH HEPİNİZE KÜÇÜK KUZULAR YAA ANAM BİZİMDE BÖYLE ŞEKERLERMİ VAR ŞİMDİ İÇİMİZDE ALLAH SİZE SAĞLIK MUTLULUK ÇOK GÜZEL Bİ ÖMÜR NASİP ETSİN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tum bebeklere maasallah dııyorum.rabbım nazarlardan korusun..
annelerıde tebrık ederım..
kavusmuslar sonunda mınıklerıne:asigim:
bu topıgı heyecanla takıp edıyorum:kedi:
semısın yakısıklı kaaanı bakcamzemuszemus
tabı koyarsa burayazemuszemus
sevcanın ve caneylomun mınıklerınıde unutmayım...
kızlar sızdende beklıyorum..takıp edıyorum burayı..
yada bıızm topıge koyunzemuszemuszemuszemus

merhaba teyzoşlar
nihayet biz de fotomuzu ekliyoruz
10. günümüzde çekilen fotolarımız

kısım ben bunu yiyim.. o elini alırım ısırıp ısırıp tadına bakarım :)
maşallah...

buda benim meleğimm

Hülya, ben bu meleğini yerim senin bacım. nasıl bir şirinlik bu yarabbim. Gözlerim yaşardı, o gerçek bir kahraman.. Nasıl sıkı sıkı tutundu hayata yavrum benim, inşallah hep gülsün yüzü... Mutlu olun annesi..

tutku'cum senin oğluşun fotosunu ben göremedim. neredeki?

en gözüaçık halimiz :ecrin_bebek:

küçük bey'in anasını gıda hazırlama makinası olarak gördüğü anlar cokacimcoook

Hanımlar,
maşallah bebeklerin hepsi ayrı şeker Allah sizlere bağışlasın sağlıklı ömürler verisn hepsine

canım benim çok şeker ayazımız maşallah Allah nazarlardan saklasın Allah sağlıklı ömü versin çok seviyoruz onu

sağol ablacım. aminnn..
gelin de canlı canlı görün yeğeninizi daha da güzel gelir o zaman

oyy oyyyy masallah bu guzellere yaaaaaa
hulyaeyup,esmeralda,scedcedu,tutku

fındıklarınız cok ama cokkkk guzeller.Allah analı babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.

hepinizin beeklerine aşallah....

hepsini alahım nazarlardan korusun ben daha doğu yapmadım kızlar....

14 ocak nasipse...

günümüzü bekiyoruz bir sorun olmazsa inşallah ....

tek tek alıntı yapamayacağım o kadar vaktim yok aa hepinizin bebişleri çok tatlı allahım sizlere bağışlasın....

esmerim ve hülyacım maşallah bebeklerinize canım,prematüreler daha çabuk toparlanıyo,ikiside çook tatlı,Allah nazarlardan korusun
tutkucum ve scedcedu sizin meleklerinizde çok güzeller,maşallah,Allah nazarlardan korusun

Son düzenleme:
nasılmış anne olmakopuyorumnanaktan
geçen sene bu zmanlar heyecanla beklioduk biz de kızımızı..doğdu anlamadan, 2hafta sonra da 1yaşına gelicek..daha dün gibi sizin buraya ilk topik açtığınız zamanları hatırlıorum, zaman çok hızlı geçiyo..ilk günler zor dimi, gazı, emmesi, uyumaması..ama inanın çok çabuk geçiyo tamam ilk 3ay biraz yavaş geçse de:)baharla beraber bi bakıosunuz bebeğiniz, gülüyo,oturuyo,oyunlara başlıyo onunla beraber yaşamaya alıştıkça zaman akıp gidiyo..ona göre yaşamayıp onu hayatınızın parçası gibi görmeye başlayınca annelik çok daha güzel..her anın tadını çıkarıp, sizler de seneye minicik bebeğinizin nasıl akıllı bi çocuğa dönüştüğünü görürsünüz umarım..sevgiler:1hug:

oyy oyy burda bebiş çokmuş böle tek tek başa çıkamıcammCADIARZU hepinizin bebişleri çok tatlı maşallah hepsine sağlıkla sıhatla büyütün inş.zemuszemus

İnşallah...:Saruboceq:...Alisha ,Allah sana bağışlasın kızını....opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz alisha, umarım görürüz hakikaten.. hayali bile çok güzel.

teyzeleri bunlarda benim prematürelerimin son halleri,iyice büyüdüler,4 kiloya yaklaştılar
duru

çağan

41 kere maşallah
çağanla duruya

kaç günlük oldular pump

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…