2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

gri diil çok laciverttiler ya çok açık mavi dediğin gibi yada melek gibi beyaz alıcam ondan içime sinmedi gittim değiştirdim valla:)

canım ben çalıştığım için sütümü sağıp bırakacağım o yüzden almam gerekiyordu
birde aynı markanın pompasını alıcam ben normal doğum düşünüyorum ama özellikle sezeryanı düşünen arkadaşlar pompa ve en azından 1 biberon almanız gerekecek sanırım çünkü sezeryanda genelde istiyolarmış gene araştırmakta fayda var yanlış bilgi vermek istemem

dediğim gibi ben çalışacağım için ihtiyacım olacağını düşündüm ayrıca bu seti 70 liraya aldım indirimdeydi daha sonra bu fiyata bulamam diye almak istedim malum aventin 1 biberonu nerdeyse 15 lira sonuçta bir gün lazım olacak:))

ne biliim eve gelince rengi çok koyu geldi ondan içime sinmedi bana göre biberonlar daha kullanışlı geldi doğum daha çok var ya başka bişi görürüm alırım diye değiştirdim
8yada 9 parçaydı canım

Son düzenleme:
daha bende bişey almadım bir sürede almayı düşünmüyorum hele bi ekim gelsin ozaman almaya başlıcam kızlar bence biberon emzik türü şeyler almayın daha sonra lazım olursa alırsınız çünkü çoğu bebek kullanmıyor bunları boşuna elinizde kalmasın benim oğlum hiç kullanmadı ben 9 aylık olunca zorla tıktım biberonu ağzına çünkü mememi ısırıyordu dişleri çok sivri olduğu için canım yanıyordu bende arada biberon vermeye başlamıştım emzikte öğle 7.aydan sonra verdim sadece uyusun diye veriyordum yorulduğum zmanlar okadar.yoksa kendisi hiç istememişti emzik biberon falan .

kızlarrrrrrrr
ilk defa bişey aldım
Tchibo dan aldım 7li mama önlüğü seti :asigim:
ilk ihtiyaç o değildi belki ama tekli önlükler 5 lira bunun 7 tanesi 19.90 dı alayım dedim
pek şirinler
netteki resmi bu ama
çekerde koyarım bide olurmu buyrunnnnnnnnn

anne olmak bende hastane cıkısımı kesınlıkle beyaz alacagım karar verdım buna.melek gibi hayalım bu ıns gönlumce kalıtelı bişey bulabilir.rengınden ötürü değişmekle iyi yapmısın

kızlar oğluşuma aldığım şeyleri ekliyim dedi.
bunu cinsiyeti bilmeden almıştı.

bunları da görünce dayanamayıp aldım biraz büyükler yazın giyer diye 6 aylık aldım.indirimdeydiler. kızlar yazlıklar baya indirimde haberiniz olsun. bunlar tomuycuk bebeden.

bunları da canım arkadaşım özlem teyzesi almış oğluşuma.

bu 7li badi setini de mothercaredan aldım 28 lira .indirimdeymiş.alın kızlar.

şimdilik bu kadar.

hepsi çok güzel cnm özellikle mavi kapşonlu yeleğine bayıldım güle güle giysin oğluşun:lepi:

Son düzenleme:
kızlar melekleriniz cicilerini iyi günlerde güle güle giysinler.... hepsi çok güzel....

6 tane çorap bir önlük banto havlusu pratik alt açması çıtçıtlı badileri.8 tane çıtçıtlı badisi oldu artık almam . bunlarda..

ecrinin güle güle giysin bebişin hepsi çok cici :asigim:

kızlar birbirinden elit ve şeker şeyler bunlar hepsini
bi msjda topladım eminim sıkılmazsınız bu güzellikleri izlerken
bu arada sweetbaby ile ecrin siz çeyizleri düzmüşsünüz vallah:lepi:

bugun bebişime bunları aldım dayanamadım napıım

6 tane çorap bir önlük banto havlusu pratik alt açması çıtçıtlı badileri.8 tane çıtçıtlı badisi oldu artık almam . bunlarda..

ohooo maşallah maşallah vallahi bitirmişiniz siz alışverişlerinizi hepsine bayıldım hepsi birbirinden güzel cici allah hayırlısı ile giymeyide nasip etsin inşallah. ben daha bi don bilem alamadım çarşıya çıkmaya fırsat bulamıyorum ki inşallah şu ağustos bi geçsinde havalar az serinlesin çıkıcam ondan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…