2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

smshshh bu tavşanlı alt açmanın markasını ögrenebilirmisin bende çok begendim istiyorummmm

smshshh bu tavşanlı alt açmanın markasını ögrenebilirmisin bende çok begendim istiyorummmm
tamam canım bakarım ama şu sıralar kardeşim evleneceği için ağustos sonuna kadar gidemem zaten bende anca ozamanlara alabilirim
canım bayıldım. bende oğluşkoma istiyorummm. nerde var acaba bunlardan bir de kaç para?
aa bak bunu gördüğüm sayfanın linkini vereyim bak sana
ben Ankarada bi yerde gördüm fiyatını soracaktım ama acelemiz vardı fırsatım olmadı başka modelleride vardı sanırsam
bak bu arkadaşın odasında gördüm beğendim ama ben bulamam derken tesadüf bi yerde gördüm

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/259791-oglumuzun-odasi-bakalim-begenecekmisinis.html

smsh harıkaaa ayyyy bende alayım nolur banada allll..:)))
alt acma almıcaktım ama bunu alırım set alana kadar harıkaaaaa..ya cok begendımmmmm

smsh harıkaaa ayyyy bende alayım nolur banada allll..:)))
alt acma almıcaktım ama bunu alırım set alana kadar harıkaaaaa..ya cok begendımmmmm

tamam canım şuan bana ters bir yerde pazartesi kardeşime kına malzemesi bakmaya ulusa gittiğimizde tesadüf gördüm ve eve geç kalıyoruz diye soramadım
öğreniyim hepinize yazcam merak etmeyin opuyorumnanaktan

allahım yarabbim.. bakıyorum bakıyorum... gözlerim doldu inanın kızlar ya..

rabbime binlerce kere hamdolsun... bugünleri gözterdi bizlere.

ben henüz bi iğne bile ayarlamadım ama, özendim şimdi.. anneanne tatilimiz bitsin, evimize dönelim.. ben de bakıcm nasipse bişiler...

allahım herkese minik meleğinin cicilerini, hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin.

ooh yerim ben cicilerini
sen temizlik ve bakım işini halletmişsin valla :))
bu arada şu temizleme mendilleri varya onları belli bir süre tavsiye etmiyorlar alt temizliğinde temiz su ve pamukla yapın diyorlar ben diyenlerin yalancısıyım:))
bende almaya başladım paket paket sonradan sıkışmaktansa:))

bende dün aldığım hastane çıkısını geri verdim içime sinmedi rengi çok koyu geldi evde bakınca onu verdim bu seti aldım
bu daha çok sindi içime:)

benım bebişimim 3 tane badısı var sadece 3 ünu 10 a aldım:)) onuda buyuk almısımne biliyim yenı doğnalr cok mınık geldı okadar mınıkmı olcak dedım..yıkayınca ceker dedım annemden kalma alışkanlık

aynen.. ben de bakıyorum bakıyorum.. ''yok ya ben dombili doğurucam - ne bunlar böyle cücük kadar'' diyorum hep.. henüz hiçbişey almadım ama, o minnacıkları almak fikri bile bana uzak şu anda :)
sanki 5 kilo bebek çıkartıcam gibi...

oysa ben kendim 7 aylık doğmuşum hem de 750 gr iken... nasıl bişey çıkartmayı umuyorum ben de bilemiyorum :)

ay ben daha bebeişime hiç bişe almadım ama 15 yaşında bir dayımız var o kadar hevesliki 2 tane biberon 2 tane emzik su için biberon ve diş kaşıma lastiğini almış harçlıkları ile çok duygulandım kısmet olursa ben bebeğim için alışverişe eylül ekim gibi başlıcam o zmana hem kışlıklarda çıkar şimdi naıl bişe alacağımı bilemiyorum çok fazla da bişe almak istemiyorum hepsini kullanamadan büyeyek çünkü bebekler 6 aydan sonra kimse beni tutamaz kızıma mini mini etekler tommiş göbişini gösteren badiler alcam gerçi babası kıskanır ama ne yapalım süslicem kızımı inş allahım o günleri görmeyi nasip ederse:))))))

bende dün aldığım hastane çıkısını geri verdim içime sinmedi rengi çok koyu geldi evde bakınca onu verdim bu seti aldım
bu daha çok sindi içime:)

iyi yapmışsın canım.
bence çok açık mavi renkte al hastane çıkışını
onlar çok gri renktiler

bide ben emzik ve biberon almayı düşünmüyorum
belki sütüm iyi gelir, emer
biberona ihtiyacım olmayabilir
inşallah sütümüz çok gelir

kaydirigubbakcemile3 evet bencede herşeyi anlarımda ıslak mendilide şimdiden alma gibi bir niyetim yok benimde :roflol:

evet aslında bende bebek doğduktan sonra sıkışmamak için almayı düşünüyorum ama 7-8 aylık olunca istiflerim kolonyalı mendilleri
bide acaba hangi marka en iyisi
sonuçta bebeğimizin cildine temas edicek

evet aslında bende bebek doğduktan sonra sıkışmamak için almayı düşünüyorum ama 7-8 aylık olunca istiflerim kolonyalı mendilleri
bide acaba hangi marka en iyisi
sonuçta bebeğimizin cildine temas edicek

canım bildiğim kadarıyla prima ve molfix inde ıslak mendilleri var ama bu durum pek kaliteyle değil bebeğin cildiyle ilgili... çünkü en kaliteli marka bile bebekte alerji ve pişik yapabiliyor... onun için açıkcası ben ilk bir kaç ay altını ıslak mendille temizlemeyi düşünmüyorum....
ılık su ve pamukla temizlerim diyorum... ama o günler ne getiriri onuda bilemem...kaydirigubbakcemile3

anne olmak bence hastane cıkısı daha güzeldi
yeni doğan bebeğin ona ihtiyacı var biberon sonra alınması gerekenlerden
biliyorsun ilk 6 ay su bile yok yerimseniben

hastane cıkısı kaç parca idi bugün bakmaya gitsem eyy olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…