2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

sevcan güle güle giysin bebişin hepsi birbirinden şeker hele önlüğüne bayıldım bittim ah ah öle bi ipek teyzesi yok bebişimin :)

kızlar bebişleriniz cicilerini sağlıklı güzel günlerde güle güle giysin....

ben aldım bile kızlar:CüvCüv: pazar günü tansaştan içinde 12 tane var 7,5 tl güzel bişeye benziyolar hihoyyyt

bende yavaştan stok yapmaya başladım benimde hoşuma gitti açıkcası :))

sevcan yerim ben hepsini güle güle sağlıcakla giysin inşallah
ben winnie the pooh fanatiğiyim zaten resmen bittim bayıldım:))

sevcanım tam senlik bunlar kuzum yaa
ipek teyzeside pek zevkliymiş
güle güle giydir yavrucağımıza

aneeeeeem ne şeker seyler öyle
güle güle kullansın bebişin

sevcan güle güle giysin bebişin hepsi birbirinden şeker hele önlüğüne bayıldım bittim ah ah öle bi ipek teyzesi yok bebişimin :)

kızlar bebişleriniz cicilerini sağlıklı güzel günlerde güle güle giysin....

bende yavaştan stok yapmaya başladım benimde hoşuma gitti açıkcası :))

sevcan yerim ben hepsini güle güle sağlıcakla giysin inşallah
ben winnie the pooh fanatiğiyim zaten resmen bittim bayıldım:))

sevcanım tam senlik bunlar kuzum yaa
ipek teyzeside pek zevkliymiş
güle güle giydir yavrucağımıza

Çok sağolun teyzoşlara.s.
İnşallah hepimiz iyi ve sağlıklı günlerde giydiririz bebişlerimize

birde benim geçen sene aldığım bu iki nevresim takımı var.... benim çocuk odası olduğu için yer sıkıntım yok... bebek takımı dışında ayrıca birde bazalı tek kişilik yatakda alıcam.. ondada ben yatıcem.. yani, bebeğim hep kendi odasında yatacak... bu nevresimleride ona sericem...
nasıl sizce??

kızlar birde www.nevresimevi.com dan bu üç tane beşik için nevresim beğendim.. fiyatı 49tl...taç ın ürünü hepsi... burda mağazasına bakıcam eğer aynı fiyatsa mağazadan alırım.. olmadı sipariş edicem...
bence çok tatlılar...:asigim:

bence çok güzeller
iyi günlerde kullanırlar inşallah:asigim:

selamlar kızlar,ben tatildeyken neler olmuş bissürü kıyafetler, piyasa araştırmaları...valla iyi geldi...ben de Bursa'da Bebek Fuarına gittim, hayal kırıklığına uğramakla birlkte sırf gittim boş çıkmayayım diye tanesi 2,5 liradan 6 tane tulum aldım bebişe...yalnız fikir edinmek açısından iyi oldu, anneannesi bir küvet beğendi küvetlerin mersedesi sanki, bebeğin kaymaması için düzenek var , termometresi falan hepsi içinde, ayaklı hemi de...yalnız küvet 89 ayağı 79 lira idi ve ananesi ben alıcam dedi...(Çok fazla kullanıldığı için ona göre araba kadar yatak kadar önemliymiş) reddetmedim valla, aralıkta geldiğinde alacak...e-bebek com mağazasında baktım bursa şubesinde, indirim vardı fakat istanbul şubelerinde indirim yokmuş, haberiniz olsun..

Son düzenleme:
smhsmh bayıldım bittim:icecream:
çok güzel ya:asigim:
bence hiç kaçırma, rengide mavi
tam senin oğluşa göre
ay yastığı da çok tatlı:icecream:

nevresimlere bende bayıldım vallahi bende bir winnie fanatiği olduğum için tam benlik bende bugun çıkıcam değişik bişi görürsem haber veririm

hastane cıkısını kaça aldın canım
tchiboda hamile pantoları vardı nasıl güzel mi

bende istiyorum oğluma o hastane çıkışından kaç parça canım fiyatı nedir :uhm:
ayrıca bebişini kıskandım ne güzel şeyleri oldu
güle güle kullansın annesi

100 liraya aldım canım epey parçası var ben daha içini açmadım ama mağazada baktım eve gidince tam içindekileri sölerim tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…