2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

lady cidden sen ne yapmışsın bacım yaa:1shok::1shok::1shok:
herbişeyi almışsın ihtiyaç kalmamış .))kaydirigubbakcemile3
kızın sağlıcakla giysin inşallah canım benim :Saruboceq::Saruboceq:
maşallah maşallah çok güzel şeyler

merhaba bnde bir ocak annesiyim bu hazırlıkları bende yaptım bu heyecanı tanrım ne kadar güzel bir bekleyişti o tekrar yaşamak için sabırsızlanıyorum allah yavrularınızı sağlıkla kucağınza almayı ve tüm bu aldıklarınızı sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

lady lawyer canım aldıkların çoooook güzel bebişin güle güle giysin. tulumlarına bayıldım belli bir markası var mı.çok şekerler.Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin canım.

lady lawyer hepsi çok güzel... kızın sağlıklı güzel günlerde kullansın.... hepsini çok beğendim....:asigim:

çok tşkkr ederim cnm benim,cinsiyeti öğrenene kadar zor bekledik zatenkaydirigubbakcemile3allah tüm bebişlere daha güzellerini nasip etsin:Saruboceq:şimdilik kıyafet almakla yetiniyoruz sadece bir ay içinde kendi evimize taşınıcaz odasını vs. ramazandan sonra alıcazopuyorumnanaktan

güzel temennilerin için çok teşekkürler,inşllh en kısa zamanda tekrar yaşarsın bu duyguları:Saruboceq:bebeğin sağlıklı ve uzun ömürlü olsun cnm:Saruboceq:

tatlım aldıklarına bayıldım çok güzeller iyi günlerde kullansın prensesin kızlara ne cicili şeyler var değil mi maşallah sende alacak şey bırakmamışsın herşeyi almışsın

çok tşkkr ederim esracımopuyorumnanaktankız bebişlere seçenek çok gerçekten ama erkek bebişler içinde bir sürü güzel şeyler var:lepi:

lady lawyer canım aldıkların çoooook güzel bebişin güle güle giysin. tulumlarına bayıldım belli bir markası var mı.çok şekerler.Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin canım.

çok tşkkr ederim cnm,bebişlerin eşyaları süper insanın bebiş olası geliyorkaydirigubbakcemile3hepsi aynı marka değil,her girdiğimiz mağazadan birkaç parça aldık babişkosuylazemuszemus

Lady cim maşallah ne kadar çok ve ne kadar güzel şeyler almışsın tabi kız bebiş olunca insan ne alacağını şaşırır valla.
mağazalarda stok kaldımı bari hani bize de bıraksaydınkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
eşimle birlikte bebek mağazalarına girince kendimizi kaybediyoruz galibakaydirigubbakcemile3ama görünce de dayanamıyosunkisırnaşık şey
çok tşkkr ederim cnm daha güzelleri sizlerin olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…