2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

lady senınkılerde cok skerr yesıl pantolana bayıldımm. benımde bebişimin bişeyler ı olsun artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

saol tatlım,eşimle ben her dışarı çıktığımızda birşeyler alıyoruz kızımıza:))
senin bebişinin cinsiyeti yeni belli oldu alışveriş yapıcak daha çok vaktiniz var:))

sevcancım cicileriniz çok güzel bebişin sağlıkla giysin. cinsiyet belli oldumu sizin. olmadıysa artık olur heralde.

sevcancım çok ciciler allah bebişinin kullanmasınıda nasip etsin. valla iyiden özenmeye başladım sayenizde böyle gördükçe. benim anamla diğer anam izin vermiyo daha erken diyolar hele bi 6 aylık olsunmuş ((( aksi bi durumda daha çok üzülürsün diyolar bi bakıma haklılar belki ama bende istiyom oğluşumun cicileri olsunnnnn

Bende bi babane var.
Benden meraklı kadın.
Ben daha bebeğe hiçbişey almadım.
Bu gördüklerini hep o aldı.
Cinsiyette belli değil daha.
Kadıncağız kafasına göre alıp alıp getiriyo.
Aldıkları da genelde erkek bebeklere uygun şeyler ama olsun üzülmesin diye bişey diyemiyorum.

valla lady_lawyerimmm sen herbişeyini almışsın maaşallahh, eksik kalmamış kıss :))
benim daha hiçbişeyim yok gibi bi bornoz takımı varr onu da yıllar önce almıştım okadar :)))

bende gördükçe alıyorum topluda çıkıcaz alışverişe annemle...bayramdan sonra bizde adettir kızın ilk bebeginin herşeyini kızın ailesi alır.annemde bir çöp bile alma diyor ama ben doldurdum:)))ndk sende heves ettikçe al ufak ufak...eminönünde havuzlu han diye biryer keşfettik tesadüf kaç katlı bebek magazaları hep oraya gidebilirsin.

valla lady_lawyerimmm sen herbişeyini almışsın maaşallahh, eksik kalmamış kıss :))
benim daha hiçbişeyim yok gibi bi bornoz takımı varr onu da yıllar önce almıştım okadar :)))

biz bebişin cinsiyetini öğrenene kadar zor sabrettik zaten cnm:))ama aldığımız şeyler sadece kıyafetleri...bu dönem boş olduğum içinde rahat rahat alışveriş yapabildik...bir ay içinde kendi evimize geçicez ve malum ev için alışverişti yerleşmeydi derken çok yorulucam çok(odasınıda bayramdan sonra alırız muhtemelen.ay ne çok yazdım yaa:))
yani bu dönemden sonra ufak tefek şeyler için fazla zamanım olmicak gibi doğuma kadar...

havuzlu hana bizde gittik ama ben pek birşey beğenipte alamamıştım ordan,sadece aziz bebeden alt açma battaniye önlük çorap vs. alabilmiştim...

lady naptın sen herşey hazır maaşallah inşallah bunları giydiğindede fotoları çeker koyarsın üzerinde daha güzel duracağı kesinsositososito

sevcan babaanneye de maaşallah baya zevkliymiş kim bilir seni de nasıl büyüttü el bebek gül bebek keşke benim babaannem de sağ olsaydı da görseydi bu günleri:çok üzgünüm:

hepimiz o günleri sırayla yaşicaz inşallah cnmopuyorumnanaktan
hele bir gelsinlerde bebişler sağ salim fotoğraflarınıda paylaşırız:ecrin_bebek:

kızlar benim için bebek alışverişlerinde en önemli parça kesinlikle bebek arabası, her bi markaya baktım ama nasıl ayıracağız iyisini kötüsünü..?bi de bi arabaya neredeyse hacı murat parası veremeyeceğim...bunu da paylaşırsak buradan çok iyi olur, en uygunu hangisi, çift yönlü olması çok önemli mi, en fazla kaç kilo olmalı....bir de çok küçük olması sonradan iri bebekler için problem oluşturabiliyormuş...
babyport almak gerekli mi...?
bir diğeri de bebek karyolası, onlar da çok pahalı. ben ikeadan alayım diyorum ama sizce o model-bakan arkadaşlara sorum- bebek için güvenli mi?
hadi bunları paylaşalım kızlaaaar....

krizalitcim bende bebek arabasını çok bakıyorum graco chicco arasında kaldım e bay dan baktık dun biraz daha uygundu..250 ile 500 arası gibi baktıklarım..
ben 5 kademeli yatması hafif olması baston olması bana göre çok önemli..ana kucagı önemli benim için evde kullanmayı düşünüyorum...
karyola ikeadakiler çooook basitler bana göre üstelik salanmıyor açıkcası çok güzel karyolalar var bebeişler için büyüyen alamıcam yerim yok 1000 ytl ye kadar gözden çıkardım beşik için...artı uyku setini fransız dantelli diktirmeyi düşünüyorum...
ilk bebegim hevesimi alayım dimi)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…