2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

uyku tutmadı kızımıza aldıklarımızı ekliyim dedim...son resimdeki oyuncaklar hariç onları yeğenime almıştım ama henüz veremedim(

canım bayıldım bayıldım bayıldım hepsi birbirinden güzel vallahi arkadaşlar haklı alıncak bişi bırakmamışsınız. allah hepsini güle güle kullanmayı nasip etsin. vallahi tekrar tekrar dönüp baktım hatta eşimede gösterdim oda heveslenme senin oğlun olacak dedi cici cici pembiş pembiş ne güzel sırnaşık şey

hepsini sağlıkla güle güle kullansın bebişin lady...hepsi birbirinden güzel benim favorilerim yukarıdakiler, bir kız bebeğin üzerinde düşünemiyorum bunları yersin valla çıtır çıtır...bizimkiler işte bu konuda biraz şanssız, bu kadar seçenek yok erkek bebişler için(
Ama geçen gün zara baby ye baktık babasıyla, her ne kadar kız bebek standı çok çeşitli olsa da bizim kerataya bi tane kazak beğendik aynı babasının kazağı, içine de oduncu gömlek,zaten babişin en büyük hayali oğluşuyla bir örnek giyinmek,onu alırım belki....alınca da koyabilirsem koyarım buraya...hepsini güzel günlerde kullanın inşallah...

çok çok teşekkür ederim cnm,güzel sözler duymak ruhumu okşadı gerçektenopuyorumnanaktan
inşallah hepimiz sağ salim o günleri yaşicaz:Saruboceq:
kız annesi olmanın avantajı da alışveriş sırasında ortaya çıkıyorkaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim cnm benim...
kız annesi olmanın avantajı alışveriş,bende bunu bol bol yaşıyorum...
erkek bebekler içinde çok güzel alternatifler var ama çok cici kıyafetler onlarda...
kız yada erkek bebişlerin giydiği tüm kıyafetler çok çok yakışıyor hepsine,ben alışveriş yaparken erkek bebek kıyafetlerinede bakıyorum hatta bakmakla kalmıyorum alıyorumda eşimin yeğenlerine ikiz erkek onlarda...
baktığınız kazağı alın cnm baba oğul aynı giyerler ne güzel...

lady lawyer cim inanılmazz güzel şeyler almışsınnnn bayıldım. Allahım sağlıkla mutlulukla giysin kızın:))

sevcan cok sekerlerrr ya o alt acma setı dimi cnm cok sekerler...nerden aldın bende böle alcam
bırde o tavsancıklı olan nedır?

lady senınkılerde cok skerr yesıl pantolana bayıldımm. benımde bebişimin bişeyler ı olsun artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…