laydim hepsi cok güzel
güle güle kullansın küçük hanım
uyku tutmadı kızımıza aldıklarımızı ekliyim dedim...son resimdeki oyuncaklar hariç onları yeğenime almıştım ama henüz veremedim(
canım bayıldım bayıldım bayıldım hepsi birbirinden güzel vallahi arkadaşlar haklı alıncak bişi bırakmamışsınız. allah hepsini güle güle kullanmayı nasip etsin. vallahi tekrar tekrar dönüp baktım hatta eşimede gösterdim oda heveslenme senin oğlun olacak dedicici cici pembiş pembiş ne güzel sırnaşık şey
kızın güle güle kullansın ladyyy
hepsini sağlıkla güle güle kullansın bebişin lady...hepsi birbirinden güzel benim favorilerim yukarıdakiler, bir kız bebeğin üzerinde düşünemiyorum bunları yersin valla çıtır çıtır...bizimkiler işte bu konuda biraz şanssız, bu kadar seçenek yok erkek bebişler için(
Ama geçen gün zara baby ye baktık babasıyla, her ne kadar kız bebek standı çok çeşitli olsa da bizim kerataya bi tane kazak beğendik aynı babasının kazağı, içine de oduncu gömlek,zaten babişin en büyük hayali oğluşuyla bir örnek giyinmek,onu alırım belki....alınca da koyabilirsem koyarım buraya...hepsini güzel günlerde kullanın inşallah...
lady_lawyer, masallah gercekten cok guzeller:))
sağlikla giysin kucuk bıdık:))
lady lawyer cim inanılmazz güzel şeyler almışsınnnn bayıldım. Allahım sağlıkla mutlulukla giysin kızın:))
Lady cim cicileriniz çok güzeller.iyi günlerde giysin bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?