2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

delfcim hepsi çok güzel siftahı yaptın artık durduramazsın kendini valla:)) güle güle giysin egecik

delf oglusunla güle güle günlerde kullanin canim ne güzel ciciler almisiniz.

delf masallah cok guzel hepsi sağlikla mutlu günlerde kullanin

delf bebişin güle güle kullansın canım çok güzeller hepsi

kızlar çok ama çok teşekkürlerropuyorumnanaktan

ecrin ve delf cicilerinizi iyi günlerde kullanın hepsi cok güsel
tutkucum eklediklerini göremedim bende :1no2:

bende bugün kızıma sevi bebenin bakım setini aldım
resim cekmesi zor geldi netten ekledim

ay neler neler almışsınız kızlar, maşallah hepsine..
tüm bebeklerimiz, cicilerini sağlıkla kullansınlar inşallah..
bizde ufak tefek şeyler var henüz :) çekip koymaya gerek görmedim.
bebek arabası bakınıyoruz ama... içime sinen bişey bulamadım ben. bilemiyorum hiç...

portbebe denen nesne çok lazım mı kızlar?
anakucağı dediğimiz şey, aynı zamanda araba koltuğu mudur?

delfcim bebişin güle güle kullnsın. bakım şeylrini anlayamadım ben makas dışındakileri onlar neeeeee.

delfcim bebişin güle güle kullnsın. bakım şeylrini anlayamadım ben makas dışındakileri onlar neeeeee.

Saç Fırçası Tarak Tırnak Makası Çıt çıt Makas Burun Aspiratörü Parmak Diş Kaşıyıcı Dijital Ateş Ölçer canım yerimseniben

delf'im,cicileriniz çok güzel,arabanıza bayıldım özellikle,güle güle,sağlıkla güzel günlerde kullansın Ege'ciğimiz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

delf ve ecrin herşey çok güzel kızlar güle güle kullanılsın inşallah

kanka seninkide cici melisaya yakışır

yalel kisiden kisiye degisiyor kimi portbebe ile bebegi daha rahat tasiyor kimide anakucagi ile.Ama anakucagi bi süre otokoltugu olarak kullaniliyor.Eger arabayi sen kullanacaksan portbebe ile bebegi nereye nasil koyarsin zor gibi geliyor bana.

çok sağol canımopuyorumnanaktan

delf'im,cicileriniz çok güzel,arabanıza bayıldım özellikle,güle güle,sağlıkla güzel günlerde kullansın Ege'ciğimiz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımmm çok teşekkürler. beğenmene sevindim

delf ve ecrin herşey çok güzel kızlar güle güle kullanılsın inşallah

kanka seninkide cici melisaya yakışır

sağol canım a.s.

yalel kisiden kisiye degisiyor kimi portbebe ile bebegi daha rahat tasiyor kimide anakucagi ile.Ama anakucagi bi süre otokoltugu olarak kullaniliyor.Eger arabayi sen kullanacaksan portbebe ile bebegi nereye nasil koyarsin zor gibi geliyor bana.

hmm anladım canım, sağolasın.
evet arabayı ben kullanırsam, bebek arkada mı kalacak yani portbebe ile..
bence mantıklı olanı anakucağı gbi...

delf, harika ciciler bunlar. güle güle kullanın inşallah kuzunla..

lohusa pijamalarım opuyorumnanaktan
anacığımla kaynanacığım almışlar beraber opuyorumnanaktan

görünüşü böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…