saol canım opuyorumnanaktanjulii arabanız çok güzelmiş melisa güle güle kullansın canım...bebe confort çok güzel bi marka bence bu loola modeli mi?
julicim güle güle kullansın melisan...
canım sıkıldı boş boş otururken ben de netten beşiğimizin resmini bulup ekleyeyim dedim. görümcem verecek bana o geçen yıl doğum yapmıştı ilk 6 ay bunu kullanırım oda yapmayı düşünüyorum sonra da odasına geçiririm diye düşünüyorum.
burdaki beşik lila beizimki bunun pembesi olacak nette pembenin resmini bulamadım biraz daha bakacağım bulursam onu da eklerim
scedcedu
canım ne güzel başta bende böyle bişey düşünmüştüm sonra vazgeçtik ama sana vericeklermiş
kızın güle güle uyusun canım benim
kanka oo hayırlı olsun bakıyorumda hemen aldırdın
melisa mızada yakışır opuyorumnanaktan
ben park yatak aldım evet kraft ın 821 modeli kırmızı gri puantiyeli
geçmiş sayfalarda resmi var
beğenmiyoduk ama bu modeli beğendik ve kullanışlı geldi diğerine göre çünkü
evet oda alıcaz ama daha gidip hiç bakmadık ekimin sonuna doğru diyoruz bakalım diye
sende alabilirsin tabi :lepi:
juli güle güle kullan geceligini....
delf anakucaklarımız aynıymış....güle güle kullansın bebişin...
kızımın bebiş arabası
puseti takmayı becerememedim yaww üstüne :uhm:
canım sıkıldı boş boş otururken ben de netten beşiğimizin resmini bulup ekleyeyim dedim. görümcem verecek bana o geçen yıl doğum yapmıştı ilk 6 ay bunu kullanırım oda yapmayı düşünüyorum sonra da odasına geçiririm diye düşünüyorum.
burdaki beşik lila beizimki bunun pembesi olacak nette pembenin resmini bulamadım biraz daha bakacağım bulursam onu da eklerim
canım çok güzelmiş bizde oda yapmayı düşünüyoruz birde böyle küçük bişey alsak diyoruz en azından yaza kadar yatabileceği birşey olsun
kızlar bugun oğluşuma bunları aldım
dahası var gene eklerim:))
çok güzel oğluşunun cicileri canım,sağlıkla,mutlulukla kullansın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?