2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

julii arabanız çok güzelmiş melisa güle güle kullansın canım...bebe confort çok güzel bi marka bence bu loola modeli mi?

julii arabanız çok güzelmiş melisa güle güle kullansın canım...bebe confort çok güzel bi marka bence bu loola modeli mi?
saol canım opuyorumnanaktan
bu mila modeli 7 kg. loola 10 kg ama oda cok güzel
yanlız bana ağır geldi

julicim güle güle kullansın melisan...

saol özge teyzesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

juli harika bi arabaymış rengi süper.hem de hafif.tam istediğim gibi.güle güle kullansın canım bebişin...

canım sıkıldı boş boş otururken ben de netten beşiğimizin resmini bulup ekleyeyim dedim. görümcem verecek bana o geçen yıl doğum yapmıştı ilk 6 ay bunu kullanırım oda yapmayı düşünüyorum sonra da odasına geçiririm diye düşünüyorum.

burdaki beşik lila beizimki bunun pembesi olacak nette pembenin resmini bulamadım biraz daha bakacağım bulursam onu da eklerim

güle güle kullansın bebişin cok tatlı opuyorumnanaktan

kadusum scedcedum bu arada cok tesekkürler a.s. a.s.

julicim çk güzel arabanız güle güle gezin bakalım ana kız:))
bizim arabamızda 10 güne anca gelicek heralde
ay bir an evvel eksikleri tamamlasak valla:))
juli sen bişi bırakmadın sanırım

gule gule kullanın aldıklarınızı ne guzel sızı gorunce içim gıdıyor ben daha bır kırık iğne bıle almadım doguma gırınce baım sadece hastane cıkısı alacak bebek dogunca ınsallah cılgınlar gıbı alışverıs edecem

scedcedu
canım ne güzel başta bende böyle bişey düşünmüştüm sonra vazgeçtik ama sana vericeklermiş
kızın güle güle uyusun canım benim

kanka oo hayırlı olsun bakıyorumda hemen aldırdın
melisa mızada yakışır opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım sen park yatak almıştın değil mi? oda hazırlayacak mısın peki? ben oda hazırlayacağım için ilk zamanlar yanımda yatırabileceğim tarzda bişey olsun dedim park yataklar çok kullanışlı bir yere giderken götürmek için bir tane alsam mı diye düşünüyorum.

juliii çok teşekkürler. içinde yatırdığımız günleri de görelim inşallah sağlıklı bir şekilde

ben park yatak aldım evet kraft ın 821 modeli kırmızı gri puantiyeli
geçmiş sayfalarda resmi var
beğenmiyoduk ama bu modeli beğendik ve kullanışlı geldi diğerine göre çünkü
evet oda alıcaz ama daha gidip hiç bakmadık ekimin sonuna doğru diyoruz bakalım diye
sende alabilirsin tabi :lepi:

canım güle güle kullanın park yatağınızı,kullanışlı oluyorlar gerçektenopuyorumnanaktan

juli güle güle kullan geceligini....
delf anakucaklarımız aynıymış....güle güle kullansın bebişin...

sağol ecrincim.valla ben beğendim kraftın bu modelini.

kızımın bebiş arabası
puseti takmayı becerememedim yaww üstüne :uhm:

canım çok güzel. melisacık tepine tepine gezsin üstünde.

canım çok güzelmiş beşik. mışıl mışıl uyusun içinde bebişkonnnn

kızımın bebiş arabası
puseti takmayı becerememedim yaww üstüne :uhm:

çok beğendim arabayı canım güle güle kullanın kızınla ben arabayı yaza doğru almayı düşünüyorum o zaman bundan alabilirim belki

anneolmakistiyorum, şekercim.. bunlara bittim.
ben hep, ''erkek bebekler için şık bişeyler yok - hepsi birbirine benziyor'' falan derdim ama, hiç de öyle değilmiş. çok da tatlı ciciler varmış.
güle güle kullanın inşallah.

juliet araban cok guzelmiş ohh en onemli kısmını hallettin bence:))guzel guzel gezin kızınla insallah...
scedcedu besikte cok şıkmış.seninde kızın huzurla, gazsız saglikla uyusun...
anneolmak. hepsi cook guzel guzel gunlerde kullanın:))hele ayakkabi ve en sondaki baby gap'e bayıldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…