2010 Ocak Bebişlerinin cicileri gelsin bakalım.

sweet aldıkların çok güzeller canım güle güle sağlıkla mutlulukla kullan inşallah....

smhsmh ne güzel ya bebek arabasını halletmişsin bu araba çok güzel canım tabi ki diğer aldıkların da harika hepsini iyi güzel günlerde kullan... canım bu arabayı nerden ve ne kadara aldın? sen ankaradaydın değil mi? biz de 1-2 günlüğüne ankaraya geldik de ben de baksam tekrardan diyorum. bir de araba katlandığında büyüklüğü ne kadra oluyor? çok yer kaplıyor mu? bizim arabanın bagajı küçük ona göre araba seçmek zorundayız..

kızlar aldıklarınız süpermiş iyi günlerde kullansın bebekleriniz ben yatak istiratiyle geçirdim nerdeyse tüm hamileliğimi hiç bişi alamadım çok üzülüyorum

scedcedu teşekkürler canım. myocean üzülme canım Allah sağlık versin her şey hayırlısıyla olur.sen dinlen. bebişlerimiz her şeyden daha önemliii.

kanka ohh herseyi bitirdin artık
iyi günlerde kullanın hepsi cok güzel
teşekkürler kanka hesap ediyorumda daha çok şey var alınacak
smshcim valla haklısın ne para harcıyoruz ya.daha da harcancak düşün yani. neyse herşey hayırlısıyla olsun. bebişlerimiz sapasağlam sağlıkla gelsinlerd e dimi.
amin canım inşallah
Canım çok güzel şeyler almışsınız. Güle güle kullanın zemuszemus
teşekkürler canım daha güzelleri sizlerin yavrularınıza
canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın bebişib ne güzel araba işini halletmişsin
kısmetse bizde haftaya halledicez sağlıklı güzel günlerde kullnmyı nasip etsin rabbim inşllh
sağolasın canım
evet yaa üzerimizden yük kalktı

canım maşallah hepsi çok güzel hayırlı olsun .özellikle arabaya bayıldım.kaça aldın canım fiyatını öğrenebilirmiyim?
araba canım aslında iki parça ama portbebe yi hediye ettikleri için üç parça diyelim 1050 liraya aldık
fakat sadece iki parçasının en ucuzu 1250 idi

teşekkürler canım herşeyi Özelcan bebe den aldık hani şu söğütözünde mağazası olan fakat biz ulus şubesinden aldık
katlanınca baya küçülüyo özellikle üstündeki puseti falanda çıkarınca
çok yardımcı oluyolar üç parça 1050 lira ama portbebe yi hediye ettiler sağolsunlar
mağazaya bence katlanıp bagajınıza sığıp sığmayacağı konusunda bile yardımcı olur
inşallah içine sine bulursunuz
dün nete girmedim ya seni kaçırdımmı acaba

kızlar aldıklarınız süpermiş iyi günlerde kullansın bebekleriniz ben yatak istiratiyle geçirdim nerdeyse tüm hamileliğimi hiç bişi alamadım çok üzülüyorum

ah canım benim şimdi nasılsın
hala yasakmı
alışverişe çıksan
üzülme sende alırsın sağlık olunda

smhsmh harikasın sen valla:lepi:
herşeyini hallettin bebeğin
o park yatağı yatak odasına mı koyucaksın
çünkü ayrıca oda da yapıcaksın dimi bebeğine
bide oyun halısını kaça aldın, çok güzelmiş
bende alıyım barikaydirigubbakcemile2

teşekkür ederiz sevcanım
benim kocam heyecanlı anacığım
bunu öbür ay diye böldüğümüz şeyleri bile hemen alalım diyo
evet sepetten küçük beşikten vazgeçilip bu daha kullanışıl olduğu ve kolay kaldırılabildiği için ayrıcada sallanabildiği için bu park yatağa karar verdik ve aldık
yatak odasına koyacağız canım
oda alıcaz evet ama daha hiç biyere bakmadık
oyun halısı çok güzel cidden üzerindeki oyuncaklar acayip kullanışlı ve çıkabiliyo ekstra şimdi oyuncak almana bile gerek yok
hepsini aynı yerden aldık galiba 100 e indirdi adam
nette daha fazla fiyatı
herşey pahalı be kuşum :sm_confused:

kraft anakucagımız..
kapşonlu üstümüz.
bayılarak aldıgım kırmızı elbisemizzz..
tavşanlı alt açmamız..

Son düzenleme:
adda çantamız:)
kelebekli battaniyemiz..
5 li set aslında böyle şeyleri sevmiyorum ama arkadaşlarım çok kullanılıyor al dedigi için ve mantarına bayıldıgım için aldım:)
külotlu çorap ben giydirilmez diye düşnüüyordum annem çok giydirilir dedi 4 tane aldım..

Son düzenleme:
ecrincim ciccilerinizi güle güle kullanınç. atta çantasının belli bi markası varmı. nekaadraa aldın.

sagol canım..elite yazıyor sanırım 57 ytl.ye..yandan termos biberon gözü falan varmış.ben markaya pek bakmadım açıkcası kırmızı istiyordum görünce bu olsun dedim:))arabasıda kırmızıya.portbebede kırımızı alcam.takım gibi dursun dedim..

başladıgım battaniye basit ama kumaşını almıştım önceden agır bir modeli gözüm yemedi nedense:)

kraft anakucagımız..
kapşonlu üstümüz.
bayılarak aldıgım kırmızı elbisemizzz..
tavşanlı alt açmamız..

ecrin hepsi çok güzel bebiş iyi günlerde giysin :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…