teşekkürler kanka hesap ediyorumda daha çok şey var alınacak
kanka ohh herseyi bitirdin artık
iyi günlerde kullanın hepsi cok güzel
amin canım inşallahsmshcim valla haklısın ne para harcıyoruz ya.daha da harcancak düşün yani. neyse herşey hayırlısıyla olsun. bebişlerimiz sapasağlam sağlıkla gelsinlerd e dimi.
teşekkürler canım daha güzelleri sizlerin yavrularınızaCanım çok güzel şeyler almışsınız. Güle güle kullanın zemuszemus
sağolasın canımcanım hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın bebişib ne güzel araba işini halletmişsin
kısmetse bizde haftaya halledicez sağlıklı güzel günlerde kullnmyı nasip etsin rabbim inşllh
araba canım aslında iki parça ama portbebe yi hediye ettikleri için üç parça diyelim 1050 liraya aldıkcanım maşallah hepsi çok güzel hayırlı olsun .özellikle arabaya bayıldım.kaça aldın canım fiyatını öğrenebilirmiyim?
teşekkürler canım herşeyi Özelcan bebe den aldık hani şu söğütözünde mağazası olan fakat biz ulus şubesinden aldıksweet aldıkların çok güzeller canım güle güle sağlıkla mutlulukla kullan inşallah....
smhsmh ne güzel ya bebek arabasını halletmişsin bu araba çok güzel canım tabi ki diğer aldıkların da harika hepsini iyi güzel günlerde kullan... canım bu arabayı nerden ve ne kadara aldın? sen ankaradaydın değil mi? biz de 1-2 günlüğüne ankaraya geldik de ben de baksam tekrardan diyorum. bir de araba katlandığında büyüklüğü ne kadra oluyor? çok yer kaplıyor mu? bizim arabanın bagajı küçük ona göre araba seçmek zorundayız..
kızlar aldıklarınız süpermiş iyi günlerde kullansın bebekleriniz ben yatak istiratiyle geçirdim nerdeyse tüm hamileliğimi hiç bişi alamadım çok üzülüyorum
smhsmh harikasın sen valla:lepi:
herşeyini hallettin bebeğin
o park yatağı yatak odasına mı koyucaksın
çünkü ayrıca oda da yapıcaksın dimi bebeğine
bide oyun halısını kaça aldın, çok güzelmiş
bende alıyım barikaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?